Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

zalias ir as grauzdavau vaikystej, a.a. mociute turejo sioki toki darza, tai augino, tai sviezios, zalios dar dar, pakramsnodavom su broliu vagoj tupedami :) nu bet sriuba tai jau kazkoks nesusipratimas visiskas. mano kita mociute tai saltibarscius dar gamindavo su tom rugstynem, tai net ziuret negalejau :D net prisiminus nupurte :D vat buroklapiu sriubos nesu net valgiusi, tai nezinau skonio.

Ai, lygiai taip pat žolės plaukioja. Veukt.

:D​ 

Atsakyti

taip tau ir reikia :D salk sikna, salk :D erzinai cia kelis menesius, dabar kentek :lol:

pala, pala, o ne tu cia rasei, kad LT labai silta ir tu su bateliais seniai jau lakstai? tai man nesilta, nop, salta ir zvarbu.

Atsakyti

Pakuoju, pakuoju, tiksliau ispakuoju cemodanus, skalbiuskalbiuskalbiu :D

Boze moj, kaip salta "ant LT", koks siaubingai zvarbus vejas. Na, tikrai nesitikejau, kad grizus balandzio vidury dar kurensim zidini. Maciau, ketina atsilt kita savaite, tai su nekantrumu laukiu.

Velykoms meniu dar nesudarinejau, bet esam pasiilge lietuvisko maisto visokio. Dukra Velykoms parskrenda, pabus savaite namie, tai zo, visa seima kartu.

Labu.

Kai bambejau - netikejai. Salta man. Laukiu tos kitos savaites nesvietiskai. Kadangi Blueta v kompliekte, tai jau Vilnius gali "ant alaus" susibegt. 

Atsakyti

Man rugstyniu sriuba valgoma, bet jau metu 100 neragavu. Rimtai, ka gaminsit Velykom. Oras geras zadamas, tai, matyt, visi grilius trauks. 

Atsakyti

Kai bambejau - netikejai. Salta man. Laukiu tos kitos savaites nesvietiskai. Kadangi Blueta v kompliekte, tai jau Vilnius gali "ant alaus" susibegt. 

Tikejau, tikejau, nu koks ten "silta" ir rode +6 ar kiek ten...Frofesore tai netikejau :)

gan ne alaus, gal kokio labiau sildancio gerimelio :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 14 balandžio 2019 - 11:46

gan ne alaus, gal kokio labiau sildancio gerimelio :D

Karšto vyno Velykų proga?  :D​ 

Atsakyti

Nemegstu karsto vyno. Tas medus ir prieskoniai man taip i gerkle kerta. Ne ne.

Atsakyti

Karšto vyno Velykų proga?  :D​ 

pala,pala, o karstas vynas ne Kaledu gerimelis? :D

as gal labiau omeny kokia tekila turejau ;)

Atsakyti

Nemegstu karsto vyno. Tas medus ir prieskoniai man taip i gerkle kerta. Ne ne.

neBEmegstu ir as. Per saldu.

Atsakyti

Limca, kodel nieko nedarysi Velykoms? Isvaziuojat?

Atsakyti

Turiu absento. Su tujonais. Va tas tai susildyyyyyytuuuuuu.....

Atsakyti

pala,pala, o karstas vynas ne Kaledu gerimelis? :D

as gal labiau omeny kokia tekila turejau ;)

O taip, tekila yra gėris. Bet aš į Kalėdinį orą taikiau.  :D​ 

Atsakyti