Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Atvaziavus i bulgarija pasiskolinau irgi satnav. Su anuku ivaziavom i juodaja jura , bukvaliai iskart uz kampo.
Grazinau ir po to vaziuoju kur akys veda.

Pirmom savaitėm akys niekur nevedė, nes viskas buvo vienoda vienoda ar tu į kairę ar dešinę suksi :) kaip miške medžiu daug gražu, bet    jokio skirtumo kur esi 😊Dar tai laikais telefonai beveik visi migtukiniai, dabar bepigu visi zemelapiai ir navigacijos ir location gali nusiųsti jeigu jau pasiklydai 😊

Na būna būna, važiuoja kas gretimoj juostoj, tik pyst prieš mane persirikiuoja be jokio posūkio, arba lauki šalutiniam, reik sukti į kairę, tai parvažiuoja iš kairės ir suka į dešinę be posūkio signalo, o aš laukiu, bet būčiau galėjus pravažiuoti, jei būtų rodęs(pati visada rodau daug anksčiau jei matau, kad stovi kas ir laukia), dar būna išlenda prieš nosį iš šalutinio ir vos juda, gerokai turi mažint greitį. Arba važiuoju netoli namų jau, savo juosta, iš priekio parvaro per vidurį, aš jau net neturiu kur trauktis, pypinu tada ir tokių ar kitokių situacijų kasdien n+. Bent Klp vairavimu esu pasibaisėjus. Vakar va prie darbo yra tokia T formos sankryža, man buvo žalia, sukau į dešinę, o iš priekio žiūriu parvaro ir važiuoja ten pat kur ir aš, nors jam dar raudona buvo, praleidau tokį erelį ką jau čia. 

Tai pasitaiko neklaužadų, bet kazkaip vis duodu kelia nu maža gal jam labiau reikia 😊

Pastebejau, kad su metais vis daugiau tolerancijos atsiranda. Neatsimenu, kada spaudziau garsini signala :)

Jei kas labai lekia-traukiuosi, nu gal zmogui dega ar gimdo kokia zmona, pagalvoju. Ir pati kartais palakstau, kai reik.

Jei labai letai rieda ir nesinervuoju, mintyse pagalvoju "kur cia taip selinam"  :D ir aplenkiu, gal zmogus mazai vairavimo patirties turi, gal blogai jaucias, gal auto netvarkinga, nu maza del ko jis vos rieda.

Mane erzina tik agresyvus/nemandagus/negalvojantys apie kita eismo dalyvi vairuotojai, kada uzkemsa sankryzose eisma, kada pavojingai prilimpa prie siknos arba dar kaip nors piktybiskai/nesaugiai elgiasi.

Va va mano kelyje dvynė sese 😊Tik aš atsimenu kada signalą naudojau, visai nesenai. Pasukom iš pagrindines  gatves į parduotuves aikštelę. Prieš mane važiavusi pradėjo atbulom važiuoti ir ne kelis centimentus o kaip reikiant, o man atbulom važiuoti jau būtų vėl išvažiuoti į pagrindinę gatve kurioje žalias signalas ir masina paskui masina važiuoja, tai teko uzsignalinti, kad stotų kol dar neatsireme į mane 😊

Atsakyti

Va ir dabar važiuojant priekyje manęs užlindo be posūkio Audi Q5.  :D

P.S rašau sustojusi prekybcentrio aikštelėj. 

Atsakyti

Tokiems piktybiniams posukiu nerodytojams  mano vyras sako, nors imk ir pasivyk toki ir duot babkiu, kad nusipirktu posukiu rankeneles nabagutis/e. :D

As jau dustu nuo karscio, lauke tai gryna pekla.  :karsta:  :D 

Da galim nauja pikules plaukuosena aptarti. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 26 balandžio 2019 - 14:01

Aš tai pritariu Bluetai, tik ne su metais sakyčiau, o su stažu tolerancija didėja. Kol nepaturi situacijų pats, tol piktiniesi. Kai mama buvo į šulinį įkritus, px man buvo posūkiai, fotikai, užkišimai ir pan. Variau bele kaip ir dar važiuojant su 112 tarnyba telefonu kalbėjau.

Atsakyti
V griemiaschiam dymu neviden raj , i k peklu privykshe tielo biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=h1SLP94pd3E
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 26 balandžio 2019 - 14:15
Nu va, susirinkau keliones dokus, galiu ir pasigirt. EkstrImo neisvengiau, vaziuosim i nauja viesbuti, apie kuri 0 atsiliepimu, minimaliai foto. Zesim, ka ten rasim.
Dantys sudeti, koks keistas jausmas turet kuo kramtyt. biggrin.gif
Atsakyti

Nu va, susirinkau keliones dokus, galiu ir pasigirt. EkstrImo neisvengiau, vaziuosim i nauja viesbuti, apie kuri 0 atsiliepimu, minimaliai foto. Zesim, ka ten rasim.
Dantys sudeti, koks keistas jausmas turet kuo kramtyt. biggrin.gif

tai į kokią šalį traukiat :hmm:

lauke žara, reik pasidžiaugti kol galim, sekmadienį jau šals :P

labas rytas :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evuxiene: 26 balandžio 2019 - 14:25
QUOTE(evuxiene @ 2019 04 26, 15:24)
tai į kokią šalį traukiat hmm.gif</p>
<p>lauke žara, reik pasidžiaugti kol galim, sekmadienį jau šals tongue.gif</p>
<p>labas rytas 4u.gif​ 

Tai klasika, i Turkija. Egiptas subranges, Kreta nebeidomu.
Atsakyti

tai į kokią šalį traukiat :hmm:

lauke žara, reik pasidžiaugti kol galim, sekmadienį jau šals :P

labas rytas :4u:​ 

OMG... OMG... 15:24  :ohmy:  Gal atostogauji Evuk? :D​ 

Atsakyti

O tuo metu Vilniuje...

Priedas  20190426_153101-2268x3024.jpg   159,76KB   2 Parsiųsta kartų

:karsta:  :karsta:  :karsta:  :mega_shok:

Važiavau atsiimt avokadų!  :didis:

Atsakyti

Aš tai pritariu Bluetai, tik ne su metais sakyčiau, o su stažu tolerancija didėja. Kol nepaturi situacijų pats, tol piktiniesi. Kai mama buvo į šulinį įkritus, px man buvo posūkiai, fotikai, užkišimai ir pan. Variau bele kaip ir dar važiuojant su 112 tarnyba telefonu kalbėjau.

oje  cia  situacija nepvydetina, tikiuosi  viskas sekmingai mamai ir  Tau  baigesi.

O tuo metu Vilniuje...

attachicon.gif20190426_153101-2268x3024.jpg

:karsta:  :karsta:  :karsta:  :mega_shok:

Važiavau atsiimt avokadų!  :didis:

girkites girkites :)  pas mus vos 12  ir  dar lyja,  bet  nieko ateis ir i  musu  kiema svente :)  jeigu ka i Ispanija  vaziuosim :)

Linamog su   nauja kelione-viesbuciu ir  naujais  dantukais :) . Tai sakai pasirupinai,  kad turetum per atostogas ka veikti :)

Atsakyti

oje  cia  situacija nepvydetina, tikiuosi  viskas sekmingai mamai ir  Tau  baigesi.

girkites girkites :)  pas mus vos 12  ir  dar lyja,  bet  nieko ateis ir i  musu  kiema svente :)  jeigu ka i Ispanija  vaziuosim :)

Linamog su   nauja kelione-viesbuciu ir  naujais  dantukais :) . Tai sakai pasirupinai,  kad turetum per atostogas ka veikti :)

Taip, laimingai, mama stebuklingai turėjo su savim telefoną, o šulinys buvo be vandens, tik kažkokia košė iki juosmens. Tai 112 anksčiau spėjo nulėkt, tik skambinėjo kur tas šulinys. Jau kai parlėkiau, tai buvo pilni namai gelbėtojų, policija, greitoji ir pilna purvo.

Taigi nesigiriu, guodžiuos. Nenormalybė nu. 

Atsakyti