Dar paskaiciau ,kad rugstynes labai gerai sistinai butu , su jos adenovirusu. Tik kur ju gaut jorksyre tai neisisivaizduoju.Paciai augint nebent.
O butent siu kukliu zoleliu reikia atitinkama kieki pavasari suvalgyt , kad po ziemos vitaminu deficita atstatyt. Ir zmones suvalgydavo.
O dabar kur ju gaut?
Ir vel pramones revoliucijos auka dar viena. Tokie pamastymai verbu sekmadienio proga. Sveikas izenges i proteviu miesta , karaliau andronike 
Žinok va tos rupūžės neprireikė gerti 😊or ne todėl, kad jos neturiu ir neturėsiu, bet va dar paskaičiau, kad reikia nosį plauti su karštu vandeniu nugesintos sodos tirpalu ir mano skeptiškas nusiteikimas išgaravo kai jau po pirmo plovimo (o šlykštus reikalas ir nemalonus) pajaučiau pagerėjimą ir lyg viskas susitvarkė bent kuriam laikui 😊. Ir ačiū, kad daliniesi patarimais, rugstynes labai mėgstu! Reikes pasinaudoti Limcamca patarimu pasiieškoti jų pas vietinius farmshope 😊
Laba,
Su verbu sekmadieniu!
Gyvenimo ratas: 6 dienas dirbi darbe, 7a namus tvarkaisi 😁 ir vel is naujo 😁 geriausia uzsimerkt, ir kokius saslykus kept. Bardakas palauks 😁
Velykoms neplanuoju nieko. Siemet, nereikes.
Rugstynes as perku savo fermoje 😁 visko anie turi. Jeigu pas Sistina nera arti, vietinius ukininkus galima rasti per farmdrop. Pristatys i namus, ka uzsakysi. Paziurejau Abbel & Cole irgi turi rugstyniu, tik labai jau ju nedaug pakuotese.
Aciu pasidomėsiu ko mes čia turime ir jeigu neturime kaip čia jų turėti
.
turbut laikas pasigirti, kad sistemingai kustu 😊 Jau antras mėnuo valgau pagal 8:16, tai yra tarpinis badavimas. Aišku kas krito greitai, tai įvyko per pirmas dvi savaites, o dabar tai vos vos juda, jaučiu bus po kokį 1kg į mėnesį dabar, bet aš uogas ir plius mango su ananasais bei juodo šokolado kartais. Jaučiu viskas būtų geriau be šių griekelių, bet aš niekur neskubu