Labiausiai džiaugiuosi, kad vaikams atostogos, ramybė nuo pamokų man
![]()
oooo taip
net nezinau kas situ atostogu labiau laukia, as ar dukra
mane tas kelimasis per iseigines 7 ryto zudo
o kita savaite galesiu parpt per iseigines
Laba diena, as esu saulėholike.
Noriu nueiti sakuromis pasidziaugti, kazkaip reikia rasti tam laiko. Oras siandien vienas kaifas, nesinori po stogu listi, o reikia, blyn. Norisi tik lauke lauke lauke...
Geg, pabaigoj birzelio pradzioj atostogausim, bet net neplanuojam taip Toli i prieki, kaip Upjora.
Matyt, jei bus geri orai, brauksim i ryga su jurmala, tik dar nieko neuzsakinejam, nes nezinia, kokie orai bus.
Kas cia dar...
A, su pirkiniais stabdau, visko turiu, net per daug, jau ir nebedziugina ta nauju daiktu gausa, megstu po truputi, dozuotai.
Laba,
O taip. Ta proga 6 poras batų iš topshop užsisakiau.Nebijai, kad uzblokuos tave? Kaip Asos nauja politika 😮 (Aišku, išsirinksiu ne daugiau, kaip dvi).
Abejoju , ar su limcamcos britiska katinu dievinimo patirtim isauginsi gera pomidora . Nors , negaliu teigti ,kad ne. Papildyta:Isaugins tvarkinga, santuru, su manieromis ir elegancija. Kaip tikra brita 😜 bus labai mielas, nesvarbu ar pomidoras ar katinas.
Pas mumi 22 šilumos. Nu tiesiog vasara.
pas mumi irgi vasara, ale kai reikia but uzdarytai patalpoj su sugedusiu kondicienierium prie 27 silumos, tai nors kauk
savaite, ar as gerai suprantau, kad Grand Lion antro sezono 20 seriju bus tik? liudnuma nu, ka tik 19 paziurejau, raso 20 siandien turi idet, i vsio bus
Frofesorė, 19 Bal 2019 - 14:24, parašė: o pas mane darbe kondiske sugedoA ko kniaukei?jau taip kniaukiau i rageli administracijai, kad dar siandien ka nors atsiustu
isprotesiu iki 20val as cia su tais 27