Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pinot noir, kas su tamysta aCitiko, kad tapote Pinotija? Jei nenori, neatsakyk. :4u:​ 

A tai kodėl manęs tamsta klausi šioje temoje? :) 

Vakar buvau baliuj ir buvau išgąsdinta kai kurių  užuominų. Nenoriu, kad kažkas įvedęs vyno pavadinimą googlėj, "išeitų " ant mano rašliavų. Ypač MB.

O kad būčiau atpažįstama, pasilikau kažkiek seno niko. :D​ .

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 04 28, 15:22)
O vaikyti, kaip man per stogą kala tokie dalykai. Turi pasveikt  4u.gif  Pasakyk cepelinui, kad briedžio mama liepė greit sveikt.  4u.gif​ 

Rymtai, o kaip tavo juodulys?
Atsakyti

Fainuolis, ir patalyne kokia grazi.

Turi pasveikt iki skrydzio.

aha, ir as pastebejau tik pamirsau pagirt.

O jus ir ji vezates?

Linamog, o seseru ar broliu irgi neturi?

Nu nabagutė tikrai, žiema jau net prieš kokį mėnesį baigėsi, o kapeliai netvarkyti nu  :B

Nu kur jau pries menesi, aha, noretum. Pries Velykas ATSILO ciut ciut, zinau tiksliai, bo kai pries dvi savaites parskridau dar MINUSAS naktim buvo ir ledinis vejas dienom  :unsure: 

Atsakyti

Upjora, tai gal tavo diedulis koki lygintojo sertifikata turi - vis lygina ir lygina. 

Atsakyti

Orage, tradiciškai du burnoje? Man tas tavo Odutis žiauriai gražus šuo. Nuo, labai gražus. Tik Milo nesakyk. 

Kapeliai. Aš kai jau buvau paauglė, prižiūrėdavau kapelius už babą.  Per karščius su autiku kasdien vykdavau laistyti. Būdavo mano išeiga, pasipuošdavau siuvėjos man siūtais kostiumėliais.   :D  :rolleyes:  Keistas vaikas aš buvau. Dar ir esu.  :B 

Linamog, tikiuosi, kad cepelinui nieko blogo. 

Atsakyti

Upjora, tai gal tavo diedulis koki lygintojo sertifikata turi - vis lygina ir lygina. 

Sekmadieniais jis lygina. Dėl sertifikato gera idėja, ačiū. Googlinsiu. 

Atsakyti

Salėj atariau. Galima pusryčiaut. Varškė su braškėm + kava. 

Ir dabar visą dieną drybsosiu.  :D​ 

Atsakyti

Patalynė iš George, pigutė. Su Londono vaizdais negalėjau nepirkti. Dar turiu su žirafom, man jos labai dailios.

Paklausiau jūsų, padribau ant sofkės su kava ir uošvienės pyragu, nu, kad neduok Dieve, nesukūsčiau. Aceit žiūriu Formulę 1.

Linamog, kaip faina dėl uošvių. Mano irgi labai faini, o jau uošvienytė kaip draugė. Ir mama. 

Atsakyti

Rymtai, o kaip tavo juodulys?

Ačiū, kol kas 3xtfu. Šeriu nuo rūgščių.

Atsakyti

Nu kur jau pries menesi, aha, noretum. Pries Velykas ATSILO ciut ciut, zinau tiksliai, bo kai pries dvi savaites parskridau dar MINUSAS naktim buvo ir ledinis vejas dienom  :unsure:

Tai kapelių netrukdo tvarkyt. Sniego nėr ir pirmyn  :B​ 

Atsakyti

O aš tai bandau klasifikuot spintą sezonui. Krūvos šmutkių išverstų vidury kambario, rūšiuoju, mėtau, sandėliuoju.

Jaučiu, kad šiandien nebaigsiu, nes vis darau pertraukas, kurios vis ilgėja. :)​ 

Atsakyti

Tai kapelių netrukdo tvarkyt. Sniego nėr ir pirmyn  :B​ 

Tai ir sniegas netrukdo, realiai. Pasirausei po juo ir vuolia. Svarbu geri norai :D

Atsakyti