Visvien faina pirkti, kad ir namams.
O taip.
Ta proga 6 poras batų iš topshop užsisakiau.
(Aišku, išsirinksiu ne daugiau, kaip dvi).
Visvien faina pirkti, kad ir namams.
Man irgi labai faina, bet nesuprantu, man turbūt batareikos pasibaigė, antrą savaitę studijuoju interjero žurnalus, pinterestus visokius ir nežinau kokia spalva sienas nudažyt. Dyvų dyvai, to dar nebuvo. Tokias vizijas a la turiu, ale miglotas labai.
Sveikos! Pasileidot plaukus??? kai pradedu skaityt jusu postus, tai ir man taip visko uzsireikia. O taip lyg ir nieko nereikia. Limca, kuria kryptim varot? Turiu reikala. Auginsiu pomidora ![]()
28390380-FCB2-4D87-AC4F-6F170B9D2C7F.jpeg 135,13KB
0 Parsiųsta kartų
labas rytas
Elija užuojauta tau
rinkti pinigus visiškai normalu per laidotuves, čia sakyčiau gal kiek jau šiuolaikiškiau sumąstyta ta aukų dėžutė, bet tikrai ne kojųgalyje
Pas mus jūra šalia, tai užsakyta visai vasarai, aš bandysiu ieškotis Pervaloje kur prisiglausti, man ten smagiau
Velykos šiemet pas mamą, grilinsim šašlus ir kitas mėsas, darysiu maskarponės tortą ir tinginį
Labiausiai džiaugiuosi, kad vaikams atostogos, ramybė nuo pamokų man
Smagus oras, jau bandau patikėti, kad ir ši vasara bus tokia pat šilta kai ana, nes šiluma tokiu pat metu atslinko
Labryt!
Fate, nemėgstu palaidais plaukais ar papais būt.
Pomidorų gavau po 10p prikišau į žemę, eksperimentas. Pernai 3 už £1 pirkau ir ilgam turėjome derliaus.
Ruošiamės į uošviją keliom dienom, o jau čimodanų dydis.
Linamog, mums to buto Nidoje reikės 2020 vasarą.
Ačiū