Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Frofesorka nepavydėk, išauš ir tavo kelionės valanda :4u: 

Maja pailsėk :4u: 

sveikos :P​ 

Atsakyti

Labryt,

nu pas mane 7metė, bet nėr kalbos, kad greit kada paleisiu bandyt vienai. Gal 16, kai ims vairuot :D . Priklauso ir nuo aplinkos/auginimo ypatybių.

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2019 05 07, 10:28)
60-90 min  man butu per daug, gerokai pasislinktu naktinis uzmigimas ir ryte keltis butu kapiec. smile.gif
</p>

Bent cia man niekas nepasislenka, - tare Linamog, ka tik ismiegojusi 3 val. Ir nakti be bedu miegosiu. Kazkoks letargas.

QUOTE(Frofesorė @ 2019 05 07, 12:29)
<p>pavydziu linamog....pavydziu majai....ech.... biggrin.gif </p>

Karscio stebuklingo ner, Beleke su dzempais pravaiksciojom, ieskojom tekstilines tases anytai su iaustu piesiniu, nu nieko panasaus, nei Kadriye turguj, nei Beleko pardese. Vien padielkes, Gucci ir Tommy Hilfiger ant bangos. Garsiajam Waikiki zmoniu pilna, bet nieko viliojancio nemaciau irgi.
Braskes skanios, tresnes irgi, dar sausmedzio uogu pirkau, nesu pries tai ragavus, egzotika. Vaisiu-darzoviu turgus tikrai ispudingas. Prieskoniu visokiu sveriamu, chalva, medus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 gegužės 2019 - 15:15

Išsirinkau grindis 2a, bus tokios, tik jos natūralioje šviesoje truputį kitaip atrodo :)

Pridėta:

Atsakyti

Atsakyti

Gailės foto nerealiai  :wub:​ 

Atsakyti

Atsakyti

taigi, pas ja situacija kita.

as zinau. zinau ir pradzia vazinejimo is mokyklos. tai gal ir i mokykla galima butu pabandyt? nezinau realios situacijos, tik bandau isivaizduot

Frofesorka nepavydėk, išauš ir tavo kelionės valanda :4u:

Maja pailsėk :4u:

sveikos :P​ 

toli dar, uztat ir pavydziu :D

Atsakyti

Mano poilsis toks  :D

Pridėta:

Atsakyti

Nubėgai 21 kilometrą? Ir kaip dažnai po tiek bėgi?

Atsakyti

Nubėgai 21 kilometrą? Ir kaip dažnai po tiek bėgi?

Riedučiai čia  :D  aš nubėgau šiais metais max 5 km  :tomato:​ 

Atsakyti

Jau taurę bėgikei norėjau įteikti  :D ...na bet imk ir kaip riedutininkė  :first:​ 

Atsakyti