Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Visvien faina pirkti, kad ir namams.

O taip.

Ta proga 6 poras batų iš topshop užsisakiau.  :D​  (Aišku, išsirinksiu ne daugiau, kaip dvi).

Atsakyti

As tai sau pirkausi pavasariui si ta, "namams" tik edesio sventems.
Kaip pasiilgus buvau Tymo turgaus wub.gif
Atsakyti

Visvien faina pirkti, kad ir namams.

Man irgi labai faina, bet nesuprantu, man turbūt batareikos pasibaigė, antrą savaitę studijuoju interjero žurnalus, pinterestus visokius ir nežinau kokia spalva sienas nudažyt. Dyvų dyvai, to dar nebuvo. Tokias vizijas a la turiu, ale miglotas labai.

Atsakyti

Laba damos

paskendus tarp tortu  :wacko: . Jau laukiu kada viska atiduosiu ir saldytuvai bus laisvi  :didis: 

Nieko nedazysiu. Nebys kada. Sesuo atvaziuoja. Lai ir dazo.

Blueta - tai susimatysim?

Kita sav jau vesele. :sokiai:​ 

Atsakyti

Sveikos! Pasileidot plaukus??? kai pradedu skaityt jusu postus, tai ir man taip visko uzsireikia. O taip lyg ir nieko nereikia. Limca, kuria kryptim varot? Turiu reikala. Auginsiu pomidora :D

Pridėta:

Atsakyti
Kaip suprast - auginsi pomidora?
Atsakyti

Taip ir suprask. Nu tarsi vietoj kaciuko  :D 

Atsakyti
Abejoju , ar su limcamcos britiska katinu dievinimo patirtim isauginsi gera pomidora . Nors , negaliu teigti ,kad ne.
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 19 balandžio 2019 - 07:37

labas rytas :) 

Elija užuojauta tau :4u: rinkti pinigus visiškai normalu per laidotuves, čia sakyčiau gal kiek jau šiuolaikiškiau sumąstyta ta aukų dėžutė, bet tikrai ne kojųgalyje :oh: 

Pas mus jūra šalia, tai užsakyta visai vasarai, aš bandysiu ieškotis Pervaloje kur prisiglausti, man ten smagiau :vacation1: 

Velykos šiemet pas mamą, grilinsim šašlus ir kitas mėsas, darysiu maskarponės tortą ir tinginį :essen:  

Labiausiai džiaugiuosi, kad vaikams atostogos, ramybė nuo pamokų man :laugh:  :karsta: 

Smagus oras, jau bandau patikėti, kad ir ši vasara bus tokia pat šilta kai ana, nes šiluma tokiu pat metu atslinko :flirt2:​ 

Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2019 04 19, 09:14)
Pas mus jūra šalia, tai užsakyta visai vasarai, aš bandysiu ieškotis Pervaloje kur prisiglausti, man ten smagiau vacation1.gif 

I Nida nenori? Mano drauges tevukas buta nuomoja.
Atsakyti

I Nida nenori? Mano drauges tevukas buta nuomoja.

hmm, kiek prašo už nakvynę :hmm:​ 

Atsakyti

Labryt! 

Fate, nemėgstu palaidais plaukais ar papais būt. :rolleyes:  

Pomidorų gavau po 10p prikišau į žemę, eksperimentas. Pernai 3 už £1 pirkau ir ilgam turėjome derliaus.  :rolleyes: 

Ruošiamės į uošviją keliom dienom, o jau čimodanų dydis.

Linamog, mums to buto Nidoje reikės 2020 vasarą.  :lietuva: Ačiū

Atsakyti