Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Majuška, gerai tau pailsėt, mieloji!

Upjora, o mergička taip ir važinėja pati į mokyklą? Atsimenu, kaip tu jaudinais pirmą kartą išleisdama.

labs

Atsakyti

Kokia pavydnike. Ar tau dar toli atostogos?

tai aisku pavydnike :D  atostogos tai netoli, siemet eisiu birzeli, liepa ir rugseji :D  bet as pavydziu karscio, juros, lafaaa laiko  :D 

Atsakyti

tai aisku pavydnike :D  atostogos tai netoli, siemet eisiu birzeli, liepa ir rugseji :D  bet as pavydziu karscio, juros, lafaaa laiko  :D
Bet kaip as vakar pa polnoj programe atariau darbe :wacko: .  Cia uz visa sav i prieki. Yik grizus kita diena is karto vel prie darbu Jau netoli oro uosto vln

Ir aciu visoms uz palinkejimus. Paciai nesitiki  :vacation1:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja32: 07 gegužės 2019 - 13:37

Bet kaip as vakar pa polnoj programe atariau darbe :wacko: .  Cia uz visa sav i prieki. Yik grizus kita diena is karto vel prie darbu Jau netoli oro uosto vln

Ir aciu visoms uz palinkejimus. Paciai nesitiki  :vacation1:

nu tau tai jau tikrai priklause tokios atostogos  :mirksiukas:  parvezk man koki Borana lauktuviu :lol: 

Atsakyti

nu tau tai jau tikrai priklause tokios atostogos  :mirksiukas:  parvezk man koki Borana lauktuviu 

Kas čia per daiktas  :hmm: 

Maja, gerų atostogų ir parvežk mums  vasarišką šilumą  :) 

Atsakyti

Kas čia per daiktas  :hmm:

nu jei nesupratai, tai ir nesuprasi :D Maja zinos :D 

Atsakyti

nu jei nesupratai, tai ir nesuprasi :D Maja zinos :D

Na jeigu nežinau kas per daiktas - tai reiškia man jo ir nereikia  :nail:​ 

Atsakyti

Upjora, o mergička taip ir važinėja pati į mokyklą? Atsimenu, kaip tu jaudinais pirmą kartą išleisdama.

labs

Labs ir tau!

Važinėja iš mokyklos, viskas gerai. Į mokyklą irgi norėtų važiuot, bet nėra perėjos toj gatvėj, man neatrodo saugu ją išleisti, o ir gatvė judri ryte tuo metu, tai nuvežu aš ją iki taško, iš kur nueina, mat nori būti savarankiška, juk ne lygis šeštokei iki mokyklos su mama atvažiuot. 

Atsakyti

Upjora, primink, kiek tavo lelei metu? pamenu tik, kad kazkiek vyresne uz maniske. as dabar galvoju- maniske 8 metu iki mano darbo viena atvaziuoja, islipusi dvi nereguliuojamas gatves pereina, aisku, daznai "kalu" galvon, kad turi ziuretis, nieks kitas taves nesuziures, tik tu pati ir t.t. Nu tfuu tfuu, nu pasitikiu, kad ne durniuke sitam reikale, kad sugeba apsizvalgyti. gal leisk vaikui kada pabandyt paciai? gali kazkur uz kampo stebet, kaip pirma karta :) nu vistiek kazkada reiks leisti tai daryti paciai :) 

Atsakyti

nu tau tai jau tikrai priklause tokios atostogos  :mirksiukas:  parvezk man koki Borana lauktuviu :lol:

Kaip pasakysi.  :D​ 

Atsakyti

Upjora, primink, kiek tavo lelei metu? pamenu tik, kad kazkiek vyresne uz maniske. as dabar galvoju- maniske 8 metu iki mano darbo viena atvaziuoja, islipusi dvi nereguliuojamas gatves pereina, aisku, daznai "kalu" galvon, kad turi ziuretis, nieks kitas taves nesuziures, tik tu pati ir t.t. Nu tfuu tfuu, nu pasitikiu, kad ne durniuke sitam reikale, kad sugeba apsizvalgyti. gal leisk vaikui kada pabandyt paciai? gali kazkur uz kampo stebet, kaip pirma karta :) nu vistiek kazkada reiks leisti tai daryti paciai :)

taigi, pas ja situacija kita.

Atsakyti

Laba.

Maja, gerai pailsėk. :vacation1: 

Atsakyti