Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Oi, Orage, as dabar kaip tas mazas vaikas, kur dideliame prekybos centre dave 1 minute, issirinkti 1 daikta - ir tu ciumpi viena, meti kaip karsta zarija, ciumpi kita :D  Bet as noriu pirma parduot savo, tada pirkt kita. Pavazinesiu city bee kuri laika jei ka. Ar daug tavo auto besidominciu.

Atsakyti

Oi, Orage, as dabar kaip tas mazas vaikas, kur dideliame prekybos centre dave 1 minute, issirinkti 1 daikta - ir tu ciumpi viena, meti kaip karsta zarija, ciumpi kita :D  Bet as noriu pirma parduot savo, tada pirkt kita. Pavazinesiu city bee kuri laika jei ka. Ar daug tavo auto besidominciu.

Suprantu. Bet šiaip malonus reikalas. Palengvinimui pasakysiu, kad nesiparink,  net jei ir nusipirkus nepasiteisins, po poros metų pasikeisi.  :mirksiukas: 

Barankos skylė. Tiksliau matau, kad "įsiminta" 22 vnt., skambučių 0.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Londonietės, kokiu būdu balsuosite? Mes dar negavom jokių lapelių, ar ambasadoj balsuojant jų reikia?

Atsakyti

Suprantu. Bet šiaip malonus reikalas. Palengvinimui pasakysiu, kad nesiparink,  net jei ir nusipirkus nepasiteisins, po poros metų pasikeisi.  :mirksiukas:

Barankos skylė. Tiksliau matau, kad "įsiminta" 22 vnt., skambučių 0.

As turiu supirkinetoja, kuris verciasi auto prekyba. Kaina duoda mazesne, bet nuperka is karto. Bijau, kad as tingesiu su tais skelbimais. O tai kokias dabar nenaujas labiausiai perka?

O del nesiparinimo, tai stengiuosi visu nuomones isklausyt. Gartais gauni labai geru patarimu, kas padeda apsispresti. Retai buna meile is pirmo zvilgsnio uzsakius bandomaji vaziavima. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fate Fate: 01 gegužės 2019 - 13:08

As turiu supirkinetoja, kuris verciasi auto prekyba. Kaina duoda mazesne, bet nuperka is karto. Bijau, kad as tingesiu su tais skelbimais. O tai kokias dabar nenaujas labiausiai perka?

Neturiu suopračio kokias perka. Nu pažįstamas sakė mano golfą sūnui paimtų, bet jis nori pigiai. Už tiek nu biškį v padlu parduot būtų. Nors jei nepirks nieks, reiks parduot.

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Londonietės, kokiu būdu balsuosite? Mes dar negavom jokių lapelių, ar ambasadoj balsuojant jų reikia?

Mes pastu, tai gavome lapelius, uzpildysim ir issiusim atgal i ambasada. 

Atsakyti

Na, man lengviau bent tuo, kad apie rakto nepasiėmimą sužinau dar neišvažiavus iš garažo, t.y.nepridavus signalizacijos.

Būtų stebuklas, jeigu sužinotum išvažiavus 😅

Limcamca, kur atostogavai? 

Atsakyti

Taigis raso, kad signalizacija prisidavineja isvaziavus pro vartus. 

Atsakyti

Labu :4u:

Ar priimsit mane i savo bureli paplepeti. As vis paskatineju, pazurineju. Taip smagu paplepeti moteriskam kolektyve, reikia prisijungti ir man, darbe, kad butu ka veikti :rolleyes: :D

Trumpas prisistatymas apie save -

Dirbu ir dieneles leidziu Anglijoje. MAciau, kad jusu cia daugiau is Anglijos- smagu :4u: Labai myliu katinukus, turiu ponaiti lepuneli Sfinksa - Ramzis vardu (Siunciam linkejimus ir 'miau' kitiems augintiniams)

Dirbu su masiniuku finansais - kaip tik dabar i jusu tema. Taip ir leidziu dieneles prie kompiuterio tarp tu visu masinu ir skaiciu. Taip pat laisu metu uzsiimu su nagais. Na zodziu barbe devindarbe :hmm:

Megstu rankdarbius ir viska kur reikia pasikrapstyt :wub: Pradejau nerti zaisliuka, megstu siuvineti kryzeliu, gaminti. :)

Atsakyti

Nu, žiūriu, Oragę tai mokyk ir mokyk :B Dar vakar norėjau rašyt - išsijunkit žadintuvus, ale galvoju, visos gudrios. Bendradarbiams tai pasakiau.

O automatas yra lafa ir gėris. Volvo ir aš gal nepirksiu, ka dvi vienodos nebūtų. O dabar aplamai nieko nepirksiu, laukia biškį remontas ir (gal ) namo renovacija, jei išpindėję jurgeliaimeistreliai užsiims.

Aplankėm kapus, kiek žmonių daug.

Labs

Atsakyti

Mano kapuose žmonių mažai. Bet tokia ramybė...šalia ežeras ir pieva, geltonuojanti nuo pienių. 

Minam atgal.

Atsakyti

Maljorkoje  :4u: 

Labu :4u:

Ar priimsit mane i savo bureli paplepeti. As vis paskatineju, pazurineju. Taip smagu paplepeti moteriskam kolektyve, reikia prisijungti ir man, darbe, kad butu ka veikti :rolleyes: :D

Labu  :4u: Junkis drąsiai, gal net naudinga būsi, mašiniuką kokį papirksim  :D juokauju  :D rodyk katiną  :bigsmile:​ 

Atsakyti