Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Neturiu galimybės dieną pasnaust, per išeigines retai kada pasitaiko. Bet jei užmiegu, tai atsikeliu kažkokia sumišus.  :D 

Geros dienos ir skanios kavos! Darbo savaitė prasidėjo!

Atsakyti

Maniškis kalena kai užuodžia rujojančias kales. Bet pats nedreba, tik dantim barškina. :D​ 

Maniškis kalena net tada, kai griežtai su juo kalbuosi. Nervinykas toks pas mus...

Atsakyti
Labas rytas visoms, as jau darbe unsure.gif blink.gif Praejo savaitgalis ilgasis kaip diena biggrin.gif Gryzau i darbus siandiena jau.

Sekmadieni paplaukiojom laivu po upe, pavakarieniavom. Nupirkau mamai labai graziu bijunu, jau sezonas prasidejo, reiks ir i namus nusipirkt wub.gif Daug klienciu vakar turejau, tai vistiek dirbau ax.gif

Jau ir katina vakar surinkau biggrin.gif Liko megztuka numegzt su batais mirksiukas.gif tongue.gif

QUOTE(Frofesorė @ 2019 05 05, 18:43)
Aciu visoms uz sveikinimus! 

Prisidedu ir as prie sveikinimu su praejusiu gimtadieniu 4u.gif

Maja graziu atostogu jums! wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Pinotija, koks jautrus tavo šuo. :D Nepamenu, ar rodei, parodyk ką?  :ax: 

Lodorius jau dvi naktis išnakvojo neužrakintas narvelyje, tai didžiuojuos juo. Nieko nelegalaus nepridirbo. Net į viršų pas mus neatėjo.

Šiandien susitinku su dar vienais naujais klientais, mat vieni išsikraustė ir mane "perleido" kolegai.  :lol:  Kita klientė mirė, tai jos dukterėčia parūpino mane savo draugams. Be šansų man tinginiaut.  :(​ 

Atsakyti

Pinotija, koks jautrus tavo šuo. :D Nepamenu, ar rodei, parodyk ką?  :ax:

Lodorius jau dvi naktis išnakvojo neužrakintas narvelyje, tai didžiuojuos juo. Nieko nelegalaus nepridirbo. Net į viršų pas mus neatėjo.

Tai rodžiau ne kartą, medžioklinis. Neturiu galimybės įkelt.

O kodėl Lodorių patalpinot į narvą, čia jam pirmas kartas, ar ką pridirbo, ar taip nutarėt? :)​ 

Atsakyti

Labai džiaugiuosi Maja, kad pagaliau atostogų išvažiuos su mažąja :wub: O man pirmadienį atveža spintutę į kurią reiks kriauklę įmontuoti :D :wub:

Pridėta:

Atsakyti

Lodorius nuo atsikraustymo pas mus nakvoja narve, jam tai nekelia jokių problemų, net dieną ten sėdi savo noru atidarytom durim. Narvas prie vitrininio lango į kiemą. Tai stebi savo karalystę iš ten. Nakčiai rakindavom. Šeštadienio naktį pamiršau užrakinti, sekmadienį specialiai nerakinau, nu ir nieko. 

Atsakyti

Rykute, tai po truputį ir įsikursi.  :yahoo:​ 

Atsakyti

Rykute, tai po truputį ir įsikursi.  :yahoo:​ 

Na bandau vis, bandau kurti tuos namus savus  :wub:​ 

Atsakyti

Na bandau vis, bandau kurti tuos namus savus  :wub:​ 

Nelengva dabar, bet kai jau ten gyvensi, bus taip gera... 

Atsakyti

pavydziu linamog....pavydziu majai....ech.... :D 

Atsakyti

Laba,

Labai džiaugiuosi Maja, kad pagaliau atostogų išvažiuos su mažąja :wub: O man pirmadienį atveža spintutę į kurią reiks kriauklę įmontuoti :D :wub:

Fainu stiliumi namus kuri. 

pavydziu linamog....pavydziu majai....ech.... :D

Kokia pavydnike. Ar tau dar toli atostogos?

Atsakyti