Atvaziavus i bulgarija pasiskolinau irgi satnav. Su anuku ivaziavom i juodaja jura , bukvaliai iskart uz kampo.
Grazinau ir po to vaziuoju kur akys veda.
Pirmom savaitėm akys niekur nevedė, nes viskas buvo vienoda vienoda ar tu į kairę ar dešinę suksi kaip miške medžiu daug gražu, bet jokio skirtumo kur esi 😊Dar tai laikais telefonai beveik visi migtukiniai, dabar bepigu visi zemelapiai ir navigacijos ir location gali nusiųsti jeigu jau pasiklydai 😊
Na būna būna, važiuoja kas gretimoj juostoj, tik pyst prieš mane persirikiuoja be jokio posūkio, arba lauki šalutiniam, reik sukti į kairę, tai parvažiuoja iš kairės ir suka į dešinę be posūkio signalo, o aš laukiu, bet būčiau galėjus pravažiuoti, jei būtų rodęs(pati visada rodau daug anksčiau jei matau, kad stovi kas ir laukia), dar būna išlenda prieš nosį iš šalutinio ir vos juda, gerokai turi mažint greitį. Arba važiuoju netoli namų jau, savo juosta, iš priekio parvaro per vidurį, aš jau net neturiu kur trauktis, pypinu tada ir tokių ar kitokių situacijų kasdien n+. Bent Klp vairavimu esu pasibaisėjus. Vakar va prie darbo yra tokia T formos sankryža, man buvo žalia, sukau į dešinę, o iš priekio žiūriu parvaro ir važiuoja ten pat kur ir aš, nors jam dar raudona buvo, praleidau tokį erelį ką jau čia.
Tai pasitaiko neklaužadų, bet kazkaip vis duodu kelia nu maža gal jam labiau reikia 😊
Pastebejau, kad su metais vis daugiau tolerancijos atsiranda. Neatsimenu, kada spaudziau garsini signala
Jei kas labai lekia-traukiuosi, nu gal zmogui dega ar gimdo kokia zmona, pagalvoju. Ir pati kartais palakstau, kai reik.
Jei labai letai rieda ir nesinervuoju, mintyse pagalvoju "kur cia taip selinam"
ir aplenkiu, gal zmogus mazai vairavimo patirties turi, gal blogai jaucias, gal auto netvarkinga, nu maza del ko jis vos rieda.
Mane erzina tik agresyvus/nemandagus/negalvojantys apie kita eismo dalyvi vairuotojai, kada uzkemsa sankryzose eisma, kada pavojingai prilimpa prie siknos arba dar kaip nors piktybiskai/nesaugiai elgiasi.
Va va mano kelyje dvynė sese 😊Tik aš atsimenu kada signalą naudojau, visai nesenai. Pasukom iš pagrindines gatves į parduotuves aikštelę. Prieš mane važiavusi pradėjo atbulom važiuoti ir ne kelis centimentus o kaip reikiant, o man atbulom važiuoti jau būtų vėl išvažiuoti į pagrindinę gatve kurioje žalias signalas ir masina paskui masina važiuoja, tai teko uzsignalinti, kad stotų kol dar neatsireme į mane 😊