Neturiu galimybės dieną pasnaust, per išeigines retai kada pasitaiko. Bet jei užmiegu, tai atsikeliu kažkokia sumišus.
Geros dienos ir skanios kavos! Darbo savaitė prasidėjo!
Pinotija, koks jautrus tavo šuo. Nepamenu, ar rodei, parodyk ką?
Lodorius jau dvi naktis išnakvojo neužrakintas narvelyje, tai didžiuojuos juo. Nieko nelegalaus nepridirbo. Net į viršų pas mus neatėjo.
Šiandien susitinku su dar vienais naujais klientais, mat vieni išsikraustė ir mane "perleido" kolegai. Kita klientė mirė, tai jos dukterėčia parūpino mane savo draugams. Be šansų man tinginiaut.
Pinotija, koks jautrus tavo šuo.
Nepamenu, ar rodei, parodyk ką?
Lodorius jau dvi naktis išnakvojo neužrakintas narvelyje, tai didžiuojuos juo. Nieko nelegalaus nepridirbo. Net į viršų pas mus neatėjo.
Tai rodžiau ne kartą, medžioklinis. Neturiu galimybės įkelt.
O kodėl Lodorių patalpinot į narvą, čia jam pirmas kartas, ar ką pridirbo, ar taip nutarėt?
Labai džiaugiuosi Maja, kad pagaliau atostogų išvažiuos su mažąja O man pirmadienį atveža spintutę į kurią reiks kriauklę įmontuoti
Lodorius nuo atsikraustymo pas mus nakvoja narve, jam tai nekelia jokių problemų, net dieną ten sėdi savo noru atidarytom durim. Narvas prie vitrininio lango į kiemą. Tai stebi savo karalystę iš ten. Nakčiai rakindavom. Šeštadienio naktį pamiršau užrakinti, sekmadienį specialiai nerakinau, nu ir nieko.