Labas rytas, oras tobulas Kaune 🥰
Prieš darbą prasimankštinau, vakare dar su maže reiks kur pavažiuoti į gamtą pasivaikščioti
Labas rytas, oras tobulas Kaune 🥰
Prieš darbą prasimankštinau, vakare dar su maže reiks kur pavažiuoti į gamtą pasivaikščioti
Labas rytas,
siandien einu i kirpykla, laukia issukiai mano plaukeliams gerai tik tai, kad kirpeja superine ir jau gerai pazistama
tai galesiu tas 3 val tiesiog interneta narsyti.
Upjotai uzuojautos linkejimai, vienintelis dalykas kurio gaila jeigu 'krenta' ai dar plauku gaila krentanciu
Va va, tokie ir mane nervina, darau taip pat, o jeigu vis dėlto kažkas priekyje tokį praleidžia, oi tada pasikeikiu garsiai.
Bet gi Tu dar nauja vairuotoja kas gi taip greitai 'istampe' Tavo nervus kelyje
As esu mandagi vairuotoja, daznai uzleidziu praleidziu, pamirksiu, bet cia UK toks vairavimas, o Lietuvoje irgi bandau tokia buti, bet dazniausia lieku nesuprasta ko as noriu Tiesa nesu superine vairuotoja vietovese kuriu nezinau
tiksliau vairuoju gerai, tik blogai orentuojuosi
Kai tik atvykau i UK turejau nuotyki, vaziuoju is darbo, o mano kelias uzdarytas, reikia rinktis kita, o koki nezinau nes SATNav neturiu, tad nors vaziuok i visas keturias puses, bet kazkaip grizau
zinant, kad miestas vos ne iki milijono gyventoju panikos apturejau ir nusipirkau navigacine
O tai kam užsiųti papildomą ertmę orui įkvėpti
...kai norės kas uždusint, turėsi šansą išgyventi
truputi zvygtelejau Matai kaip kartais gyvenimas pasiulo galimybiu,o mes neivertiname
Labas rytas,
Bet gi Tu dar nauja vairuotoja kas gi taip greitai 'istampe' Tavo nervus kelyje
![]()
Na būna būna, važiuoja kas gretimoj juostoj, tik pyst prieš mane persirikiuoja be jokio posūkio, arba lauki šalutiniam, reik sukti į kairę, tai parvažiuoja iš kairės ir suka į dešinę be posūkio signalo, o aš laukiu, bet būčiau galėjus pravažiuoti, jei būtų rodęs(pati visada rodau daug anksčiau jei matau, kad stovi kas ir laukia), dar būna išlenda prieš nosį iš šalutinio ir vos juda, gerokai turi mažint greitį. Arba važiuoju netoli namų jau, savo juosta, iš priekio parvaro per vidurį, aš jau net neturiu kur trauktis, pypinu tada ir tokių ar kitokių situacijų kasdien n+. Bent Klp vairavimu esu pasibaisėjus. Vakar va prie darbo yra tokia T formos sankryža, man buvo žalia, sukau į dešinę, o iš priekio žiūriu parvaro ir važiuoja ten pat kur ir aš, nors jam dar raudona buvo, praleidau tokį erelį ką jau čia.
Jau kaip man tos moteriskes gaila, supainiojusios pedalus, kad tik be jokiu blogu pasekmiu jai butu.
Oras nuostabus, bet bent jau Vilniuje as jauciu dumu ar kito brudo kvapa, vakar net miegamojo nevedinau, atidariau, ikvepiau ir uzdariau. Su mano astria uosle galeciau vietoj suneko dirbti muitineje. Siandien tas pats. Oi reikia gero riebaus lietaus ..
Nieko kelyje neaukleju, "neduodu pamoku" ir juolab "nekerstauju atsilygindama kad man uzkiso", pasiziuriu ir nusisypsau, juokinga, kai zmones irodineja "kietuma" izuliu/nemandagiu vairavimu. Vyrai labai megsta ta "kerstavima/uzkisima", galvoju, kad labai kvaila sudaryt avarine situacija del tokiu ambiciju.
Ne visi gi patyre vairuotojai, nu "suvaziuos i sikna", bus kaltas, nu ir kas? ar nuo to lengviau/patogiau? Gi vistiek remonto nepatogumai, tegu ir be finansiniu nuostuoliu.
Laba.
Pastebejau, kad su metais vis daugiau tolerancijos atsiranda. Neatsimenu, kada spaudziau garsini signala
Jei kas labai lekia-traukiuosi, nu gal zmogui dega ar gimdo kokia zmona, pagalvoju. Ir pati kartais palakstau, kai reik.
Jei labai letai rieda ir nesinervuoju, mintyse pagalvoju "kur cia taip selinam" ir aplenkiu, gal zmogus mazai vairavimo patirties turi, gal blogai jaucias, gal auto netvarkinga, nu maza del ko jis vos rieda.
Mane erzina tik agresyvus/nemandagus/negalvojantys apie kita eismo dalyvi vairuotojai, kada uzkemsa sankryzose eisma, kada pavojingai prilimpa prie siknos arba dar kaip nors piktybiskai/nesaugiai elgiasi.
Pastebejau, kad su metais vis daugiau tolerancijos atsiranda. Neatsimenu, kada spaudziau garsini signala
Jei kas labai lekia-traukiuosi, nu gal zmogui dega ar gimdo kokia zmona, pagalvoju. Ir pati kartais palakstau, kai reik.
Jei labai letai rieda ir nesinervuoju, mintyse pagalvoju "kur cia taip selinam"
ir aplenkiu, gal zmogus mazai vairavimo patirties turi, gal blogai jaucias, gal auto netvarkinga, nu maza del ko jis vos rieda.
Mane erzina tik agresyvus/nemandagus/negalvojantys apie kita eismo dalyvi vairuotojai, kada uzkemsa sankryzose eisma, kada pavojingai prilimpa prie siknos arba dar kaip nors piktybiskai/nesaugiai elgiasi.
Nežinau nepateisinu aš to lėkimo akis išdegus, nors ir skubu, nenardau tarp juostų kaip išprotėjusi, važiuoju kažkiek greičiau, jei reikia apvažiuoju lėtesnį.
Vat tie lėtai sėlynantys galėtų įsijungti avarinį ir važiuot sau. Vakar vienas toks važiuoja ant 20, aš iš paskos neapsikentusi jungiu posūkio signalą pradedu lenkti, o jis sugalvojo sukti į kairę, į kiemą ir nežiūri, kad aš lenkiu jį, spėjau išsisukti, o tai būtų bum.
Dėl paskutinio pritariu, dar erzina tie, kurie numeta auto kur papuola, ant kitų jiems nusispjaut, kad užėmė kelias vietas, svarbu ponui(-iai) gerai.
Vat tie lėtai sėlynantys galėtų įsijungti avarinį ir važiuot sau. Vakar vienas toks važiuoja ant 20, aš iš paskos neapsikentusi jungiu posūkio signalą pradedu lenkti, o jis sugalvojo sukti į kairę, į kiemą ir nežiūri, kad aš lenkiu jį, spėjau išsisukti, o tai būtų bum.
tai ir selino del to, kad ketino sukt. Tik posukio is anksto neisijunge. Buna tokiu issiblaskiusiu, buna. Jiems ir veidrodeliu nereik, bo situacijos kely neseka
Oi, buvo mums Tailande siaubingu situaciju su tuo lenkimu per abi puses. Viena karta ciut mergu su mocu nenuskynem, bo ne matydamos ijungta posuki i kaire, jos lenke pro kaire puse tai paskutine minute vyras pamate, kale ant stabdziu.
Azijoj vairuot issukis. Brrr. Ir zinot kas keisciausia? kad tam chaose palyginus mazai avariju. Per nepilnus 3 men. matem 2. Ir tai tokias "buitines", kai suzeisti zmones nesivolioja ant asfalto. O varo su tom pirdom kaip isproteje.
Su tuo per kelias vietas pastatymu tai būna įvairių situacijų. Kol mažė su vežimu buvo tai tik taip ir statydavau, nes atidaryti reikėdavo pilnai dureles, kad galėčiau iš vienos pusės išimti lopšį vežimo ir iš kitos pusės maže. Kartą teko svetimų prašyti, kad vežimukyje pažiūrėtų kūdikį kol aš išvarysiu mašiną ir galėsiu viską pakrauti į mašiną. Nuo tada galvojau tik apie save
Dar situacija prieš pora dienų McDonald's, kažkas savo lupeną pastatė vidurį kelio, tai aš šonu įlindau parkinge ir gavosi vat dvi vietos. O vėliau ieškojo mašinos savininko, nes neišvažiavo iš kitos pusės parkingo žmonės. Atėjus aišku BMW nebuvo, o aš vat gražiai skersai juostas stoviu
Atvaziavus i bulgarija pasiskolinau irgi satnav. Su anuku ivaziavom i juodaja jura , bukvaliai iskart uz kampo.
Grazinau ir po to vaziuoju kur akys veda.
Mhm, mus TomTomas Škotijoj vos nuo skardžio nenuleido, jau nekalbu apie tai, kad varant ant minučių į oro uostą pavėlavo pasakyt apie nusukimą ir įpuolėm į greitkelį, kur net apsisukt nebuvo kur.
tai ir selino del to, kad ketino sukt. Tik posukio is anksto neisijunge. Buna tokiu issiblaskiusiu, buna. Jiems ir veidrodeliu nereik, bo situacijos kely neseka
Tai jau ne vienas posūkis į kairę buvo. Būna tokių sėlintojų, kurie ir apie 800 metrus sėlina, matyt neranda savo kiemo.