Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas, oras tobulas Kaune 🥰

Prieš darbą prasimankštinau, vakare dar su maže reiks kur pavažiuoti į gamtą pasivaikščioti :)

Pridėta:

Atsakyti

Labas rytas,

siandien einu i  kirpykla,  laukia  issukiai  mano plaukeliams :) gerai tik tai, kad  kirpeja superine ir    jau   gerai pazistama :)  tai  galesiu tas 3 val  tiesiog interneta narsyti.

Upjotai  uzuojautos linkejimai, vienintelis  dalykas  kurio  gaila jeigu 'krenta'  ai dar plauku  gaila krentanciu :)

Va va, tokie ir mane nervina, darau taip pat, o jeigu vis dėlto kažkas priekyje tokį praleidžia, oi tada pasikeikiu garsiai.  :D​ 

Bet gi Tu dar  nauja vairuotoja  kas   gi taip  greitai   'istampe' Tavo  nervus kelyje :) :lol:

As esu  mandagi  vairuotoja,  daznai uzleidziu praleidziu, pamirksiu, bet cia  UK  toks vairavimas,  o  Lietuvoje  irgi  bandau tokia buti, bet  dazniausia  lieku nesuprasta   ko   as noriu  :) Tiesa  nesu  superine  vairuotoja vietovese kuriu  nezinau :) tiksliau  vairuoju gerai, tik  blogai orentuojuosi :) Kai tik atvykau i UK turejau nuotyki,  vaziuoju is darbo, o  mano kelias  uzdarytas, reikia  rinktis kita, o  koki  nezinau  nes SATNav  neturiu, tad  nors vaziuok i visas keturias puses, bet  kazkaip  grizau  :)  zinant, kad miestas  vos  ne iki  milijono gyventoju  panikos apturejau  ir nusipirkau  navigacine :)

O tai kam užsiųti papildomą ertmę orui įkvėpti  :D ...kai norės kas uždusint, turėsi šansą išgyventi  :lol:

truputi   zvygtelejau :) Matai kaip kartais gyvenimas pasiulo  galimybiu,o  mes neivertiname :lol: :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 26 balandžio 2019 - 10:29
Atvaziavus i bulgarija pasiskolinau irgi satnav. Su anuku ivaziavom i juodaja jura , bukvaliai iskart uz kampo.
Grazinau ir po to vaziuoju kur akys veda.
Atsakyti

Labas rytas,

Bet gi Tu dar  nauja vairuotoja  kas   gi taip  greitai   'istampe' Tavo  nervus kelyje :) :lol:

Na būna būna, važiuoja kas gretimoj juostoj, tik pyst prieš mane persirikiuoja be jokio posūkio, arba lauki šalutiniam, reik sukti į kairę, tai parvažiuoja iš kairės ir suka į dešinę be posūkio signalo, o aš laukiu, bet būčiau galėjus pravažiuoti, jei būtų rodęs(pati visada rodau daug anksčiau jei matau, kad stovi kas ir laukia), dar būna išlenda prieš nosį iš šalutinio ir vos juda, gerokai turi mažint greitį. Arba važiuoju netoli namų jau, savo juosta, iš priekio parvaro per vidurį, aš jau net neturiu kur trauktis, pypinu tada ir tokių ar kitokių situacijų kasdien n+. Bent Klp vairavimu esu pasibaisėjus. Vakar va prie darbo yra tokia T formos sankryža, man buvo žalia, sukau į dešinę, o iš priekio žiūriu parvaro ir važiuoja ten pat kur ir aš, nors jam dar raudona buvo, praleidau tokį erelį ką jau čia. 

Atsakyti

Jau kaip man tos moteriskes gaila, supainiojusios pedalus,  kad tik be jokiu blogu pasekmiu jai butu.

Oras nuostabus, bet bent jau Vilniuje as jauciu  dumu ar kito brudo  kvapa, vakar net miegamojo nevedinau, atidariau, ikvepiau ir uzdariau. Su mano astria  uosle galeciau vietoj suneko dirbti muitineje. Siandien tas pats. Oi reikia gero riebaus lietaus .. 

Atsakyti

Nieko kelyje neaukleju, "neduodu pamoku" ir juolab "nekerstauju atsilygindama kad man uzkiso", pasiziuriu ir nusisypsau, juokinga, kai zmones irodineja "kietuma" izuliu/nemandagiu vairavimu. Vyrai labai megsta ta "kerstavima/uzkisima", galvoju, kad labai kvaila sudaryt avarine situacija del tokiu ambiciju.

Ne visi gi patyre vairuotojai, nu "suvaziuos i sikna", bus kaltas, nu ir kas? ar nuo to lengviau/patogiau? Gi vistiek remonto nepatogumai, tegu ir be finansiniu nuostuoliu.

Laba.

Atsakyti

Pastebejau, kad su metais vis daugiau tolerancijos atsiranda. Neatsimenu, kada spaudziau garsini signala :)

Jei kas labai lekia-traukiuosi, nu gal zmogui dega ar gimdo kokia zmona, pagalvoju. Ir pati kartais palakstau, kai reik.

Jei labai letai rieda ir nesinervuoju, mintyse pagalvoju "kur cia taip selinam"  :D ir aplenkiu, gal zmogus mazai vairavimo patirties turi, gal blogai jaucias, gal auto netvarkinga, nu maza del ko jis vos rieda.

Mane erzina tik agresyvus/nemandagus/negalvojantys apie kita eismo dalyvi vairuotojai, kada uzkemsa sankryzose eisma, kada pavojingai prilimpa prie siknos arba dar kaip nors piktybiskai/nesaugiai elgiasi.

Atsakyti

Pastebejau, kad su metais vis daugiau tolerancijos atsiranda. Neatsimenu, kada spaudziau garsini signala :)

Jei kas labai lekia-traukiuosi, nu gal zmogui dega ar gimdo kokia zmona, pagalvoju. Ir pati kartais palakstau, kai reik.

Jei labai letai rieda ir nesinervuoju, mintyse pagalvoju "kur cia taip selinam"  :D ir aplenkiu, gal zmogus mazai vairavimo patirties turi, gal blogai jaucias, gal auto netvarkinga, nu maza del ko jis vos rieda.

Mane erzina tik agresyvus/nemandagus/negalvojantys apie kita eismo dalyvi vairuotojai, kada uzkemsa sankryzose eisma, kada pavojingai prilimpa prie siknos arba dar kaip nors piktybiskai/nesaugiai elgiasi.

Nežinau  nepateisinu aš to lėkimo akis išdegus, nors ir skubu, nenardau tarp juostų kaip išprotėjusi, važiuoju kažkiek greičiau, jei reikia apvažiuoju lėtesnį.

Vat tie lėtai sėlynantys galėtų įsijungti avarinį ir važiuot sau. Vakar vienas toks važiuoja ant 20, aš iš paskos  neapsikentusi jungiu posūkio signalą  pradedu lenkti, o jis sugalvojo sukti į kairę, į kiemą ir nežiūri, kad aš lenkiu jį, spėjau išsisukti, o tai būtų bum.

Dėl paskutinio pritariu, dar erzina tie, kurie numeta auto kur papuola, ant kitų jiems nusispjaut, kad užėmė kelias vietas, svarbu ponui(-iai) gerai. 

Atsakyti

Vat tie lėtai sėlynantys galėtų įsijungti avarinį ir važiuot sau. Vakar vienas toks važiuoja ant 20, aš iš paskos  neapsikentusi jungiu posūkio signalą  pradedu lenkti, o jis sugalvojo sukti į kairę, į kiemą ir nežiūri, kad aš lenkiu jį, spėjau išsisukti, o tai būtų bum.

tai ir selino del to, kad ketino sukt. Tik posukio is anksto neisijunge. Buna tokiu issiblaskiusiu, buna. Jiems ir veidrodeliu nereik, bo situacijos kely neseka :)

Oi, buvo mums Tailande siaubingu situaciju su tuo lenkimu per abi puses. Viena karta ciut mergu su mocu nenuskynem, bo ne matydamos ijungta posuki i kaire, jos lenke pro kaire puse  :huh2: tai paskutine minute vyras pamate, kale ant stabdziu.

Azijoj vairuot issukis. Brrr. Ir zinot kas keisciausia? kad tam chaose palyginus mazai avariju. Per nepilnus 3 men. matem 2. Ir tai tokias "buitines", kai suzeisti zmones nesivolioja ant asfalto. O varo su tom pirdom kaip isproteje. :blink:​ 

Atsakyti

Su tuo per kelias vietas pastatymu tai būna įvairių situacijų. Kol mažė su vežimu buvo tai tik taip ir statydavau, nes atidaryti reikėdavo pilnai dureles, kad galėčiau iš vienos pusės išimti lopšį vežimo ir iš kitos pusės maže. Kartą teko svetimų prašyti, kad vežimukyje pažiūrėtų kūdikį kol aš išvarysiu mašiną ir galėsiu viską pakrauti į mašiną. Nuo tada galvojau tik apie save  :P 

Dar situacija prieš pora dienų McDonald's, kažkas savo lupeną pastatė vidurį kelio, tai aš šonu įlindau parkinge ir gavosi vat dvi vietos. O vėliau ieškojo mašinos savininko, nes neišvažiavo iš kitos pusės parkingo žmonės. Atėjus aišku BMW nebuvo, o aš vat gražiai skersai juostas stoviu  :D​ 

Atsakyti

Atvaziavus i bulgarija pasiskolinau irgi satnav. Su anuku ivaziavom i juodaja jura , bukvaliai iskart uz kampo.
Grazinau ir po to vaziuoju kur akys veda.

Mhm, mus TomTomas Škotijoj vos nuo skardžio nenuleido, jau nekalbu apie tai, kad varant ant minučių į oro uostą pavėlavo pasakyt apie nusukimą ir įpuolėm į greitkelį, kur net apsisukt nebuvo kur.  :B​ 

Atsakyti

tai ir selino del to, kad ketino sukt. Tik posukio is anksto neisijunge. Buna tokiu issiblaskiusiu, buna. Jiems ir veidrodeliu nereik, bo situacijos kely neseka :)

Tai jau ne vienas posūkis į kairę buvo. Būna tokių sėlintojų, kurie ir apie 800 metrus sėlina, matyt neranda savo kiemo.  :D

Atsakyti