Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

man irgi idealiausia dazniau ir po mazai, nebunu isbadejus tada ir nepersivalgau. ne man ilgi tarpai, nes po ilgo tarpo as tada kaip zveris puolu prie bet ko.

tai vardink, Izabella, ko prisipirkai?  :D

Nu spėk. Rūbų. Į darbą  :laugh:  Kelnių 2 vnt, bliuzelę, megztuką. Žo. 

Vargsas Oraginas. 

Ieskau as buhalterio. Bet pigaus. taves neipirksiu. 

Nu, pliac, rimtai. Nabagutis  :mad2:  :D  Aš už naktį įjungtą teliką būčiau vietoj iškirsta.  :B  :D​ 

Ai, ne, noriu brangiai. O jei dar dirbt nereiktų  :laugh: 

Atsakyti

bet tai klausyk, brungioji, kas kart jau tai rasai. Kiba tikrai reik darba keist ;)

Ne nu, uz sitai tai pritrenkt per maza.  :aggressive:  :mad2:​ 

Žinok jei rasčiau į ką, keisčiau. Nes nu nesąmonė kažkokia tai. 

Atsakyti

Orage, kortele tikiuosi Oragino. Ta, kuri verkia. 

Atsakyti

o jis del ko vargsas? 

Taip ant sparnu parskridus vemti nera smagu :D 

Atsakyti

Tevukas šampės parvežė iš pirties, tai draugiškai ir patvarkėm  :D  dabar galima eiti ir miegoti 😴

Atsakyti

Kava galima gerti, bet tik be cukraus ar pieno ar kito priedo 😊Aišku geriau nepiktnaudžiauti, bet kava nesukelia insulino šuolio bent taip sako IF šalininkai :) Ir jau kaip Alta minėjo pavalgius tinkamai alkis kaip toks išnyksta. Aš jo nejaučiu todėl valgau nes skanu ir atėjo valanda. Dažniausia apie 10 ryte ir 4 vakare 😊

Atsakyti

Labas rytas. 

Kaip bėga laikas. Pasirodo, prieš metus Bestiją parsivežiau.

Atsakyti

labas rytas :)

Sistina šaunuolė, tai pasigirk iki galo kokį skaičiuką nuritinai :hmm: aš irgi šį reikalą pradėjau bandyti, rytais smagu lygesnį pilvą užčiuopti ir šiaip tikrai daugiau energijos turiu :P Sistina, o plaukai neslenka tau :hmm: 

Tere tai beveik gimtadienis Bestijai, skanėstas vaikui priklauso :D​ 

Atsakyti

Tere tai beveik gimtadienis Bestijai, skanėstas vaikui priklauso :D​ 

Tai taip. Išmylavau, išbučiavau ir skanėstais prišėriau.  :wub:​ 

Atsakyti

Kava galima gerti, bet tik be cukraus ar pieno ar kito priedo 😊Aišku geriau nepiktnaudžiauti, bet kava nesukelia insulino šuolio bent taip sako IF šalininkai :) Ir jau kaip Alta minėjo pavalgius tinkamai alkis kaip toks išnyksta. Aš jo nejaučiu todėl valgau nes skanu ir atėjo valanda. Dažniausia apie 10 ryte ir 4 vakare 😊

tai jau nebe  16/8, o 18/6. 

Atsakyti

Laba, 

Tas 8:16 iš pirmo žvilgsnio skamba labai paprastai. Bet, kai Sistina sudėliojo valandas, tai labai nebe kaip skamba  :unsure: Nuo 4 vakaro iki ryto išbūti nevalgius  :blink: Man drebėtų rankos, būtų silpna, ir galvą skaudėtų. Bet, jaučiu nėra tokios dietos, kuri nereikalautų rankų drebėjimo ir, kad visada būtum sotus. 

Atsakyti
Po savaites tau susinormalizuotu insulino issiskyrimas ir nustotu tos rankos drebet. Ypac jei daugiau kokiu ankstiniu pavalgytum.
Atsakyti