Aš stengiuosi kelyje elgtis mandagiai, užleist į priekį, nepriklausomai nuo auto. Manau, netgi sekasi man.
Orage, a tu nenuori pasikeist i Orange pagaliau?
Nea, čia jau ne mano bėdos. Upjora atnešė paaiškinamąjį raštelį, o kas Gailei tai nežinau
O Gaile lagamina kraunas ir viena akim cia skaito/raso ![]()
Aš stengiuosi kelyje elgtis mandagiai, užleist į priekį, nepriklausomai nuo auto. Manau, netgi sekasi man.
Aš iš kokio trečdalio vairuotojų atimčiau teises.
O šiaip aš irgi visus užleidžiu.
Aš iš kokio trečdalio vairuotojų atimčiau teises.
O šiaip aš irgi visus užleidžiu.
kokia tu atlaidi
mano vyras sake is puses atimtu
siaip, nors ir nevairuoju, bet vairuotoju etiketa vistiek pastebiu. tikrai nera taip, kad prabangi ir galinga masina, tai butinai erelis, butinai neuzleis ir pan. ne ne, visokiu su visokiom masinom yra. buna ir su kledarais erelius vaizduojanciu. cia ne nuo masinos markes priklauso, o nuo vairuotojo. mesiu akmeni moterims tik del to, kad va jos dazniau nepraleidzia per pereja, nei vyrai
va kas su tom perejom moterims darosi, nezinau, bet jau net specialiai pradejau stebet, kas nepraleidzia
tai is desimties dazniausia 8-9 buna moterys
Moterys ne tik perejose maziau praleidzia, jos ir siaip, kitu vairuotoju nepraleidzia - neileidzia.
Frofesore, aš būčiau išimtis iš tų tavo moterų, katros nepraleidžia per perėjas.
Labą vakarą, pagaliau radau sūnui kur švęsti jo tą 18 ąjį 😁🙈🙉🙊 Bankrotas man konkretus 😭
Dėl vairuotojos tai man pažiūrėjus foto ir video įtarimų kyla, nes auto nemažai "nuskridus" ne šiaip pasikabinus ir nukritus. O aikštelėje juk greičio išvystyti neįmanoma. Toks vaizdas, kad tai spec išlėkimas. Moteris sąmoninga liko, bet nieko nepamena kaip tai įvyko ir paaiškinti negali
aš ir taip sakyčiau
Šiandien iš salono paskambijo, mano tapetinė panelė tik birželio pradžioj atvažiuos. Kažkaip nesitikėjau, kad taip ilgai truks. Ai, bet kas tas mėnuo su keliom dienom, bendrai?
Kita laukiasi, i vestuves kvietimus ji ir Saulius gauna kaip pora, nesuprantu, ka ten dar beapsimetinet.
Skambinu situacijoj Karinos vietoj tikrai nesiaukociau.
As rytoj sulaukiu patvirtinimo ir pradesiu irgi kraut.
As pabuvau echidna ir ant tokios supervazakes, nepraleidusios manes, jau izengusios i pereja, ir pliurpiancios telefonu, parasiau pareiskima i e-policija.
Labą vakarą, pagaliau radau sūnui kur švęsti jo tą 18 ąjį 😁🙈🙉🙊 Bankrotas man konkretus 😭
Dėl vairuotojos tai man pažiūrėjus foto ir video įtarimų kyla, nes auto nemažai "nuskridus" ne šiaip pasikabinus ir nukritus. O aikštelėje juk greičio išvystyti neįmanoma. Toks vaizdas, kad tai spec išlėkimas. Moteris sąmoninga liko, bet nieko nepamena kaip tai įvyko ir paaiškinti negali
aš ir taip sakyčiau
Šiaip čia visiškai normalu potrauminėj/šoko būklėj. Bet, aišku, irgi gali būti versija.
aš ir taip sakyčiau
Lygisi ta pati pagalvojau.