Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Va, jei aš savo fyfutę dabar įdėčiau, kuri kirpyklos nematė ilgai, tai nesuprastumėt kas per žvėris. Vyras sniego žmogum vadina :D

Prisipirkau gėlių, krūmų, žemių, kol išsinešiojau viską iš mašinos...

Na ir įdėk, pažiūrėsim kas per žvėris.  :D  Va mano, be kirpyklos, rytiniame gražume.  :D

[url=https://radikal.ru]54c79a7276cc.jpg[/url]
Atsakyti

Jau kaip gaila man, legenda buvo, jo tie personažai, balsas.

Atsakyti

Na ir įdėk, pažiūrėsim kas per žvėris.  :D  Va mano, be kirpyklos, rytiniame gražume.  :D

[url=https://radikal.ru]54c79a7276cc.jpg[/url]

Ryte gal pagausiu kokį gerą kadrą, bo dabar ana jau lūžus :D​ 

Atsakyti

Mano mergytė tai pavargo matuotis ir lūžo  :D 

59769217_1356910551144926_73000555611003

Atsakyti

Aš pastoviai tokį bardaką pasidarau, kai kokį naują rūbą parsinešu. Išsimatuoju visus įmanomus varinatus ir jei nesusidaro bent 5 deriniai, daiktas keliauja atgal.

Atsakyti

O aš, o aš, su Orage paplepėjau :wub: , savo bambeklį parodžiau  :D  

Liūdna, kad jau reikia grįžti atgal, mielai čia pasilikčiau  :lietuva: 

Atsakyti

Terezza, 10 Geg 2019 - 20:29, parašė: Mano mergytė tai pavargo matuotis ir lūžo :D
Cia panasiai kaip maniske siryt, keiciau patalyne dukros, o ta.... nieko nebus, as dabar cia ilsiuosi :D

Priedas  20190505_193642-600x800.jpg   91,61KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labs.

Va, atidirbau savaite, visai nebaisu buvo  :D Ziauriai patenkinta esu, gera sprendima priemiau. Jau dabar zinau, kad jei reikes grizt atgal po dvieju metu, labai labai nebenoresiu  :D 

Rykute, sveikatos mazylei, gerai, kad gerai baigesi, su tais batutais tai baisiai daug traumu vaikams buna. Nu bet ka dabar, nori jie ju vistiek. Maniskis irgi karts nuo karto i batutu parka energijos pertekliaus istaskyt nori nulekt  :D 

Keine, uzjauciu, zinau kaip skauda netekti tiek metu myletu augintinio  :console: 

Kaip laikosi musu naujas grazuolis pliksius po proceduru? 

Tereza, kas ten tas grazus taskuotas daiGtas?

Atsakyti

Sniego žmogus, ale nelabai matyt, bo letargo miegu miega

Atsakyti
QUOTE(*Persefonė* @ 2019 05 10, 21:21)
Va, atidirbau savaite, visai nebaisu buvo  biggrin.gif Ziauriai patenkinta esu, gera sprendima priemiau.

su tais batutais tai baisiai daug traumu vaikams buna. Nu bet ka dabar, nori jie ju vistiek.

Tereza, kas ten tas grazus taskuotas daiGtas?</p><p></p>

na va good.gif good.gif

Daznesnes traumos kai sokineja grupe vaiku ar batutu parkai. Maniskiai 5 metus sokinejo batute kieme, tpfu tpfu tpfu, jokiu traumu.

speju, kad sportines kelnes smile.gif
Atsakyti

O aš, o aš, su Orage paplepėjau :wub: , savo bambeklį parodžiau  :D  

Liūdna, kad jau reikia grįžti atgal, mielai čia pasilikčiau  :lietuva:

O aš, o aš, o aš su Festina plepėjau  :wub:  ir su bambekliu susipažinau  :D  Tvirtinu, Festina tikrai turi bambeklį  :D  Lauksim grįžtant.  :4u: 

Labos ciocios

Atsakyti

Persefone, o nėr galimybės ten visam laikui įsitvirtint? Na, šaunuolė tu. Biškį praskaičiau, algos gal irgi daugiau duos.

Šnd važiavau pirkt gėlę pagal skelbimą. Ten, sunkiai vaikščiojanti močiutė. Nupirkau, išvažiavau. Daba galvoju, gal reiks jai paskambint, mažu neturi anei vaikų ir giminių. Nors valgyt nuolat galėčiau nuvežt. Nuo mano namų dvi minutės. Bet nesugebėsiu to paklaust pas svetimą žmogų, įžeist nenoriu. Mačiau katino dėžutę virtuvėj. Gal turi kokį katinėlį.č Kažkaip labai jos pagailo.

Atsakyti