Terezzka, aisku, kad galima. Ypac, jei norisi ir megsti. ;)
cia kaip as, karts nuo karto, guminuku poka suedu dar pardej ir tik uz tiscia pokeli sumoku akis nuleidus
nes as ju labai uzsimanau kartais.
Alta tik pora metu kavos su pienu negeria, o mums neleidzia kokius penkis
Kad siandien mano oras, parode dumu kryptis ![]()
9D3A06B6-9B9C-4BCB-A5E6-4B2CA0C6247C.jpeg 114,95KB
0 Parsiųsta kartų
Jus man dabar del tu pralaisvintu tradiciju pasakykit.... Vakar atvaziuojam prie pasarvotos uosvienes karsto,ziuriu-gale koju stovi medine deze,ant kurios parasyta -"auku dezute".Vyrui sakau -klausyk-kas cia per baisybe-nuimkit man tuoj pat.Pusdukra kaip soko,-tipo cia delios tuos pinigus visur ir tt,o cia tvarkingai imes ir viskas.Zodziu .....As likau soke ir nieko nesupratus.Mamzeles jus man durnai pasakykit,cia dabar taip buna?ar cia taip LT daro?
ir is viso-labas rytas.
Laba. Tere, gausi vėl rodytis, kai ataugs, įvertinsim.
Jus man dabar del tu pralaisvintu tradiciju pasakykit.... Vakar atvaziuojam prie pasarvotos uosvienes karsto,ziuriu-gale koju stovi medine deze,ant kurios parasyta -"auku dezute".Vyrui sakau -klausyk-kas cia per baisybe-nuimkit man tuoj pat.Pusdukra kaip soko,-tipo cia delios tuos pinigus visur ir tt,o cia tvarkingai imes ir viskas.Zodziu .....As likau soke ir nieko nesupratus.Mamzeles jus man durnai pasakykit,cia dabar taip buna?ar cia taip LT daro?
ir is viso-labas rytas.
Pirmą kartą girdžiu.
Sveikos, Elija čia kokioje šalyje, bet eik tu sau kojūgaly... nors padėtu kur prie jos fotonuotraukos, nu bet tik ne kojūgaly... Lietuvoje nėra tokių bajerių, jei duoda pinigus, tai artimajam i rankas.
Alta klipukas super, būtum mano vyro geriausia draugė, čia jo stiliukas
Nu taigi rašo LT.
Labas rytas,
Turiu pripažinti, retai taip būna, bet tie majonezai prieš Kalėdas gerokai sunervino.
Na, kad rinktų aukas laidotuvėse tikrai esu mačiusi, dabar tikrai populiaru. Vietoj gėlių, dažnai prašo tiesiog aukos. Tik tą dėžutę stato kažkur prie nuotraukos, žvakės. Ne prie kojų. Prie kojų tai biški nei šiaip, nei taip.
I.Elija, o kas nutiko anytai, kad taip netikėtai?
Yra auku dezutes ir LT, nu bet tikrai ne kojugalyje... Elija, uzuojauta tau.
O guminuku as nesuprantu, matyt, man butu puiki guminuku dieta - suesciau vos kelis ir uztektu.
Oras nuostabus, kita savaite bus dar nuostabesnis, butu mano valia, LT zaliuotu amzinas zydintis i siltas pavasaris.
Na gerai, ir siek tiek vasaros
Sveikos, madamos.