Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Upjora @ 2019 04 28, 14:54)
Nežinojau, atsiprašau. Užuojauta.

Viskas ok. 4u.gif
Atsakyti

Bet faina, kad su uosviais tu toki gera rysi turi, kaip suprantu, sutariat. Vis sioks toks tevu "pakaitalas".

Atsakyti

Upjora, tu tai bambanciai sazinei gera niuksa duok, kad nutiltu ir toliau ilsekis. Tikrai nusipelnei ir nesijausk kalta.

Bliam, tas amzinas kaltes jausmas mums ikaltas nuo vaikystes...

Atsakyti

Ketvirtadieni kylam.

pavyyyyydziu :B  juodai noriu atostogu

Atsakyti

Aš ir nežinojau, kad Linamog tėvai aa...Kiek čia bendraujam, negirdėjau tiesiog....

O ir šiaip pagalvoju, pamačius jos nuotraukas su B..., kokia graži šeimininkė ir jos Šo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 28 balandžio 2019 - 14:05

Priedas  IMG_20190428_130229.jpg   183,28KB   0 Parsiųsta kartų 

Sekmadieniais prieš keičiant patalynę galima į mūsų lovą. Laimės kiek.

Atsakyti

Mes irgi straini.

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2019 04 28, 14:58)
Bet faina, kad su uosviais tu toki gera rysi turi, kaip suprantu, sutariat. Vis sioks toks tevu "pakaitalas".

Taip, myli mane kaip dukra jie, esu laiminga del to.

QUOTE(Madam pareis veliau @ 2019 04 28, 15:02)
<p>Aš ir nežinojau, kad Linamog tėvai aa...Kiek čia bendraujam, negirdėjau tiesiog....</p>
<p>O ir šiaip pagalvoju, pamačius jos nuotraukas su B..., kokia graži šeimininkė ir jos Šo.

wub.gif

QUOTE(Upjora @ 2019 04 28, 15:03)
Sekmadieniais prieš keičiant patalynę galima į mūsų lovą. Laimės kiek.

Fainuolis, ir patalyne kokia grazi.

Mano cepelinas siandien sutrydo, spejam, kad nuo rukytu kiaules ausu gabaliuko, parvedus smectos sudaviau, stebim dabar. Turi pasveikt iki skrydzio.
Atsakyti

Pinot noir, kas su tamysta aCitiko, kad tapote Pinotija? Jei nenori, neatsakyk. :4u:​ 

Atsakyti

Ketvirtadieni kylam.

Ooo, as jau save matau po tokio tipo frazes "nors kada nors", "nors viena karta gyvenime" ir t.t. Palauk nebutu. biggrin.gif

Ai, aš tai dažniausiai pažvengiu ir tiek. Bet matyt irgi esu pervargusi, kad izabella viskas. Nu nabagutė tikrai, žiema jau net prieš kokį mėnesį baigėsi, o kapeliai netvarkyti nu  :B 

Orage, tie nesibaigiantys kapeliai.... Man mama irgi atsiunčia nuotraukų, tai iš kapelių, tai iš laidotuvių. 

Oi  :laugh: 

Bet rimtai su tais kapeliais pačiuožia stogas. Prisimenu, dar mama sakydavo, kad aa jos sesuo durnavoja dėl tų kapelių. Jos sūnus ten palaidotas. Dabar ten ir ji pati ir mano tėtis. Nu ir mama 1:1 dabar. :oh:  Dar nors tiek gerai, kad gal biškį neprimato, nes su tiotka reikdavo VISUS spygliukus pušų nurankiot. Pušyne pliac. Kur jie NUOLAT byra.  Tai mano aa tėtis kol gyvas buvo ir visa tai matė, sakė nuo mano gali tik prašluot, nereik visų išrankiot. Tai aš už tai labai dėkinga tėčiui. 

Atsakyti

Mano cepelinas siandien sutrydo, spejam, kad nuo rukytu kiaules ausu gabaliuko, parvedus smectos sudaviau, stebim dabar. Turi pasveikt iki skrydzio.

O vaikyti, kaip man per stogą kala tokie dalykai. Turi pasveikt  :4u:  Pasakyk cepelinui, kad briedžio mama liepė greit sveikt.  :4u:​ 

Atsakyti

Spėkit kiek burnoj? 

Priedas  20190423_201804-1512x2016.jpg   499,95KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 28 balandžio 2019 - 14:26