Talanto neturiu, bet piešti moku, o va prisiurbus gal ir talantas atsirastų
Šiandien pomidorinė sriuba bus pas mane. Šiaip visas sriubas valgau ir mėgstu, išskyrus pieniškas, saldžias ir žirnių.
Šiandien pomidorinė sriuba bus pas mane. Šiaip visas sriubas valgau ir mėgstu, išskyrus pieniškas, saldžias ir žirnių.
aha, as irgi nemegstu nei saldziu, nei pienisku.
Sian pas mane vistienos su perlinem kruopom, mano letaeigis puodas pilnu tempu idarbintas sultini najpuikiausia isvire.
Antram patiekalui stintu prikepiau, simta metu nevalgius.
Na isskyrus saltasias rauginto pieno sriubas.
va va, saltibarsciai ir salta ridikeliu sriuba yra super siltam orui, vasarai.
O tokiam zvarbiam, kaip sian, norisi sildanciu organizma sriubsiu, uztat ir verdu vistienos sultinius, astrias zuvienes, lasisienes, trintas pomidoru, moliugu, brokoliu ir t.t. Saltu metu laiku norisi man sriubu.
Limcamca , parase man jonas is farmdropso , jie tik greater london aptarnauja. Teks sistinai eit i jorkshyro moors laukiniu ieskot. Gal maleficient sutiks?
Koks nedraugiškas Jonas.
Teks Sistinai ieškoti kokios fermos, arba jeigu yra tos turkų daržovių parduotuvės. Jei ten visokio bieso turi, tikiu, kad paprašius ir rūgštynių suveiktų.
Jei tavo namuose nėra katės. TAI KĄ TU MYLI?
Limca, kodel nieko nedarysi Velykoms? Isvaziuojat?
Taaaaippppp, dienas skaičiuoju
Taigi primygtinai rekomenduoju grizti prie rugstyniu. Piest jus vistiek nemokat
Oi, lūžau
Taip, taip, oras kažkokia bezabrazija. Saulė šviečia 2 minutes, tada lyja 2 minutes, tada sninga 2 minutes. Ir, vėl iš naujo. Į futbolą visi išsiruošė padoriai neapsirengę, nes pagalvojo, saulė šviečia, bus šilta, kremu nuo saulės reikia teptis. O, sušalėm siaubingai
va va, saltibarsciai ir salta ridikeliu sriuba yra super siltam orui, vasarai.
O tokiam zvarbiam, kaip sian, norisi sildanciu organizma sriubsiu, uztat ir verdu vistienos sultinius, astrias zuvienes, lasisienes, trintas pomidoru, moliugu, brokoliu ir t.t. Saltu metu laiku norisi man sriubu.
nu dabar tai jau tikrai nera zvarbu. buvau i lauka islekusi per pertrauka, tai saule taip kepina, kad net paltuka norisi nusimest
net vejas isilo, tai net fainiai gaivina
nu dabar tai jau tikrai nera zvarbu. buvau i lauka islekusi per pertrauka, tai saule taip kepina, kad net paltuka norisi nusimest
net vejas isilo, tai net fainiai gaivina
na, man dar kitaip viskas jaucias, praeis keletas dienu kol adaptuosiuos ![]()
bet kalbedama apie zvarbu, nesakau kad sian, kalbu apie "zvarbuji sezona"