Viskas ok.

IMG_20190428_130229.jpg 183,28KB
0 Parsiųsta kartų
Sekmadieniais prieš keičiant patalynę galima į mūsų lovą. Laimės kiek.
Ketvirtadieni kylam.
Ooo, as jau save matau po tokio tipo frazes "nors kada nors", "nors viena karta gyvenime" ir t.t. Palauk nebutu.
Ai, aš tai dažniausiai pažvengiu ir tiek. Bet matyt irgi esu pervargusi, kad izabella viskas. Nu nabagutė tikrai, žiema jau net prieš kokį mėnesį baigėsi, o kapeliai netvarkyti nu
Orage, tie nesibaigiantys kapeliai.... Man mama irgi atsiunčia nuotraukų, tai iš kapelių, tai iš laidotuvių.
Oi
Bet rimtai su tais kapeliais pačiuožia stogas. Prisimenu, dar mama sakydavo, kad aa jos sesuo durnavoja dėl tų kapelių. Jos sūnus ten palaidotas. Dabar ten ir ji pati ir mano tėtis. Nu ir mama 1:1 dabar. Dar nors tiek gerai, kad gal biškį neprimato, nes su tiotka reikdavo VISUS spygliukus pušų nurankiot. Pušyne pliac. Kur jie NUOLAT byra. Tai mano aa tėtis kol gyvas buvo ir visa tai matė, sakė nuo mano gali tik prašluot, nereik visų išrankiot. Tai aš už tai labai dėkinga tėčiui.
Mano cepelinas siandien sutrydo, spejam, kad nuo rukytu kiaules ausu gabaliuko, parvedus smectos sudaviau, stebim dabar. Turi pasveikt iki skrydzio.
O vaikyti, kaip man per stogą kala tokie dalykai. Turi pasveikt Pasakyk cepelinui, kad briedžio mama liepė greit sveikt.
Spėkit kiek burnoj?
20190423_201804-1512x2016.jpg 499,95KB
0 Parsiųsta kartų