Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Orage, tradiciškai du burnoje? Man tas tavo Odutis žiauriai gražus šuo. Nuo, labai gražus. Tik Milo nesakyk. 

Kapeliai. Aš kai jau buvau paauglė, prižiūrėdavau kapelius už babą.  Per karščius su autiku kasdien vykdavau laistyti. Būdavo mano išeiga, pasipuošdavau siuvėjos man siūtais kostiumėliais.   :D  :rolleyes:  Keistas vaikas aš buvau. Dar ir esu.  :B

Linamog, tikiuosi, kad cepelinui nieko blogo. 

Ačiū  :wub:  Vzaimno,tavo Milo niekuo nenusileidžia :wub:​ . Čia, kaip vienas dresuotojas visus tokius šunis "minkštalūpiais" vadindavo. Jis užkietėjęs vokietistas. Bet per apsaugą, kai tuos minkštalūpius reikdavo ant rankovės laikyt, tai stenėdavo  :B 

Atsakyti

O aš tai bandau klasifikuot spintą sezonui. Krūvos šmutkių išverstų vidury kambario, rūšiuoju, mėtau, sandėliuoju.

Jaučiu, kad šiandien nebaigsiu, nes vis darau pertraukas, kurios vis ilgėja. :)​ 

ujjj, ir reikejo tau primint, nu!  :B  taip fainai gulejau su laptopu ant pilvo.

Ai, sake, dar atsals gi! netgi salnas pranese. As isgelbeta  :yahoo:​ 

Atsakyti

Aš pagauta įkvėpimo ir gero oro prieš pat Velykas spintas pertvarkiau į vasaros pusę, mhm. Vakar atsiprašiau žieminės spintos ir parsinešiau kurtkeles.  Šalta kaip! Braškės laukia persodinimo į vazonus, visokios diedo užsimanytos pupelės ir t.t. irgi. Nekišu nosies į kiemą.

Orage, man visi jie gražūs, nu, bet Odutis, tai karalius. Kas tau jį vedžios, kol tu deginsies? 

Linamog, Milo jau seniai nebegauna ničnieko, tik savo sausiaką, nes tokios jautrios virškinimo sistemos yra... Net mažiausio kasnelio negalima jam. Gavo steiko kažkada. Apvėmė pusę trobos.

Atsakyti

ujjj, ir reikejo tau primint, nu!  :B  taip fainai gulejau su laptopu ant pilvo.

Ai, sake, dar atsals gi! netgi salnas pranese. As isgelbeta  :yahoo:​ 

ir gulek sau toliau, melavo tau kazkas apie visokius atsalimus,  persirinksi tuos rubus kai patingesi :D 

as jau kelintas menuo vaiko rubus "perrinkineju" :D dabar kai uzsilo, prisireike maikuciu trumpom rankovem, paimu viena- trumpa, paimu kita- trumpa, paimu trecia- oba, gera :D tai ta uzsivilko, tas dvi mazas i kruvos apacia padejau :lol: :lol: nu kai ateis laikas, tai ir perrusiuosiu, nebutina gi man kas menesi to primint :lol: 

savo rubu lyg ir neisaugau, turputi susitrauke kazkiek spintoj stovedami per metus, bet nieko, tuoj gal as apdziusiu nuo silumos, vel bus geri :D :D 

Atsakyti

dabar kai uzsilo, prisireike maikuciu trumpom rankovem, paimu viena- trumpa, paimu kita- trumpa,

pas mus tas pats, viskas panienkos isaugta, tai vakar prisedau jau prie internetiniu pardziu, papirkau maikuciu, tympu, sukneliu, bo kaip naslaite su isaugtinem.

Kaip tavo svorio metimas? vyksta/nevyksta?

Atsakyti

Blueta, gerai išsireiškei, kaip našlaitė, čia tas pats. Kurią čia dieną H&M nusiaubėm, ten gražių rūbelių tokiems strakalams yra. Dar močiutė pernai atrado skorts, tokiai pasiutmergei, kaip mūsų, pats tas.

Atsakyti
Upjora dizaineriu kostiumais pasidabinus elegantiskai su keleivyne vaziuodavo kapu laistyt. O as su kitais vaikezais kapinese zaizdavom , valgem zemuoges ir skindavom geles. Vienas vaiks vos galvos nenusipjove i viela , vietoj kapiniu tvoros istempta. Jau nekalbant ,kad esam idribe i kapiniu rusi . Zodziu , nieko garbinga nei elegantiska. Jautresnes sielos is siaubo numirtu ,nowadays
Atsakyti

pas mus tas pats, viskas panienkos isaugta, tai vakar prisedau jau prie internetiniu pardziu, papirkau maikuciu, tympu, sukneliu, bo kaip naslaite su isaugtinem.

Kaip tavo svorio metimas? vyksta/nevyksta?

as tai turiu vaikui didesniu rubu, nereiks pirkt labai daug vasarai, tik kad jie susimaise su isaugtais, tai va is spintos traukiu, kaip bilieta loterijos, sekminga ruba istrauksiu, ar ne :D bet reiks reiks jau kuria diena susiimt sitam darbui

metasi, labai palengva, bet vis i mazesne puse, o ne i didesne puse judu :) kazkaip sunkiai man sikart. gal kad ne ta laika pasirinkau :D  visa pavasari gimtadienis ant gimtadienio, atrodo laikaisi laikaisi, ziuuu, gimtadienis, nu ir prasideda, nu davai sompaniuko, nu davai paragauk sito, o va tas kooooks skanus :lol: o as gi ir neatsisakau :lol: nieko, numesiu, anksciau ar veliau :D svarbu judet zemyn, o ne aukstyn :D 

Atsakyti

Kažkur dingo citata  :mastau: 

Taip, Blueta, mes jau persikraustėm. Vaikai kaifuoja aš irgi. Net tvarkytis mažiau reikia kai viskas nauja  :D  ...tik kol visi norintys sulindo apžiūrai, kiek kartų įkurtuves šventėm  :oh: 

Atsakyti

Alta, tokį geltoną turėjau su sijonuku. Visvien graži nesijaučiau. 

Tavo nuotykiai pavydėtini. 

Aš tik gėles maža būdama esi nurinkus nuo kapelių. Mama gyveno prie kapinių tvoros. Dar po sudegusią miestelio ambulatoriją su pagaliuku knisdavaus, taip mamos draugė mane atsimena. 

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2019 04 28, 15:28)
O jus ir ji vezates?</p><p></p><p>Linamog, o seseru ar broliu irgi neturi?

Nea, uosviams niancint priduosim. Yra brolis Airijoj.

QUOTE(Acqua Alta @ 2019 04 28, 16:19)
Upjora dizaineriu kostiumais pasidabinus elegantiskai su keleivyne vaziuodavo kapu laistyt. O as su kitais vaikezais kapinese zaizdavom , valgem zemuoges ir skindavom geles. Vienas vaiks vos galvos nenusipjove i viela , vietoj kapiniu tvoros istempta. Jau nekalbant ,kad esam idribe i kapiniu rusi . Zodziu , nieko garbinga nei elegantiska. Jautresnes sielos is siaubo numirtu ,nowadays

As niekad nesuprasdavau vaikas budama, kodel negalima valgyt rugstyniu, kapinese prisiskintu. biggrin.gif

Beje, irgi atsiteskiau lovon su kava ir varskes bulkute. Vyras "Tai jau bulkutes i trasa?" Nu tokio netakto nepakesiu. Kasnius skaiciuoja. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 balandžio 2019 - 15:27

Kažkur dingo citata  :mastau:

Taip, Blueta, mes jau persikraustėm. Vaikai kaifuoja aš irgi. Net tvarkytis mažiau reikia kai viskas nauja  :D  ...tik kol visi norintys sulindo apžiūrai, kiek kartų įkurtuves šventėm  :oh:

manes tai ir nepakvietei....nu gerai gerai...

Atsakyti