Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Mano mažoji "Gero vakaro shou" viščiukų šokį šoka :D

https://tvplay.tv3.l...o-sou-10319473/

Visa soki ieskojom tavosios. Manoji isvis prilipo prie tv. Ir ant galo pamatem  :D​ 

Atsakyti

Nu kam pirkti naujus džinsus, jeigu šitie dar geri, nešiotini, tik patvarkyti reikėjo. 

Rykute, nu ar surado mažoji save?

Fate, o tie namų kvapai lietuviški irgi? Lietuvoje perki? Nerandu info internete. 

Taip, labai jai patinka tie šokiai, tai ir aukoju savo oaika, finansus 😁 dar labai pamėgo vaidubą, darželį visus vaidmenis nori vaidinti, bet jau neturiu galimybių tiek vežioti jos :)

Atsakyti
Kapeliai aplankyti, masina nuplauta su vaskavimais ir poliravimais, susiai, silauoges ir Ritter plytka su cielais riesutais isisavinti. Cipsu paka vyras islupo is nagu ir paslepe nespejus pradaryti. Kaip sakoma, sveikas vakarinis apetitas.
Atsakyti

Pačiam gale manoji praktiškai :D

Atsakyti

Labas rytas, pagaliau orai šiltėja  :wub:  

Velykos šiais metais su saule, o ne su sniegu turesime  :D​ 

Atsakyti

Bet kokie salti dar rytai, -2 buvo kai atsikeliau. Dienos tai nuostabios, tas zydras dangus, saule wub.gif
Vakar ryte apsirengiau vilnone suknele ir lengva paltuka isimeciau ant pakabos i automobili, tai visa diena taip ir nenukabinau jo-neprireike.

Kaip dazysit kiausus? gal kokiu idomiu budu zino, kad vaikams idomu butu? Mazoji laukia labai dazymo, cia jos Velyku "vinis". biggrin.gif

labu.
Atsakyti

Ir manoji labai laukia kiaušių dažymo, pernai svarofskiais klijavome  :D  nes kažkas ten nepavyko  :rolleyes: 

Servietkom man lengviausia ir gražu  :wub:​ 

Atsakyti

As geriau penkis napoleonus lipdysiu, nei kad dazysiu kiausinius :D

Labas rytas.

Atsakyti
Kai prisimenu ,kiek napaleonuose sviesto , tuos kilogramus ir rekomendacijas mano amziui ,kaip ziureti kad pienas kapucino nebutu per riebus.Sitos dvi tezes mano smegenyse nesikonfiguruoja. Bus citrinu keksas su morkom ir aviu pieno kremu.
Dar turbut lasisu netikras zuikis ir kalakutiena. Senatve gryna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 balandžio 2019 - 07:36
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 04 18, 08:34)
Kai prisimenu ,kiek napaleonuose sviesto , tuos kilogramus ir rekomendacijas mano amziui ,kaip ziureti kad pienas kapucino nebutu per riebus.Sitos dvi tezes mano smegenyse nesikonfiguruoja. Bus citrinu keksas su morkom ir aviu pieno kremu.
Dar turbut lasisu  netikras zuikis ir kalakutiena. Senatve gryna.

Ir cukraus, zo, gryna bomba blogaja prasme doh.gif
Gerai, kad jis man ir neskanus. biggrin.gif

Bet tu gi isvis pries derini pienas+kava pasisakai. O kaip del augalinio pienos? tarkim, avizu? 0 riebalu ten. Irgi blogas derinys?
Atsakyti
As ir negeriu pienisku kavu jau pora metu. Tesiog skaiciau kazkoki manuala.O cukraus tai napaleone nedaug palyginus.
Bet as irgi nemegstu.
Kaip gerai kad seiminikuciu laisve atejo. Kad galima biski pralaisvint tradicijas.
Atsakyti

Karta-du metuose galima sau ir kaloriju bomba leist.

Priedo dar zaliavalgiska riesutu-avokadu-laimu torta lipdysiu.

Atsakyti