Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O aš leidžiu, man negaila, ir pati kai skubu labai, prašausi įleidžiama. Ir prie subinės stengiuosi neprilipti, kam į kito dusle kvėpuoti 😁 

Aš tai irgi leidžiu. A maž bloga žmogui, nu. Va ko nevirškinu, tai kai įsuki į gatvę ir yra ta persirikiavimo juosta. Yra glušių, kur vos įsuka ir iš karto stoja, laukia persirikiuot, vietoj to, kad judėtų ta persirikiavimo juosta iki galo ir tada jau vienas auto įleidžia po vieną auto. Tai va tų, sustojusių beveik niekada neįleidžiu, nes jie daro kamščius ir bardaką.  :B​ 

Atsakyti

Netikiu, kad bandydamas uzkist-nukist tu isauklesi debila vairuotoja. 

Zudytis prekybos centre butu neprotinga mintis. Jau tada geriau rautis nuo keliu aukstu estakados. Be to, toje vietoje, kur ji parkavosi yra koks 100-150 metru isibegejimui. 

Atsakyti

Mes pačios sau fainos  :lol:  būna moterys vairuoja kaip tunelio efekte, nieko aplinkui nemato iir visko kas iš šono, bijo  :D  kita kategorija, ji juk moteris ir ją turi praleisti, o ne ji  :D​ 

nu variantas :D

Atsakyti

Zudytis prekybos centre butu neprotinga mintis. Jau tada geriau rautis nuo keliu aukstu estakados. Be to, toje vietoje, kur ji parkavosi yra koks 100-150 metru isibegejimui. 

Tai tu protinga ir apskaičiuoji viską :D  o gal ji į sieną tik norėjo trenktis  :lol:​ 

Atsakyti

Oi, tu nesakyk...Dar daba pamenu, kai gal rudenį į darbą važiavau ryte per tiltą, mačiau stovintį tuščią automobilį, kurio savininkas, kaip paaiškėjo, nuo tilto tuo momentu nušoko.

Atsakyti

Mano pastebejimu iš 25 metų kasdieninio vairavimo stažo, moterys nemandagesnės vairuotojos nei vyrai.

A kudie mano stažas vairavimo yr didesnis nei tavo?  :hmm: 

tai labai liuks, daugiau tokiu, nes tikrai pasigendu pas moteris moterisko solidarumo :D

man yra buve, kad as jau gerokai i pereja izengusi buvau, bet jau maciau, kad atlekianti masina lyg nebando stabdyt, tai pati priletinau, ir akurat, pravare man pro koju pirstus milimetrovkem. moteriskaite uz vairo net nepasisuko i mano puse paziuret, toks vaizdas, lyg ne per pereja vaziavus butu. nu pikta tuokart buvo, atrode, jei ka sunkaus buciau turejus, tai buciau pavymui paleidus, bet tai kazkaip ne numeriu is tikro nespejau paziuret. nu bet va tokioj situacijoj, numerius sakykim speciau pamatyt, ir ka, parasai, kazkas butu? be irodymu, kad taip tikrai buvo?

Oi žinok, aš visai nesenai, tiksliau gal prieš kokį pusmetį panašiai pravažiavau  :unsure:  Paleidau vaiką stotelėj prie mokykloj, o už stotelės iš karto perėja. Aš dar apsidairiau prieš išvažiuojant, ir jau užvažiavus ant perėjos per šoninį langą pamačiau pėsčiuosius  :oh: O esmė, kad tam tikru kampu ir greičiu judant Golfo priekinis rėmas užstoja matymo lauką. Ir užstoja visiškai.  Dar pamenu taksistas su VW Sharan vežė mane, tai lygiai taip pat ties perėjom persisvėręs per vairą bandė sužiūrėt. Tai pakalbėjom, kad nu žiauriai nevykę modeliai šiuo klausimu.

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 04 25, 22:50)
nu bet va tokioj situacijoj, numerius sakykim speciau pamatyt, ir ka, parasai, kazkas butu? be irodymu, kad taip tikrai buvo?

Zodis pries zodi. Bet kviecia i komisariata pasiaiskinti, vis sis tas, kitakart gal susimastys.
Atsakyti

Kai visi kantriai stovi vienoj juostoj, o vienas gudrutis atlekia laisva ir pradeda naglai bruktis, bandyti ilisti, prilimpu prie siknos priesais vaziuojanciai masinai, ot is principo. Visi mat durniai, jis vienas protingas.

nu tokie tai jo, naglu net ir ne kelyje nieks nemegsta :) arba dar esu pastebejus, kad buna pvz trys juostos, ir pirma juosta bus kazkur posukis i kaire, kitos dvi tiesiai toliau . ir i kaire posukiui sviesoforas dega trumpai, todel ta juosta juda leciau. tai atsiranda naglu, kurie varo vidurine juosta, o tada pyst prie sankryzos ale pasuka i pirma, aisku dar kazkiek ir ant perejos uzsoka, nu bet tipo sorry, as va cia netycia vaziavau tiesiai ir staiga sugalvojau i kaire sukt. blyn, jau net as burnotis pradedu, nors ne uz vairo bunu :D

Atsakyti

nu tokie tai jo, naglu net ir ne kelyje nieks nemegsta :) arba dar esu pastebejus, kad buna pvz trys juostos, ir pirma juosta bus kazkur posukis i kaire, kitos dvi tiesiai toliau . ir i kaire posukiui sviesoforas dega trumpai, todel ta juosta juda leciau. tai atsiranda naglu, kurie varo vidurine juosta, o tada pyst prie sankryzos ale pasuka i pirma, aisku dar kazkiek ir ant perejos uzsoka, nu bet tipo sorry, as va cia netycia vaziavau tiesiai ir staiga sugalvojau i kaire sukt. blyn, jau net as burnotis pradedu, nors ne uz vairo bunu :D

ŠYtąąą... pirma juosta yra pati dešiniausia  :B  :D​ 

Atsakyti

Pas jus Vilniuje aš pastoviai taip darau  😛 ir nepiktybiškai 😁

Atsakyti

Fate, Orage, ai nyd jor help. Nu čia, kad gražeu skaitytųsi. Kokias formas vmi patvirtina rusams, katrie yr lt rezidentai, dėl dvigubo apmokestinimo išvengimo. Jis nežino ko jam reikia, aš, juolab. DAS-3?

Atsakyti

Fate, Orage, ai nyd jor help. Nu čia, kad gražeu skaitytųsi. Kokias formas vmi patvirtina rusams, katrie yr lt rezidentai, dėl dvigubo apmokestinimo išvengimo. Jis nežino ko jam reikia, aš, juolab. DAS-3?
Jei teisingai supratau klausimą, tai šita info tau reikalinga: [url="https://www.vmi.lt/cms/pazymu-patvirtinanciu-lietuvos-rezidento-rezidavimo-vieta-isdavimas"]https://www.vmi.lt/cms/pazymu-patvirtinanciu-lietuvos-rezidento-rezidavimo-vieta-isdavimas[/url] ?  

Jez, Madam, klausimą perskaičiau kaip Rykutės.  O kuri iš formų, tai neturiu suopračiaus. Nėr pas mane tokių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 25 balandžio 2019 - 22:16