Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

speju, kad sportines kelnes smile.gif

Neee, tas juodas taskuotas daiGtas. Man i suknele arba sijona panasiau nei i sportines kelnes  :hmm: 

Persefone, o nėr galimybės ten visam laikui įsitvirtint? Na, šaunuolė tu. Biškį praskaičiau, algos gal irgi daugiau duos.

Šnd važiavau pirkt gėlę pagal skelbimą. Ten, sunkiai vaikščiojanti močiutė. Nupirkau, išvažiavau. Daba galvoju, gal reiks jai paskambint, mažu neturi anei vaikų ir giminių. Nors valgyt nuolat galėčiau nuvežt. Nuo mano namų dvi minutės. Bet nesugebėsiu to paklaust pas svetimą žmogų, įžeist nenoriu. Mačiau katino dėžutę virtuvėj. Gal turi kokį katinėlį.č Kažkaip labai jos pagailo.

Galimybe visam laikui isitvirtint butu tik tuo atveju, jei is dekreto kolege nepanoretu grizti atgal. Kol as as esu laikinai pervesta i jos vieta. tarnybinio butinumo budu. Ir taip, alga didesne  :rolleyes: 

Saunuole tu, Madam, negana 3 darbai, 3 sunys, sodas, dar laiko rastum ir mociute pasirupinti. Pagarba  :hi:​ 

Atsakyti
QUOTE(*Persefonė* @ 2019 05 10, 21:47)
Neee, tas juodas taskuotas daiGtas. Man i suknele arba sijona panasiau nei i sportines kelnes 

aaa, maniau apie ta zydra dalyka, kur su skylutem klausi biggrin.gif
Atsakyti

Tereza, kas ten tas grazus taskuotas daiGtas?

Ten mano nauja suknelė  :rolleyes: 

Persefone, o nėr galimybės ten visam laikui įsitvirtint? Na, šaunuolė tu. Biškį praskaičiau, algos gal irgi daugiau duos.

Šnd važiavau pirkt gėlę pagal skelbimą. Ten, sunkiai vaikščiojanti močiutė. Nupirkau, išvažiavau. Daba galvoju, gal reiks jai paskambint, mažu neturi anei vaikų ir giminių. Nors valgyt nuolat galėčiau nuvežt. Nuo mano namų dvi minutės. Bet nesugebėsiu to paklaust pas svetimą žmogų, įžeist nenoriu. Mačiau katino dėžutę virtuvėj. Gal turi kokį katinėlį.č Kažkaip labai jos pagailo.

Nu va imk ir nuvažiuok ryt. Ką nors skanaus katinukui nuvežk. O tuo tarpu ir išsikalbėsit, tada gal daugiau kuo padėsi.

Atsakyti

59954166_376592299621658_994483176124448

Batai bus keičiami, bet suknelė kažkiek matosi. Ir iškirptę reikės pakoreguot.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 10 gegužės 2019 - 21:41

Ten mano nauja suknelė  :rolleyes:

Sita tikiuosi pasiliksi? Nu kaip man grazu visokie taskuciai, burbuliukai   :D​ 

O, ir grazuole i kadra papuole, gaila, kad sujudejo, nelabai matosi  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Persefonė*: 10 gegužės 2019 - 21:42

Sita tikiuosi pasiliksi? Nu kaip man grazu visokie taskuciai, burbuliukai   :D​ 

Jo, šitą pasiliksiu. Ir kaip gerai, kad aną grąžinau  :bis​ 

Atsakyti

O, ir grazuole i kadra papuole, gaila, kad sujudejo, nelabai matosi  :D 

Sesuo sakė, kad be Bestijos derinys bus nepilnas  :D​ 

Atsakyti

Dar kelnes parsinešiau.

Priedas  Captu555re.JPG   38,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

man kelnes :mmm: :mmm:  suknele dar dar, man ilgis tik nepatinka, bet cia mano tarakonai, tai sakykim isteisinta :D  ypac del spalvos ir burbuliuku :D o dar jei Bestija po pazascia nesiosies ja vilkedama, tada bus 100% gerai :D

Atsakyti

man kelnes :mmm: :mmm:  suknele dar dar, man ilgis tik nepatinka, bet cia mano tarakonai, tai sakykim isteisinta :D  ypac del spalvos ir burbuliuku :D o dar jei Bestija po pazascia nesiosies ja vilkedama, tada bus 100% gerai :D

Laisvalaikinės tos kelnės. Kažkur patogiai fotely susirangyt su jom daug patogiau, nei su džinsais.

Atsakyti

Terės figūra užmušanti. Labai gražiai žiūrėtųsi ir grindų skuduras ant jos, o čia kai gražūs rūbai, tai svajonė, o ne moteris. Pas babutę su apžvalgymo tikslais, nuvažiuosiu dar vieną kaktusą nupirkt. Čia pirmojo fragmentas:

Atsakyti

Neee, tas juodas taskuotas daiGtas. Man i suknele arba sijona panasiau nei i sportines kelnes  :hmm:

Galimybe visam laikui isitvirtint butu tik tuo atveju, jei is dekreto kolege nepanoretu grizti atgal. Kol as as esu laikinai pervesta i jos vieta. tarnybinio butinumo budu. Ir taip, alga didesne  :rolleyes:

Saunuole tu, Madam, negana 3 darbai, 3 sunys, sodas, dar laiko rastum ir mociute pasirupinti. Pagarba  :hi:​ 

Ačiū, Persefone, už pagyrimą, nesu nusipelnius aš jo. Čia, ko gero, klausimas ne laiko turėjime, o apskritai žmogiškumo. Aš tokia, visiems gera, bet kartais tas gerumas atsisuka prieš mane pačią. Va ir dabar kažkas pasakytų, kad aš gal babutės namo noriu. Va taip ir noriu, dabar rašydama taip pagalvojau. 

Ryt skambysiu antro kaktuso :D​ 

Atsakyti