Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labiausiai džiaugiuosi, kad vaikams atostogos, ramybė nuo pamokų man :laugh:  :karsta:

oooo taip :D net nezinau kas situ atostogu labiau laukia, as ar dukra :D mane tas kelimasis per iseigines 7 ryto zudo :D o kita savaite galesiu parpt per iseigines :yahoo:

Atsakyti

Tai su tikru pavasariu merginos :) 

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2019 04 19, 10:40)
Linamog, mums to buto Nidoje reikės 2020 vasarą.  lithuania.gif Ačiū

Ojei kad toli i ateiti gyvenat.
Evuk, cia skelbimas, pasuk del kainos paklaust, priklausys nuo menesio, kuri norit atvaziuot
http://www.kopos.lt/07430/lt.php
Atsakyti

Linamog, metai j priekį nėr toli. 

Atsakyti

Laba diena, as esu  saulėholike.  :D   Noriu nueiti sakuromis pasidziaugti, kazkaip reikia rasti tam laiko.  Oras siandien vienas kaifas, nesinori po stogu listi, o reikia, blyn. Norisi tik lauke lauke lauke... :wub:

Geg, pabaigoj birzelio pradzioj atostogausim, bet net neplanuojam taip Toli i prieki, kaip Upjora. :D Matyt, jei  bus geri orai,  brauksim i ryga su jurmala, tik dar nieko neuzsakinejam, nes nezinia, kokie orai bus. 

Kas cia dar...  :hmm:  A, su pirkiniais stabdau, visko turiu, net per daug, jau ir nebedziugina ta nauju daiktu gausa, megstu po truputi, dozuotai.

Atsakyti

o pas mane darbe kondiske sugedo :wacko:  jau taip kniaukiau i rageli administracijai, kad dar siandien ka nors atsiustu :D isprotesiu iki 20val as cia su tais 27 :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 19 balandžio 2019 - 13:24

Pas mumi 22 šilumos. Nu tiesiog vasara. :yahoo:​ 

Atsakyti

Laba,   

O taip. Ta proga 6 poras batų iš topshop užsisakiau.  :D​  (Aišku, išsirinksiu ne daugiau, kaip dvi).
  Nebijai, kad uzblokuos tave? Kaip Asos nauja politika 😮  

Abejoju , ar su limcamcos britiska katinu dievinimo patirtim isauginsi gera pomidora . Nors , negaliu teigti ,kad ne. Papildyta:
  Isaugins tvarkinga, santuru, su manieromis ir elegancija. Kaip tikra brita  😜 bus labai mielas, nesvarbu ar pomidoras ar katinas. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 19 balandžio 2019 - 15:13

Pas mumi 22 šilumos. Nu tiesiog vasara. :yahoo:​ 

pas mumi irgi vasara, ale kai reikia but uzdarytai patalpoj  su sugedusiu kondicienierium prie 27 silumos, tai nors kauk :D

savaite, ar as gerai suprantau, kad Grand Lion antro sezono 20 seriju bus tik? liudnuma nu, ka tik 19 paziurejau, raso 20 siandien turi idet, i vsio bus :(

Atsakyti

vsio, galiu gyvent :B bet vistiek noriu i lauka :D 

Atsakyti

Frofesorė, 19 Bal 2019 - 14:24, parašė: o pas mane darbe kondiske sugedo :wacko: jau taip kniaukiau i rageli administracijai, kad dar siandien ka nors atsiustu :D isprotesiu iki 20val as cia su tais 27 :D
A ko kniaukei? :hmm: Taigi mėgaukis ta pliac šiluma :B :aggressive: Labdien Sėdžiu servise, batus meistreliai keičia. Prieš tai 1,5 val. kamščiuose, padangas pasiimt vienam miesto gale, pas meistrelius į kitą miesto galą. Žmonės visi išprotėjo, visi bėga iš Vilniaus :oh:
Atsakyti

Limcamca, apie kokią Asos politiką kalbi? Nieko nežinau.

Atsakyti