Majuška, gerai tau pailsėt, mieloji!
Upjora, o mergička taip ir važinėja pati į mokyklą? Atsimenu, kaip tu jaudinais pirmą kartą išleisdama.
labs
tai aisku pavydnikeBet kaip as vakar pa polnoj programe atariau darbeatostogos tai netoli, siemet eisiu birzeli, liepa ir rugseji
bet as pavydziu karscio, juros, lafaaa laiko
Ir aciu visoms uz palinkejimus. Paciai nesitiki
Bet kaip as vakar pa polnoj programe atariau darbe
. Cia uz visa sav i prieki. Yik grizus kita diena is karto vel prie darbu Jau netoli oro uosto vln
Ir aciu visoms uz palinkejimus. Paciai nesitiki
nu tau tai jau tikrai priklause tokios atostogos parvezk man koki Borana lauktuviu
Upjora, o mergička taip ir važinėja pati į mokyklą? Atsimenu, kaip tu jaudinais pirmą kartą išleisdama.
labs
Labs ir tau!
Važinėja iš mokyklos, viskas gerai. Į mokyklą irgi norėtų važiuot, bet nėra perėjos toj gatvėj, man neatrodo saugu ją išleisti, o ir gatvė judri ryte tuo metu, tai nuvežu aš ją iki taško, iš kur nueina, mat nori būti savarankiška, juk ne lygis šeštokei iki mokyklos su mama atvažiuot.
Upjora, primink, kiek tavo lelei metu? pamenu tik, kad kazkiek vyresne uz maniske. as dabar galvoju- maniske 8 metu iki mano darbo viena atvaziuoja, islipusi dvi nereguliuojamas gatves pereina, aisku, daznai "kalu" galvon, kad turi ziuretis, nieks kitas taves nesuziures, tik tu pati ir t.t. Nu tfuu tfuu, nu pasitikiu, kad ne durniuke sitam reikale, kad sugeba apsizvalgyti. gal leisk vaikui kada pabandyt paciai? gali kazkur uz kampo stebet, kaip pirma karta nu vistiek kazkada reiks leisti tai daryti paciai
Upjora, primink, kiek tavo lelei metu? pamenu tik, kad kazkiek vyresne uz maniske. as dabar galvoju- maniske 8 metu iki mano darbo viena atvaziuoja, islipusi dvi nereguliuojamas gatves pereina, aisku, daznai "kalu" galvon, kad turi ziuretis, nieks kitas taves nesuziures, tik tu pati ir t.t. Nu tfuu tfuu, nu pasitikiu, kad ne durniuke sitam reikale, kad sugeba apsizvalgyti. gal leisk vaikui kada pabandyt paciai? gali kazkur uz kampo stebet, kaip pirma karta
nu vistiek kazkada reiks leisti tai daryti paciai
taigi, pas ja situacija kita.