Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Laba, 

Tas 8:16 iš pirmo žvilgsnio skamba labai paprastai. Bet, kai Sistina sudėliojo valandas, tai labai nebe kaip skamba  :unsure: Nuo 4 vakaro iki ryto išbūti nevalgius  :blink: Man drebėtų rankos, būtų silpna, ir galvą skaudėtų. Bet, jaučiu nėra tokios dietos, kuri nereikalautų rankų drebėjimo ir, kad visada būtum sotus. 

Laba.

Nu zinok ir man labai baisiai skambejo. Galvojau be sansu tiek laiko nevalgius istverti. Budavo jei tik ilgiau nepavalgau, rankos kojos dreba, galva svaigsta, akyse zaliuoja  :D  Nu ir ka, pabandziau as ta 8:16, nu visai nieko. Atsikelus ryte puodelis kavos be cukraus ir kitokio sh.., darbe pietus 12, tik ne visada sulaukiu, dazniausiai 11:30 einu valgyti. Nu ir grizus namo pavalgau, tai gaunasi apie 18 val. Viskas, daugiau tik vanduo. ir nei silpna, nei kojos dreba, viskas normaliai. Tik va savaitgaliais biski bedele, vis vakare kazko prisiedu  :D Zodziu, dvi savaites taip maitinuose su mazais nukrypimais savaitgaliais, kol kas tikrai nera taip baisu kaip atrodo  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laba, 

Tas 8:16 iš pirmo žvilgsnio skamba labai paprastai. Bet, kai Sistina sudėliojo valandas, tai labai nebe kaip skamba  :unsure: Nuo 4 vakaro iki ryto išbūti nevalgius  :blink: Man drebėtų rankos, būtų silpna, ir galvą skaudėtų. Bet, jaučiu nėra tokios dietos, kuri nereikalautų rankų drebėjimo ir, kad visada būtum sotus. 

Rankos padrebės kelias dienas ir nustos. Tą drebėjimą galiu palyginti su išlepinto vyro isterija, kai jis, įpratęs vos sumirksėjęs gauti bliūdą maisto po nosim, staiga dėl kažkokių priežasčių jo nebegauna. Na, tarkim žmona susidėjo šmutkes ir išėjo pas kitą. Vieną vakarą vyriškis pasispjaudys žaibais, antrą paisterikuos, bet supratęs, kad bliūdo po nosim niekas nebepakiš, nusiramins ir eis pats vakarienę pasiruošt. Va tas pats ir su organizmu. Dreba, nes pyksta, kad negauna to, ko nori čia ir dabar. Kai padrebėjęs maisto negaus, tai prisimins, kad turi gerą gabalą lašinių ant pilvo ir kumpių pasidėjęs, tada nusiramins ir eis tų lašinių tirpdyti. O po savaitės apie bet kokius drebėjimus bus pamiršęs ant amžių amžinųjų.

:D 

Nevalgyti 16, 18 ar dar ilgiau valandų yra absoliučiai normalu. Tūkstantmečius žmonės gyveno valgydami retai. Kartą per parą ar net dar rečiau. 

Tas užkandžiavimas kas 2 valandas yra tik durnas įprotis, ant kurio mus pakabino marketingistai.

Atsakyti
Taip skant pakabino ant nuosavo insulino. Nereikejo jokiu isoriniu ar intervenciniu narkotiku.
Genialu , siaip biggrin.gif
Atsakyti

Aš jumis tikiu, tik, bandau sau pritaikyti. 

Mūsų vakarienė apie 18-19 val. Vėliau, apie kokią 21ą val geriam arbatą, aš dažniausiai mėtų. 

Ryte, apie 6ą val geriu žalią arbatą arba kavą. Gėrimai pas mane be cukraus. 

Pusryčiauju 9-10 val. 

Tai esu pastebėjusi, jeigu vakarienę pavalgau anksčiau, ryte 7-8 valandą mane jau pykina, galva sukasi ir rankos dreba, nuo alkio. Ir, tikrai kartais būna, kad net ūžia ausyse. Kadangi man tai yra vairavimo laikas, bijau nualpt ir prisitrenkt  :unsure:

Aš nesu užkandžiaujantis žmogus. Valgau dažniausiai ryte ir vakare. Pietų valgau/užkandžiauju labai labai retai. 

Reiktų pabandyti taip pasimaitinti kelias dienas, per kokias atostogas, kai niekur nereikia, ir gali namie, ant pagalvės nugriūti  :unsure:  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 15 balandžio 2019 - 11:55
Tai tu i ta rytine arbata isidek medaus manuka kokio. Arba pusrycius normalius anksti valgyk.
Atsakyti

O, čia būtų sprendimas  :bigsmile: O, medaus negaliu paprastu pakeisti. Bitininkės dukrai, abidna medų pirkti. 

Atsakyti
Siaip galima , medu cukru . Bet tada neieisi is to metabolizmo ciklo. Tesiog bus koks buves ir tiek. O tau gi nereikia svorio mest .limcamca. Ko cia savo insulinu susirupinai? Turi itarimu del diabeto?
Atsakyti

labas rytas :)

Sistina šaunuolė, tai pasigirk iki galo kokį skaičiuką nuritinai :hmm: aš irgi šį reikalą pradėjau bandyti, rytais smagu lygesnį pilvą užčiuopti ir šiaip tikrai daugiau energijos turiu :P Sistina, o plaukai neslenka tau :hmm:

Tere tai beveik gimtadienis Bestijai, skanėstas vaikui priklauso :D 

Skaiciais kažkaip sunku girtis 😊svarstykles sako kad kokiu 1 st. palengvėjau tai kažkur 6 kg?! Lyg ir turėtų labai matytis, bet drastiškai vaizdas nepakitęs. Aplinkiniai pastebi, kad pakūdau lyg ir pati jaučiu, kad riebalų sluoksnis paplonėjo (Niu blin telefonas ištaiso į papilnėjo 😭🤣🚑) bet dar ilgas kelias manęs laukia dar kokį 10 kg būtų šaunu numesti.

tai jau nebe  16/8, o 18/6. 

Mažiausia 16, o paskui jau neribojama 😊

Laba, 

Jau Alta atsakė, koks “stebuklas” įvyksta, kad nesinori valgyti 😊tik va  aš mango, ananasų mėlynių negaliu atsisakyti 😭

Aš jumis tikiu, tik, bandau sau pritaikyti. 

Mūsų vakarienė apie 18-19 val. Vėliau, apie kokią 21ą val geriam arbatą, aš dažniausiai mėtų. 

Ryte, apie 6ą val geriu žalią arbatą arba kavą. Gėrimai pas mane be cukraus. 

Pusryčiauju 9-10 val. 

Tai esu pastebėjusi, jeigu vakarienę pavalgau anksčiau, ryte 7-8 valandą mane jau pykina, galva sukasi ir rankos dreba, nuo alkio. Ir, tikrai kartais būna, kad net ūžia ausyse. Kadangi man tai yra vairavimo laikas, bijau nualpt ir prisitrenkt  :unsure:

Aš nesu užkandžiaujantis žmogus. Valgau dažniausiai ryte ir vakare. Pietų valgau/užkandžiauju labai labai retai. 

Reiktų pabandyti taip pasimaitinti kelias dienas, per kokias atostogas, kai niekur nereikia, ir gali namie, ant pagalvės nugriūti  :unsure:  :D

Čia kaip sakoma pas Ponia viskas galvoje, po kelių valandų nevalgymo negali būti jokių svaiginimų. Kažkur tik po 12 val nuo paskutinio maisto įsijungia “badavimas” ir o bet taciau kiekvienas žmogus( na gal yra kažkokios išimtys) turi sukaupęs 20 000 kalorijų atsargas kai dienai max reikia apie 1500-2000 taip, kad laisvai 10 dienų mūsų kūnelis yra aprūpintas 😊. Bet suprantu ką Tu sakai. Grįžus iš darbo įdėsiu nuoroda apie labai paprastai ir aiskiai aprašyta tarpinį badavimą ir kodel mums visai nereikia jokių pusryčių 😊

Atsakyti

nu tai kai skaniai saltiaku pakapojau :essen: :essen: toki gera kibira prigaminau, tris dienas nereiks gamint :D jau taip pasiilgusi buvau, taip norejau, dieviskas maistas  :bigsmile: vyras dar ir bulviu paprase isvirt, man tai jie ir be bulviu gerai eina  :B 

Atsakyti

nu tai kai skaniai saltiaku pakapojau :essen: :essen: toki gera kibira prigaminau, tris dienas nereiks gamint :D jau taip pasiilgusi buvau, taip norejau, dieviskas maistas  :bigsmile: vyras dar ir bulviu paprase isvirt, man tai jie ir be bulviu gerai eina  :B 

Man saltibarsciai jau antra d nebevalgomi buna, gaminu tik tam kartui

Atsakyti

Man irgi neskanu šaltibarščiai kitą dieną. Baršcių  ar ten kokių kopūstų sriubos lb liuks dviem dienom virt. 

Man jau nešalta. 

Labs.

Atsakyti

o man kaip tik pastoveje dar skanesni, jie tos burokeliu rugsteles prisigeria, mmmm.  trims dienoms tai cia ir nebus, joke gi cia :D siandien va pavalgom, vyras i darba isides ir man ryt pietums :essen:  vaikas eilini karta paziurejo ir buvo - a fu, a fe, a feu

Atsakyti