Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O ne per daug kilas per savaite. 

Jaučiuosi puikiai, nemigdo, nešalta, energijos netrūksta. Vadinasi ne per daug.

Kas yra 8:16? Cia valgymo valandos?

Per 8h suvalgai visą dienos normą, paskui 16h pertrauka. Paros laikas nesvarbu.

Atsakyti
Va butent , dafiga energijos .
Ta dieta remiasi insulino dusinimu. Kai nevalgai ilgesni laika , insulinas neissiskiria ir leidzia ivykti katabolizmui ar kaip cia pasakius. biggrin.gif
Atsakyti

Bet kokiai reik but valingai ir neuzkandziaut.... man tai norisi tai obuoli, tai kokia morka sugrauzt vakare ar tarp valgiu.

Atsakyti

Bet kokiai reik but valingai ir neuzkandziaut.... man tai norisi tai obuoli, tai kokia morka sugrauzt vakare ar tarp valgiu.

man tas pats  :oh: atrodo nors morkyte, nors kiausini, nu kazka, kad ir sveiko, bile sukramtyt

o kaip su kava? i ta 8 valandu tarpa ieina?

Atsakyti
As tai privalgau daug , labai sotaus maisto , paskui daug fizines veiklos lauke ir tingisi daryt valgyt , arba jautiesi pavargus.
Atsakyti

Man užkandžiavimas žiauriai netinka. Ištisai jaučiuosi alkana. Man reikia pavalgyt sočiai, o tada ilgai galiu būti rami.

Atsakyti

As tai privalgau daug , labai sotaus maisto , paskui daug fizines veiklos lauke ir tingisi daryt valgyt , arba jautiesi pavargus.

nu bet vaisiu bliudas pvz.tai visad lengvai pasiekiamas ir ant akiu, nereik gamint. O ir norisi "kazka suvalgyt". Bet cia iprotis.

Atsakyti

o vat as sociai pavalgius tai tik i lova tiesiai noriu. jau apie kazkoki darbinguma tai tik pasvajot, nes iskart mieguistumas apima ir vsio, jei i lova nukrisiu, tai tik kranas iskels.

Atsakyti

o vat as sociai pavalgius tai tik i lova tiesiai noriu. jau apie kazkoki darbinguma tai tik pasvajot, nes iskart mieguistumas apima ir vsio, jei i lova nukrisiu, tai tik kranas iskels.

Aš sakiau sočiai pavalgius, o ne prisirijus, kai jau tik skersa iki lovos eini  :D 

Atsakyti
Tai reiskia insulinas neisiskiria tinkamai ir nepasisavina gliukozes is maisto.
Reikia kazka kito valgyt , tada.
As baisiai nekenciu mieguistumo jausmo po valgymo.
Atsakyti

Aš sakiau sočiai pavalgius, o ne prisirijus, kai jau tik skersa iki lovos eini  :D

kad labai plona ta riba tarp sotumo ir apsivalgymo :D as daznai tos ribos nejauciu :D 

Atsakyti

Tai reiskia insulinas neisiskiria tinkamai ir nepasisavina gliukozes is maisto.
Reikia kazka kito valgyt , tada.
As baisiai nekenciu mieguistumo jausmo po valgymo.

o ka valgyt? as praktiskai viska valgau, isskyrus siandien minetas rugstynes ir grybus. man nuo bet ko, daugiau pavalgius, ima mieguistumas. 

Atsakyti