Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

pavasaris tai nuostabus  tikrai! as jau antra diena su trumpom rankovem einu ir plonyyyyciu paltuku, bet prasisegusi, nes karsta vistiek. tikiuosi stipraus atvesimo jau ir nebebus, o sildyma galetu kad ir siandien isjungt, ko cia laukt to rytojaus :B

Atsakyti

Kas čia per būdas su skutimosi putom?

Niekad nenaudoju jokių nevalgomų dalykų kiaušų dažymui ( lakų ar dar ten kokių nesamonių) , man paranoja, kad tos medžiagos prasiskverbs per lukštą į kiaušą. 

Turiu svogūnų lukštų, jaunų dilgelių lapelių, desim nt kiaušo ir kišim į  lukštus. Senoviškai taip :)

oras nuostabus, va tokiu tai jau niekur iš LT net kojos kelt nenoriu, mėgaujuos kiekviena diena. 😍

Atsakyti

Kas čia per būdas su skutimosi putom?

Niekad nenaudoju jokių nevalgomų dalykų kiaušų dažymui ( lakų ar dar ten kokių nesamonių) , man paranoja, kad tos medžiagos prasiskverbs per lukštą į kiaušą. 

Turiu svogūnų lukštų, jaunų dilgelių lapelių, desim nt kiaušo ir kišim į  lukštus. Senoviškai taip :)

oras nuostabus, va tokiu tai jau niekur iš LT net kojos kelt nenoriu, mėgaujuos kiekviena diena. 😍

va https://www.delfi.lt...u.d?id=74324582

ten apacioj video yra.

su zolelem ir lukstais tai tikrai nesiknisiu, o viena dukra nepadarys, o as tokiems darbams mazai noro turiu :D imam paprastai, bet neprastai :) kasmet vis kazka naujo isbandom, pilnos lentynos tu kiausiniu dazymo dazu visokiu, tai kazka nuperku, kad greitai, paprastai ir kad viena pati galetu dazyt. ji tu Velyku vien del to tik ir laukia, kad galetu pridazyt kiausiniu ir tada visiems dalina :D tai uzpirkau jau 30vnt baltu kiausu, gales darbuotis :D zinau, ka su vyru valgysim ateinancias kelias dienas po Velyku :lol:

Atsakyti

Jus man dabar del tu pralaisvintu tradiciju pasakykit.... Vakar atvaziuojam prie pasarvotos uosvienes karsto,ziuriu-gale koju stovi medine deze,ant kurios parasyta -"auku dezute".Vyrui sakau -klausyk-kas cia per baisybe-nuimkit man tuoj pat.Pusdukra kaip soko,-tipo cia delios tuos pinigus visur ir tt,o cia tvarkingai imes ir viskas.Zodziu .....As likau soke ir nieko nesupratus.Mamzeles jus man durnai pasakykit,cia dabar taip buna?ar cia taip LT daro?

ir is viso-labas rytas.

Elija, aukų dėžutės yra absoliučiai normalu. Anksčiau brukdavo artimiesiems vokelius į rankas, dabar galima civilizuotai sumesti dėžutėn. Bet sutinku, kad tikrai ne kojugaly jos stovi. Kažkur šone, netoli durų kažkur.

Labos

Aš papasakot neturiu ką. 

Atsakyti

Aš papasakot neturiu ką. 

taip taip, oras atsilo, neber apie ka pasakot :D

Atsakyti

Jūra tradiciškai užsakyta  :yahoo:​ šiais metais ne Karkle, o Palanga bus :)

Atsakyti

Tobulas oras :wub:

Pridėta:

Atsakyti

Sveikos! 

Elija, užuojauta tau ir tavo šeimai.

Pasakoti neturiu ko, antra diena atostogų. Atradom dyyydelį antikvariatų tinklą netyčia su šeima vakar, seiles visas išvarvinau.

Kiaušinius dažau svogūnų lukštais. Šiemet pas diedo brolį švęsim, imsiu baltų kiaušinių ir su diedo dukterėčiomis kaip nors maliavosim. 

Atsakyti

Orai ir čia puikėja, kieme vis pasiknisu, pasėjau ežiuolę, tikiuosi, žydės. Man taip gražu. 

Bazilikas ir čiobrelis neišgyveno žiemos...  :hmm: 

Dar vieną rožą įkišau, pabando tik neaugt ir nelipt tvora.  :B 

Atsakyti

Sveikos! 

Kiaušinius dažau svogūnų lukštais. Šiemet pas diedo brolį švęsim, imsiu baltų kiaušinių ir su diedo dukterėčiomis kaip nors maliavosim. 

Aš irgi baltų papirkau, turiu dažų kažkokių. Dar noriu šaltienos išsivirti. 

Jau greit 30d, dukra atvažiuos, laukiu nesulaukiu.  :wub:​ 

Atsakyti

Aš irgi baltų papirkau, turiu dažų kažkokių. Dar noriu šaltienos išsivirti. 

Jau greit 30d, dukra atvažiuos, laukiu nesulaukiu.  :wub:​ 

O aš mąstau kaip išgrūsti abu kur nors  :lol:​ 

Atsakyti

O aš mąstau kaip išgrūsti abu kur nors  :lol:​ 

o dieve, kaip as noreciau ta viena isgrust kur nors :lol: atostogos kaip tik, ale mociutes ir senelis dirba, nera kur :D butu ir man atostogos beveik :lol: ir dar gi beda- nepasiraso ponia niekad, nors mano mama jau nezinau kiek kartu siule pas ja pabuti savaitei, kai jai atostogos, ne gi, be mamos papo niekur :oh:

Atsakyti