Na tai kaunietės, ką norėtumėt savo mieste susprogdinti 😁
Aš nuo 6:30 atsikėlus. Man nerealus kaifas sėdėt sau anksti su kava ir niekur neskubėt.
6:30 ryto niekaip kaifo nejausciau sedet ir ramiai kava gert tokiu laiku jei keliuosi, tai nebent su reikalu (arba kartais i darba), tai jau kaifavimo geriant kava nebuna, nes geriant kava dazniausia buna dazomasi arba dziovinami plaukai ir pan.
kaifas yra nubusti be zadintuvo ir zinoti, kad niekur skubeti nereikia, va tada buna tikras kaaaaaifas ramiai gerti kava
Kuo arčiau Kauno, tuo oras šūdinesnis, lyja, o iš tokio faino, šilto oro išvažiavom, dabar tik +13 auto rodo.
6:30 ryto niekaip kaifo nejausciau sedet ir ramiai kava gert
tokiu laiku jei keliuosi, tai nebent su reikalu (arba kartais i darba), tai jau kaifavimo geriant kava nebuna, nes geriant kava dazniausia buna dazomasi arba dziovinami plaukai ir pan.
kaifas yra nubusti be zadintuvo ir zinoti, kad niekur skubeti nereikia, va tada buna tikras kaaaaaifas ramiai gerti kava
Tai kad atsibudau ir jaučiuosi pilnai išsimiegojus. O gulinėt nemėgstu.
Tai kad atsibudau ir jaučiuosi pilnai išsimiegojus. O gulinėt nemėgstu.
nu jei pati atsibudai tai jo, as pati tokiu laiku niekada neatsibundu. man 6-7 ryto paaaaats saldziausias miegas kartais per iseigines, kai vistiek reikia 7 ryto keltis, tai pati visa mieganti einu zadinti miegancios dukros
kazkada vyras anksciau kelesi, paziurejo ir sako- zombis zombi atejo zadinti
nes nu vaizdas turbut panasus, viena akis atmerkta, kita dar uzmerkta, ir zadinu tokia pacia miegale, kuri atsibudus maziausia 10min akiu atmerkti dar negali
6:30 ryto niekaip kaifo nejausciau sedet ir ramiai kava gert
tokiu laiku jei keliuosi, tai nebent su reikalu (arba kartais i darba), tai jau kaifavimo geriant kava nebuna, nes geriant kava dazniausia buna dazomasi arba dziovinami plaukai ir pan.
va ir man taip pat. Ankstybese kava geriu darbo dienom, bet tada ir guluosi atitinkamai anksti. O savaitgaliais norisi pachilint, vakar apie vidurnakti i lova ejau, tai sian 9.30 pabudau.
Kuo arčiau Kauno, tuo oras šūdinesnis, lyja, o iš tokio faino, šilto oro išvažiavom, dabar tik +13 auto rodo.
varykit i Vilniu, cia tai geras
labs.
joo, rimtai, LO, kokio velnio i ta Kauna grudotes, Vilniuj oras kaip oras, radot kur vaziuot
dabar mane kaunietes suspardys
va ir man taip pat. Ankstybese kava geriu darbo dienom, bet tada ir guluosi atitinkamai anksti. O savaitgaliais norisi pachilint, vakar apie vidurnakti i lova ejau, tai sian 9.30 pabudau.
varykit i Vilniu, cia tai geras
labs.
Aš atsiguliau kelios minutės prieš vidurnaktį. O pabudau tada, kada pabudau. Specialiai tikrai žadintuvo nestatyčiau, kad galėčiau ankstybėse neskubėdama kavą gert.
Aš atsiguliau kelios minutės prieš vidurnaktį. O pabudau tada, kada pabudau. Specialiai tikrai žadintuvo nestatyčiau, kad galėčiau ankstybėse neskubėdama kavą gert.
nu zinai, tada faktas tik vienas - senatve sako senatvej vis maziau miego norisi
as vidurnakti jei gulu, tai be 10 ryto niekaip neatsibusiu
dabar ir Terzezza mane suspardys
nu zinai, tada faktas tik vienas - senatve
sako senatvej vis maziau miego norisi
as vidurnakti jei gulu, tai be 10 ryto niekaip neatsibusiu
dabar ir Terzezza mane suspardys
Nespardysiu. Dažnai ir po 12-13h neprabusdama išmiegu. Tai grįžtu į vaikystę. Išvedus vidurkį vysks ore
Dar reikia nepamiršti, kad penktadieniais aš dieną pamiegu.
Oras š, norisi tik į pledą ir filmą jungti
Guliausi apie pirmą, kilau 3.30
Važiuojam apsipirkti.