Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Terės figūra užmušanti. Labai gražiai žiūrėtųsi ir grindų skuduras ant jos, o čia kai gražūs rūbai, tai svajonė, o ne moteris. Pas babutę su apžvalgymo tikslais, nuvažiuosiu dar vieną kaktusą nupirkt. Čia pirmojo fragmentas: attachicon.gifsmallpict.jpg

Va tokius gražuolius mano mama augino  :wub: 

P.s. ačiū  :4u: 

Atsakyti
Kokie faini kaktusai.
Persefone ,linkiu dideles sekmes naujose pareigose.
Jo tereza grazi moteris . Bet dabartines mados tai ne. Primena drapanas is modern talking laiku. Jau tada sau pasizadejau ,kad devesiu artimesnius klasikai skarmalus ir man pogig ,kad mano svarkai stalina prisimena.
https://www.youtube....h?v=byXKpRKc-Jo
Pasigirsiu , as toki geltona kostiuma turejau , su eksu pasikeisdami nesiojom, jo drapanos labiau tomo anderso primine.
Dar shortus buvom isigije is veimaro. Mazeikiuose ju nesuprato , vadindavo mus tais , kur be kelniu vaiksto/ va tokie babos altos jaunystes prisiminimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 gegužės 2019 - 06:48

Va mane labai teigiamai visai dienai nuteikė Alta su Anderso triūsais. :D 

Atsakyti

Medį tokį pirkau, seniai norėjau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 11 gegužės 2019 - 06:57
pukenis .nu nieko toks , nieko.
As kazkaip atradau ,kad pas mane darzely geriausia auga augalai iskasti is kalnu virsuniu ,is sleniu ir upeliu - prasciau. Nors gal ju vegetacojos ciklas kitoks ir dar pasirodys grazume.
Atsakyti

Labas rytas. Kai galima miegot, tai akys atmerkto nuo 5.30 :oh:​ 

Atsakyti

Labas rytas, man kaip visada darbingas :) 

Po darbų turėsiu dar vieną vaiką papildomai, tai reikia sugalvoti veiklos. Jaučiu  šturmuosim Panemunės šilą 😁

Atsakyti
https://www.youtube....h?v=6fbJj5RcSFM
Va mano geltonas kostoimas , lietuvoje jo biski nesuprato.
Negalvokit ,kad cia buvo oficiali apranga. I paskaitas vaiksciojau kaip margaret tecer . Nejuokauju
Atsakyti

Labas rytas, man kaip visada darbingas :)

Po darbų turėsiu dar vieną vaiką papildomai, tai reikia sugalvoti veiklos. Jaučiu  šturmuosim Panemunės šilą 😁

Maniskis atsikels, tai taip pat reikia kazka aktyvaus sumasyt. Oras neblogas, reikes kazka apie lauko pramogas pagalvot

Atsakyti
Dekoju dievui ,kad gimiau kai dar vaikai buvo seima su darbais ir pareigomis . O ne mano pramogu parko klientai. Nors as ta parka turejau ,beje ir turiu dabar. Na tipo baseinas , arklys , asilas ...Atsikele ir valyt baseino ir jodinet kumelses ,kas turi suneka , suni vedziot.
Bet ai , tos dienos gris ne dabar
Tesiog koncepcija idomiai skamba, vaikus linksmint ir jiems pramogas galvot. Panasu su modalinemis asmenybemis bus sunkoka ateityje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 gegužės 2019 - 07:55

Pasiskambijau babutei. Turi dukrą, kuri apiperka. Nors apipirkimo požymių nemačiau. Katins ryžas, irgi nemačiau.

Atsakyti
Tesiog ka nors skanaus nupirkusi nuvezk madam . Si karta . Zmogus dziaugsis demesiu. Paimk is jos kokia servetele ,jei pasiulys . Demesio rodymas yra didziausia dovana.
Atsakyti