Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nezinau, sodinau naslaites balkone, tai net nuejau silciau apsirengt. Traukia vejas kiaurai. Penktadieni daugiau po miesta vazinejau ir laksciau, tai jo, saulutej masina pastatai, i ja, is jos, net uzkaitau. Bet siaip vaiksciot ar buti - tai tikrai nesilta. 

Perliniu kruopu sriuba man viena skaniausiu. Sustot negaliu valgyt. 

I senatve vyras darosi sveikuoliu, tai lesiu ir avinzirniu ir mes daug suvalgom. Bet is meniu beveik dingo balti ryziai ir makaronai. 

Atsakyti

Nezinau, sodinau naslaites balkone, tai net nuejau silciau apsirengt. Traukia vejas kiaurai. 

zinai Fate kaip tai vadinasi? :D senatve :lol: 

Atsakyti

perliniu kruopu sriuba su vistiena mano vaiko vienas megstamiausiu valgiu, tai verdu daznai. vyrui irgi patinka. man pati paciausia sriuba yra zirniu  :wub: 

makaronu namie pas yra mus tik del vaiko yra, megsta ji spageti su bolonese padazu, arba tiesiog paprastus makaronus su vistienos/morku/grietines padazu. 

kaip uzsimaniaus saltibarsciu :bigsmile: reiks ryt meistraut 

Atsakyti

zinai Fate kaip tai vadinasi? :D senatve :lol:

Zinau. Senatve :D  Kazkodel pagalvojau apie Orage. O jos jau ir savaitgaliais nepaleidzia :wub: 

Atsakyti

Nezinau, sodinau naslaites balkone, tai net nuejau silciau apsirengt. Traukia vejas kiaurai. Penktadieni daugiau po miesta vazinejau ir laksciau, tai jo, saulutej masina pastatai, i ja, is jos, net uzkaitau. Bet siaip vaiksciot ar buti - tai tikrai nesilta. 

I senatve vyras darosi sveikuoliu, tai lesiu ir avinzirniu ir mes daug suvalgom. Bet is meniu beveik dingo balti ryziai ir makaronai. 

saules atokaitoj tai jooo, silta.Bet pavesy ar atviroj vietoj tai kosia vejas, brr, koks saltas.

Lesius, avinzirnius pas mane irgi labai valgo. Baltu ryziu seniai nebeperku, makarai tik pilno grudo. Na ir dar ten visokiu paperku su sepiju rasalu, is chia seklu, raudonu ryziu, grikiniu ir t.t.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 14 balandžio 2019 - 15:21

Zinau. Senatve :D  Kazkodel pagalvojau apie Orage. O jos jau ir savaitgaliais nepaleidzia :wub:

tai matai gi, geguze savaitei visai zada paleist, tai matyt atidirbineja :lol: 

Atsakyti

Dar paskaiciau ,kad rugstynes labai gerai sistinai butu , su jos adenovirusu. Tik kur ju gaut jorksyre tai neisisivaizduoju.Paciai augint nebent.
O butent siu kukliu zoleliu reikia atitinkama kieki pavasari suvalgyt , kad po ziemos vitaminu deficita atstatyt. Ir zmones suvalgydavo.
O dabar kur ju gaut?
Ir vel pramones revoliucijos auka dar viena. Tokie pamastymai verbu sekmadienio proga. Sveikas izenges i proteviu miesta , karaliau andronike smile.gif

Žinok va tos rupūžės neprireikė gerti 😊or ne todėl, kad jos neturiu ir neturėsiu, bet va dar paskaičiau, kad reikia nosį plauti su karštu vandeniu nugesintos sodos tirpalu ir mano skeptiškas nusiteikimas išgaravo kai jau po pirmo plovimo (o šlykštus reikalas ir nemalonus) pajaučiau pagerėjimą ir lyg viskas susitvarkė bent kuriam laikui 😊. Ir ačiū, kad daliniesi patarimais, rugstynes labai mėgstu! Reikes pasinaudoti Limcamca patarimu pasiieškoti jų pas vietinius farmshope 😊

Laba, 

Su verbu sekmadieniu! 

Gyvenimo ratas: 6 dienas dirbi darbe, 7a namus tvarkaisi 😁 ir vel is naujo 😁 geriausia uzsimerkt, ir kokius saslykus kept. Bardakas palauks 😁 

Velykoms neplanuoju nieko. Siemet, nereikes. 

Rugstynes as perku savo fermoje 😁 visko anie turi. Jeigu pas Sistina nera arti, vietinius ukininkus galima rasti per farmdrop. Pristatys i namus, ka uzsakysi. Paziurejau Abbel & Cole irgi turi rugstyniu, tik labai jau ju nedaug pakuotese. 

Aciu pasidomėsiu ko mes čia turime ir jeigu neturime kaip čia jų turėti :).

turbut laikas pasigirti, kad sistemingai kustu 😊 Jau antras mėnuo valgau pagal 8:16, tai yra tarpinis badavimas. Aišku kas krito greitai, tai įvyko per pirmas dvi savaites, o dabar tai vos vos juda, jaučiu bus po kokį 1kg į mėnesį dabar, bet aš uogas ir plius mango su ananasais bei juodo šokolado kartais. Jaučiu viskas būtų geriau be šių griekelių, bet aš niekur neskubu :) 

Atsakyti

Terezza, triumph pirkai?

Ne. Figleaves.

turbut laikas pasigirti, kad sistemingai kustu 😊 Jau antras mėnuo valgau pagal 8:16, tai yra tarpinis badavimas. Aišku kas krito greitai, tai įvyko per pirmas dvi savaites, o dabar tai vos vos juda, jaučiu bus po kokį 1kg į mėnesį dabar, bet aš uogas ir plius mango su ananasais bei juodo šokolado kartais. Jaučiu viskas būtų geriau be šių griekelių, bet aš niekur neskubu :)

Man irgi šitas būdas labai tiko. Vidurkis  - kilas per savaitę.

Atsakyti

O ne per daug kilas per savaite. 

Atsakyti
Geras budas , jauciu visi laikosi , tik nepasisako.
Du kart pavalgom ,ko nors labai sotaus ir gerai . o dar pavasaris , visi darbai lauke. Mes vynuoge pasodinom , prie generolo pastatytu griuvesiu. Turetu autentiskai atrodyt.Prikasiau pankoliu. Reiks ryt sriuba su zuvim su jais virt. Zuvies kvapas juos biski uzmusa.
Atsakyti

O kam ju kvapa must. Man jie labai tinka prie vistienos. Megstu pankolius. 

Atsakyti

Kas yra 8:16? Cia valgymo valandos?

Atsakyti