Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Limcamca, šiandien BBC news skaičiau, kad “The baby will not automatically become a prince - although he could get that title if the Queen steps in.” Tai vis tik pasakiusi, kad jis ne princiukas buvo teisi😉

labas visoms, lijo vakar lyja šiandien ir tikriausiai lis rytoj 😊🤣na žiauru vienok su oru, gerai, kad nors galima darbe šiltai prie radiatoriaus sedeti 😊

Sakydama gimė princiukas turėjau omenyje, kad gimė princo sūnus. Todėl ir įvardijau kaip princiukas, o ne oficialiais dabartiniais ar būsimais titulais. 

Atsakyti

Ple ple ple, mano mašina pabirėjo stipriai šį kartą 😭 jaučiu remontas apie 500 kainuos...

Atsakyti

Mazasis princukas mielas toks, kaip ir visi kudikiukai. Vat  idomu, plaukuciai juodi susiraite ar ryzi? :D

nu ale ka jos mislija, uz visokiu  Morgailu  ar Skaisgiriu  ir panasaus plauko veikeju  tekedamos?   Kad ir kokios nepriklausomos, kaip Terezza sako, butu moterys, bet ka tokios galvoja pries istekedamos?  Tikisi , kad tokius silpnavalius erzilus suvaldys? :D

man rodos, keliais aprašomais atvejais ten yra atvirkščiai. Amazonės arba eržilės. Arba tiesiog kumel... :)​ 

Atsakyti

Bet tai redaguoti neduoda, parašiau žodį kažkodėl be pabaigos, ištaisyt norėjau, o va ne..

Atsakyti
Atstok nuo arkliu.
Ten stervos.
Atsakyti

Atstok nuo arkliu.
Ten stervos.

na, taip, o koks tai gyvūnas "sterva"? :D​ 

Atsakyti
Sterviatnikas , maiteda , grifas.
Atsakyti
Labas, ponios. Vejuota siandien, bet paskutine saule norejosi pagaudyt, tai vyras baseino sketi nuo saules laike, kad vejas nenupustu, o as kepiau. Jau pasiilgom namu, normalios kavos, suns.
Atsakyti

Sveikos  :lietuva:  Mūsų atostogos irgi jau į pabaigą, darosi liūdna. 

Frofesore, su praėjusiu  :4u:  Kaip tau šį pavasarį su alergija? Vakar tvarkėm kapelius, ryte akis teko prasikrapštyti, užtino bile kaip, nosis vargina ir nesuskaičiuojamas čiaudulys  :unsure: 

Buvau kirpykloj, panaikinau blogo kirpimo užkeikimą  :D​ 

Atsakyti

Labas, ponios. Vejuota siandien, bet paskutine saule norejosi pagaudyt, tai vyras baseino sketi nuo saules laike, kad vejas nenupustu, o as kepiau. Jau pasiilgom namu, normalios kavos, suns.

Jau? Taip greitai?

Atsakyti

Kur pradingot? Taip užsimaniau, raudono vyno  :rolleyes:  ir aišku po 20 val  :D​ 

Atsakyti

Kur pradingot? Taip užsimaniau, raudono vyno  :rolleyes:  ir aišku po 20 val  :D​ 

Kur kur, tik iš darbų. 

A kodėl tu namie neturi tokiems atvejams? Nu jau laikas suaugt ir turėt šiokių tokių atsargų  :B  :D 

Nu kas šian per diena... dyrikė nuo ankstyvo ryto nusigrūdo į susitikimą, kuris... rytoj, kolegė atvarė į darbą su rūkstančia mašina. Man dieną paskambino mama, nusilaužė dantį, užrašyk pas stomatologę. Paskambinau, užrašiau, dar tokį gerą laiką gavau 17:45, Oragins su Oragiuku namie, apie 17 važiuos į polikliniką, tai galvoju nuveš. 17:00 skambina mama, sako ar užrašei? Pliac, Oraginas su Oragiuku jau išvažiavę, viską mečiau, puoliau į mašiną ir... net iš kiemo išvažiuot neina, koks kamštis  :oh: Viskas baigėsi gerai, gyd. priėmė vėliau, bet nu man koma visiška, kad užrašyt pas gydytoją mamą, pasidėt lapelį panosėj ant stalo ir pamiršt  :ohmy:  Va čia jau levelis  :fool:​ 

Atsakyti