Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Užsukau į parduotuvę.... Išėjau su dviem rankšluosčiais, akiniais, keptyve, padėklu sūriams, dviejų rūšių prieskoniais, trijų rūšių karamelizuoto balzamiko acto buteliukais, wolfordo pėdkelnėm ir dvejom kojinytėm bei suknele. 

Pavasarį pajaučiau. Mda.

Galvojau ir aš eit po darbo. Tai daba jau bijau, kad ir man taip nebūtų. :B 

Atsakyti

Galvojau ir aš eit po darbo. Tai daba jau bijau, kad ir man taip nebūtų. :B

:D 

Varyk tik. Negi man vienai taškytis?

Atsakyti

Ai, buvo kalba apie namų kvapus. Aš naudoju šitus: https://www.maisonpa...0256239908.html

Atsakyti

Madam, gi tu sakei neini i parduotuves, apart maisto :D kaip cia dabar sumastei? :D

Atsakyti

Madam, gi tu sakei neini i parduotuves, apart maisto :D kaip cia dabar sumastei? :D

Tai į panašią ir ėjau. Ten galima ir keptuvę nusipirkt, ir dar kitokio gėrio. O šiaip tai, Velykoms ir maisto reiktų iš mandagumo nusipirkt. Ale nusipirkau šviežiai raugtų agurkų, pasukų ir vyšnių alaus.

Atsakyti

Ale nusipirkau šviežiai raugtų agurkų, pasukų ir vyšnių alaus.

viska vienu sykiu vartosi? :lol:

Atsakyti

viska vienu sykiu vartosi? :lol:

Tai aiškei. Man šiandien beveik penktadienis :D​ 

Atsakyti

Tai aiškei. Man šiandien beveik penktadienis :D​ 

Iki pirmadienio laisva būsi po tokio mikso  :lol:​ 

Atsakyti

Šitas prajuokino  :D

Pridėta:

Atsakyti

Limcamca, nemesk, pasigailėk. Per tave sėdžiu dar kitoje sodininkų grupėje. Ir visko man reikia. 

Terreza, neblogai apsiprekinai. Aš dvi dienas iš eilės po krautuves, vakar su vaiku greit H&M jos garderobą nupirko, šiandien su diedu į jo krautuves dvi ir vasarai pasiruošęs. Kad man taip.....

Atsakyti

Limcamca, nemesk, pasigailėk. Per tave sėdžiu dar kitoje sodininkų grupėje. Ir visko man reikia. 

Terreza, neblogai apsiprekinai. Aš dvi dienas iš eilės po krautuves, vakar su vaiku greit H&M jos garderobą nupirko, šiandien su diedu į jo krautuves dvi ir vasarai pasiruošęs. Kad man taip.....

Ai, kad daug kas namams, o ne apranga.

Atsakyti

Ai, kad daug kas namams, o ne apranga.

Visvien faina pirkti, kad ir namams.

Atsakyti