Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai valgyk astria saldziuju bulviu sriuba. Labai tonizuoja.
Atsakyti

kasdien? :D 

Atsakyti
O tu ja isvis kada nors valgei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 14 balandžio 2019 - 18:11

Tai valgyk astria saldziuju bulviu sriuba. Labai tonizuoja.

kaip verdi?

Atsakyti

O tu ja isvis kada nors valgei?

aisku, kad ne :D bet jei kas pagamintu, mielai paragauciau :) net ir to Sistinos padaro, kur vakar ikele, kazkaip visai noreciau paragaut :D svarbu tik, kad uz mane kazkas pagamintu :D 

Atsakyti

:lol: :lol: :lol: 

Priedas  56786274_1509874219144298_5968880119001907200_n.jpg   45,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Insulina pakelia ir kava, tai turbut turetu nebuti ir jos. Vanduo ir nesaldinta zoleliu (turbut dar ir ne visu) arbata. Vsio. 

Atsakyti

Zinau. Senatve :D  Kazkodel pagalvojau apie Orage. O jos jau ir savaitgaliais nepaleidzia :wub:

Nu kaip pirštu į akį. Šian iš darbo apie pierus parsivilkau. Gal žinai kas ieško žiauriai fainos buhaltetės  :B Bo izabella (skaityti kaip zaje...lo) mane jau.  :B 

Man užkandžiavimas žiauriai netinka. Ištisai jaučiuosi alkana. Man reikia pavalgyt sočiai, o tada ilgai galiu būti rami.

O va man atvirščiai, tobuliausiai buvo valgymas 5 kartus. Va dabar valgau 2-3 kartus dienoj ir šūds, būnu tokia užsibadėjus, kad jokie stabdžiai negalioja.

Labos

Esu pikc keks, maža to, kad praariau visą savaitgalį darbe, tai dar esu žiauriai neišsimiegojus. Vakar Oraginas iš draugo gimtadienio grįžęs visas fainas 1:30 trankėsi durim, o grįžęs į miegamąjį įsijungė teliką  :mad2:  O 6:30 jau kėlėsi vemt  :mad2: Tai, kadangi man buvo savęs labai gaila šiandien, grįždama įkišau nosį į Parkas outlet. Dabar gaila savo banko sąskaitos  :mad2: Žo, zebro šikna kokia tai.

Ai, o rūgštynių sriuba yra beveik tokia pat tobula kaip ir šaltibarščiai  :wub:​ 

Atsakyti

man irgi idealiausia dazniau ir po mazai, nebunu isbadejus tada ir nepersivalgau. ne man ilgi tarpai, nes po ilgo tarpo as tada kaip zveris puolu prie bet ko.

tai vardink, Izabella, ko prisipirkai?  :D

Atsakyti

Vargsas Oraginas. 

Ieskau as buhalterio. Bet pigaus. taves neipirksiu. 

Atsakyti

Nu kaip pirštu į akį. Šian iš darbo apie pierus parsivilkau. Gal žinai kas ieško žiauriai fainos buhaltetės  :B Bo izabella (skaityti kaip zaje...lo) mane jau.  :B

Esu pikc keks, maža to, kad praariau visą savaitgalį darbe, tai dar esu žiauriai neišsimiegojus. Vakar Oraginas iš draugo gimtadienio grįžęs visas fainas 1:30 trankėsi durim, o grįžęs į miegamąjį įsijungė teliką  :mad2:  O 6:30 jau kėlėsi vemt  :mad2: Tai, kadangi man buvo savęs labai gaila šiandien, grįždama įkišau nosį į Parkas outlet. Dabar gaila savo banko sąskaitos  :mad2: Žo, zebro šikna kokia tai.

bet tai klausyk, brungioji, kas kart jau tai rasai. Kiba tikrai reik darba keist ;)

Ne nu, uz sitai tai pritrenkt per maza.  :aggressive:  :mad2:​ 

Atsakyti

Vargsas Oraginas. 

o jis del ko vargsas? 

Atsakyti