Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Oragė @ 2019 05 01, 18:31)
Supratau. Kaip ir lizinge dirbi, vertes ir įmokas ir kitus reikalus skaičiuoji. </p>

Taip taip, Lizingas masinu ax.gif BMW, Mini'ai, ir kitos masinos reciau, nes yra dvi kompanijos pas mus ax.gif .
Atsakyti

Turėsiu raumeny daba...  Ir, beje, jei tau įdomu, apie išvažiavimu su su tais švaros brolių šliosais ant langų, buvau rašius. Nebent tadum neskaitei. Pirmą kartą per visą vairuotojo langą kabėjo tas škudras, vyras neįstengė išlupt. Darbuotojas nešėsi kopėčias, lupė, išlupė, gavom nemokamai antrą plovimą. Kitą kartą - labaz dienaz vėl taip pat išvarom. Antro karto nedavė, o man dar ir mintis, ka mano mašiną taip ir išplėšys, toj mojkėj.
Nia, nu istoriją aš aCimenu, bet va kaip tas škurlis ten ant stogo gali likti, vis tiek neįsivaizduoju.  :D​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 01 gegužės 2019 - 16:53

Darbai baigti, mamos kugelis suvalgytas (dieta tipo) :rolleyes: :D Naujokei labas :victory2:

Pridėta:

Atsakyti

Pas mus jau tik pienių pūkai belikę. Palikau nuostabiuosiuos apelsinų žiedus, užtai namuose radau pilnai žydinčias alyvas. MB iš karto priskynė, namai kvepia  :wub:​ 

o dievuleliau, priminei :D ...kazkuria cia diena parsinesa dukra i namus kazkokiu baltu zydinciu daiktu. prasom nesijuokti, nes nepazistu as ju, gal kokios ievos? velniai zino. man iskart pora kartu ikvepus kvepavimas dingo :unsure: mirtis man tokie dalykai. o kaip vaikui pasakyt, kad nesk sita bruda is namu, nes mama prakvepuot nebegali :oh: nes juk mamai skyne... tai kaip begaledama graziau bandziau pasakyti jai, kad negali tokiu dalyku buti namie, nes mamai alergija, kvepuoti negali. nuliudo, aisku, bet suprato.   po to vakare i parduotuve ejom, is jos eidamos truputi pasivaiksciot sugalvojom. ir uzmate po balkonais ivairiausiu tulpiu ji :D klausia- mama, o nuo situ tau nebuna alergijos? ne, sakau, nuo situ ne, bet gal situ negalima skinti? sekunde pagalvojau ir sakau- ai, pabusim blogos, eik, greit, skink :lol: tai vaikas kaip kulka lakste, skyne tulpes :lol: bet uztat parsinese sauja graziu, margu tulpiu, ir dziaugesi, kad kambaryje gali pamerkti :D tai va...ka as norejau pasakyt....alyvos feeeee :lol: 

Atsakyti

Labutis :4u:

Musiskis tai naglumo isikunijimas, siandien atsikelus vonioj radau besimetancia vistienos file....

file...vistienos.... maniskei 10 metu ir tai zinau, kad vistienos file NEGALIMA palikti atviroj vietoj, nes tikrai tiketina, kad bus paragauta :D del sito net taisykle "ant stalo lipti negalima" jai nebegalioja :D 

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 05 01, 19:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tresnia" data-cid="72423717" data-time="1556719814"><div><p></p><p>Labutis 4u.gif</p><p></p><p>Musiskis tai naglumo isikunijimas, siandien atsikelus vonioj radau besimetancia vistienos file....</p></div></blockquote><p>file...vistienos.... maniskei 10 metu ir tai zinau, kad vistienos file NEGALIMA palikti atviroj vietoj, nes tikrai tiketina, kad bus paragauta biggrin.gif del sito net taisykle "ant stalo lipti negalima" jai nebegalioja biggrin.gif </p>

Pasakykit jus tai MB biggrin.gif biggrin.gif padejo ant stalo ir i darba isejo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti

Pasakykit jus tai MB biggrin.gifbiggrin.gifpadejo ant stalo ir i darba isejo ax.gifbiggrin.gif

nu tai tikrai gi ne katinas kaltas siuo atveju tada :D :D kitakart tegu galvoja  :B rado gi mat kur file det....ant stalo... 

Atsakyti

Aha! Pas mus nieko, net lėkščių negalima palikti, nes paskui nesuprasi švari išplauta ar išlaižyta  :D 

O, Frofesorė, man pakalnutės taip suveikia. Ojojoi, negaliu apsikęsti  jų kvapo. Iš karto galvą skauda. O, alyvos - jėga  :4u:​ 

Atsakyti

Darbai baigti, mamos kugelis suvalgytas (dieta tipo) 

Grizdami is kapeliu sustojom Varenoj "Pirciupio karcemoj", tai irgi nusispjoviau i tuos "negalima" ir uzsisakiau cipaku su mesa ir grybu padazu. Be sazines priekaistu pavalgiau. :D

Alyvos ne fee, tik skint ir merkt ju nereik. Turiu kieme tris didziulius krumus, grozis.

Atsakyti

Grizdami is kapeliu sustojom Varenoj "Pirciupio karcemoj", tai irgi nusispjoviau i tuos "negalima" ir uzsisakiau cipaku su mesa ir grybu padazu. Be sazines priekaistu pavalgiau. :D

Alyvos ne fee, tik skint ir merkt ju nereik. Turiu kieme tris didziulius krumus, grozis.

Kodel?

Atsakyti

Aha! Pas mus nieko, net lėkščių negalima palikti, nes paskui nesuprasi švari išplauta ar išlaižyta  :D

O, Frofesorė, man pakalnutės taip suveikia. Ojojoi, negaliu apsikęsti  jų kvapo. Iš karto galvą skauda. O, alyvos - jėga  :4u:​ 

maniske keptos ar virtos mesos nevalgo visai. tai jei ir paliekam ka kepto lekstej, nebaisu, zinau, kad net neziures i ta puse. bet zalia file.....vistienos arba kalakutienos.....jaaaazau :D ai nu dar pasteta ziauriai megsta :lol: karta uzsitepiau pora sumustiniu, pasidejau ant stalo ir nuejau dar kazko padaryt. griztu- ant vieno puse pasteto nebera :lol: o kaltininke guli ant zemes, zubus laizosi :D 

man alyvos grazu, bet vos uzuodziu- kapec. dabar prie namu dar jos nezydi, bet zydi kazkokios panasios baltos, net pavadinimo nezinau, tai va tu parnese. bet reakcija panasi i alyvas, tiesiog smirda, uzgula nosi. as net ne visas pirktines skintas geles galiu namie laikyt. kazkada kazkokia proga gavau puokste neaiskiu geliu ( ok, ok, nu nezinau as ju visu pavadinimu :D ) - ismeciau, nes net galva spausti pradejo nuo to ju kvapo.

Atsakyti

ant krumo kai zydi, rodos nepamerktos, bet vistiek feee :D 

Atsakyti