Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Visi sūriai yra gėris :wub:   

Sveikos, aš po darbų pagaliau namo. Rytoj taip norisi laiko gamtoje  :tourist5:​ 

Atsakyti

Visi sūriai yra gėris :wub:   

Sveikos, aš po darbų pagaliau namo. Rytoj taip norisi laiko gamtoje  :tourist5: 

Tai prašom pasigirti kiek vienetų darbų padarei 😊. Gamta vilioja bet, kad šaltukas toks kad rytas reikia masina atitirpinti 😊

Atsakyti

Tai prašom pasigirti kiek vienetų darbų padarei 😊. Gamta vilioja bet, kad šaltukas toks kad rytas reikia masina atitirpinti 😊

Oi, šiandien daug, nuo 9 iki 19 val non stop, tai ir veidus, ir anuos galus gražinau  :D 

Rytoj gal draugai vėl vandens mocus kurs, tai būtų smagu šašlykų pakepti, alaus pagurkšnoti  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Oi, šiandien daug, nuo 9 iki 19 val non stop, tai ir veidus, ir anuos galus gražinau  :D

Rytoj gal draugai vėl vandens mocus kurs, tai būtų smagu šašlykų pakepti, alaus pagurkšnoti  :rolleyes: 

Tai Tu jau grįžai į LT? Greita Tu mergina 😊

Atsakyti

Sistina, 13 Bal 2019 - 20:05, parašė: Tai Tu jau grįžai į LT? Greita Tu mergina 😊
Jo, vakar :D Kaip man gražu šie medžiai žydintys pas jūs :wub:

Pridėta:

Atsakyti

Jo, vakar :D Kaip man gražu šie medžiai žydintys pas jūs :wub:

Man jie irgi pasakiško grožio tik va paskui ta žiedu jūra ant žemės tai nekaip atrodo 😊

Atsakyti

Labas rytas, laisvadienis, namai kaip po karo, bardakas baisus :D reik bėgti iš namų :D  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas.

Buvo planas chuliganas su Elija ir Bledžiu važiuot į baseinš/pirčių kompleksą, ale va gera chaltūra ant galvos nukrito, tai tenka atsisakyt. 

Kuo damos savaitgalį užėmę?

Ką Velykoms gaminsit?

Aš šiandien jau lakštus Napoleonui iškepiau.

Dar kažkada kažkur mačiau tokį įdomų tortą su riešutais ir avokadu. Reikės paieškot, noriu paragaut.

Atsakyti

Šiandien verbų sekmadienis, prisimenu kai mano AA promočiutė grįždavo iš bažnyčios su šventinta verba, tiksliau kadagiu ir mums miegantiems per kojas nuogas vanodavo švelniai :D laukdavom su broliu, nes smagu būdavo.

Atsakyti
Dar paskaiciau ,kad rugstynes labai gerai sistinai butu , su jos adenovirusu. Tik kur ju gaut jorksyre tai neisisivaizduoju.Paciai augint nebent.
O butent siu kukliu zoleliu reikia atitinkama kieki pavasari suvalgyt , kad po ziemos vitaminu deficita atstatyt. Ir zmones suvalgydavo.
O dabar kur ju gaut?
Ir vel pramones revoliucijos auka dar viena. Tokie pamastymai verbu sekmadienio proga. Sveikas izenges i proteviu miesta , karaliau andronike smile.gif
Atsakyti

Kaip mėgstu rūgštynes  :wub:​  reiks paprašyti, kad mama pasodintų 😁

Atsakyti

Laba, 

Su verbu sekmadieniu! 

Gyvenimo ratas: 6 dienas dirbi darbe, 7a namus tvarkaisi 😁 ir vel is naujo 😁 geriausia uzsimerkt, ir kokius saslykus kept. Bardakas palauks 😁 

Velykoms neplanuoju nieko. Siemet, nereikes. 

Rugstynes as perku savo fermoje 😁 visko anie turi. Jeigu pas Sistina nera arti, vietinius ukininkus galima rasti per farmdrop. Pristatys i namus, ka uzsakysi. Paziurejau Abbel & Cole irgi turi rugstyniu, tik labai jau ju nedaug pakuotese. 

Atsakyti