Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Fate, Orage, ai nyd jor help. Nu čia, kad gražeu skaitytųsi. Kokias formas vmi patvirtina rusams, katrie yr lt rezidentai, dėl dvigubo apmokestinimo išvengimo. Jis nežino ko jam reikia, aš, juolab. DAS-3?
Darbe paziuresiu - vis darau jas savo ruskiams ir baltaruskiams. Su viena turtinga ponia ir i VMI visada vaziuodavau, nes visi dokai popieriniai. O laikas pries deklaravimo pabaiga budavo, ten minios zmoniu. Nebent per pora metu kazkas pasikeite. 

Turbut supratai is mano parasymo, kad su ta DAS3 forma zmogelis turi keliauti i musu VMI, kad VMI ta pazyma, patikrine duomenis, patvirtintu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fate Fate: 26 balandžio 2019 - 06:15

Na ir prisikeiket cia buhalteriniais triauksciais.

Labas rytas.

Atsakyti

nuo blogo regejimo isgelbeti nebent tik okulistas gali :D :D

jus ne nesuzinosit, kai as teises turesiu :D

Taip taip.

Na, kai jau imsi ne taip tvirtai žinot kaip reikia daryt tai, ko niekada pati nedarei, manau galėsim įtarti.

Labryt

Atsakyti

Labas rytas. 

kokia tu atlaidi :lol: mano vyras sake is puses atimtu :lol:

Sutinku su tavo vyru, norėjau rašyti iš pusės, bet pagalvojau gal per žiauriai nuskambetų.  :D 

Atsakyti

Kai visi kantriai stovi vienoj juostoj, o vienas gudrutis atlekia laisva ir pradeda naglai bruktis, bandyti ilisti, prilimpu prie siknos priesais vaziuojanciai masinai, ot is principo. Visi mat durniai, jis vienas protingas.

Va va, tokie ir mane nervina, darau taip pat, o jeigu vis dėlto kažkas priekyje tokį praleidžia, oi tada pasikeikiu garsiai.  :D​ 

Atsakyti

Darbe paziuresiu - vis darau jas savo ruskiams ir baltaruskiams. Su viena turtinga ponia ir i VMI visada vaziuodavau, nes visi dokai popieriniai. O laikas pries deklaravimo pabaiga budavo, ten minios zmoniu. Nebent per pora metu kazkas pasikeite. 

Turbut supratai is mano parasymo, kad su ta DAS3 forma zmogelis turi keliauti i musu VMI, kad VMI ta pazyma, patikrine duomenis, patvirtintu.

Ačiū. Taip, taip, kad turi keliaut, tai žinau, ale nekeliaus, keliaus kas kitas ir t.t. :D​ 

Atsakyti
Labas madam. Tai sienos muralas biski veluoja?
Nors pas mus ir salta neiprastai , bet lauke dirbt vistiek daug smagiau. Kol kas ignorinu interjera.
Upjora , man su protiniu dantim kazkaip sinusa atvere , eidavo oras per ta skyle , paskui dukra uzsiuvo , nors ne viena ju ne prie medicinos biggrin.gif
Atsakyti

Alta, a kam cia ta medicina? Skyle uzsiut turetu uztekti moket adata laikyt :D

Nu dar degtine praskalaut dezinfekcijai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 26 balandžio 2019 - 07:53
Aha , ji visada megdavo daktare zaist. Turejo ta instinkta. Uzsiuvo su tokia senoviska lenkta adata ir siulais is ampules. Danties rovejas negalejo patiket. Tai jam sako nenorejom tavo kaip daktaro pasitikejimo savim sugriaut biggrin.gif Keisciausia kad suaugo tie minkstieji audiniai ir skyles neber biggrin.gif
Atsakyti

O tai kam užsiųti papildomą ertmę orui įkvėpti  :D ...kai norės kas uždusint, turėsi šansą išgyventi  :lol: 

Atsakyti
Kazkaip keista buvo.
O del uzdusinimo mintis gera biggrin.gif
Atsakyti

O man paėmė ir užsiuvo skylę, ar tik neuždusiu.  :D  Bet Abigail sakė, tvarka tokia, kai ant skystinančių esi.

Fate, man tas dantis visada problemas kėlė, dantenų uždegimai aplink vis kartodavosi, galų gale plomba nebelaikė. Kol nevartojau skystinančių, man dantenas vis apipjaustydavo, tai dar dar. O paskutiniais 10 metų, tai betvarkė buvo. 

Labai keista, kad visai neskauda. 

Labas rytas

Atsakyti