Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Na tai kaunietės, ką norėtumėt savo mieste susprogdinti 😁 

Atsakyti

Aš nuo 6:30 atsikėlus. Man nerealus kaifas sėdėt sau anksti su kava ir niekur neskubėt. 

6:30 ryto niekaip kaifo nejausciau sedet ir ramiai kava gert :D  tokiu laiku jei keliuosi, tai nebent su reikalu (arba kartais i darba), tai jau kaifavimo geriant kava nebuna, nes geriant kava dazniausia buna dazomasi arba dziovinami plaukai ir pan. :D kaifas yra nubusti be zadintuvo ir zinoti, kad niekur skubeti nereikia, va tada buna tikras kaaaaaifas ramiai gerti kava :) 

Atsakyti

Kuo arčiau Kauno, tuo oras šūdinesnis, lyja, o iš tokio faino, šilto oro išvažiavom, dabar tik +13 auto rodo. 

Atsakyti

6:30 ryto niekaip kaifo nejausciau sedet ir ramiai kava gert :D  tokiu laiku jei keliuosi, tai nebent su reikalu (arba kartais i darba), tai jau kaifavimo geriant kava nebuna, nes geriant kava dazniausia buna dazomasi arba dziovinami plaukai ir pan. :D kaifas yra nubusti be zadintuvo ir zinoti, kad niekur skubeti nereikia, va tada buna tikras kaaaaaifas ramiai gerti kava :)

Tai kad atsibudau ir jaučiuosi pilnai išsimiegojus. O gulinėt nemėgstu.

Atsakyti

Tai kad atsibudau ir jaučiuosi pilnai išsimiegojus. O gulinėt nemėgstu.

nu jei pati atsibudai tai jo, as pati tokiu laiku niekada neatsibundu. man 6-7 ryto paaaaats saldziausias miegas :) kartais per iseigines, kai vistiek reikia 7 ryto keltis, tai pati visa mieganti einu zadinti miegancios dukros :D kazkada vyras anksciau kelesi, paziurejo ir sako- zombis zombi atejo zadinti :D nes nu vaizdas turbut panasus, viena akis atmerkta, kita dar uzmerkta, ir zadinu tokia pacia miegale, kuri atsibudus maziausia 10min akiu atmerkti dar negali :D 

Atsakyti

va ir man taip pat. Ankstybese kava geriu darbo dienom, bet tada ir guluosi atitinkamai anksti. O savaitgaliais norisi pachilint, vakar apie vidurnakti i lova ejau, tai sian 9.30 pabudau. 

Kuo arčiau Kauno, tuo oras šūdinesnis, lyja, o iš tokio faino, šilto oro išvažiavom, dabar tik +13 auto rodo. 

varykit i Vilniu, cia tai geras :)

labs.

Atsakyti

joo, rimtai, LO, kokio velnio i ta Kauna grudotes, Vilniuj oras kaip oras, radot kur vaziuot :lol: :lol: 

dabar mane kaunietes suspardys :lol:

Atsakyti

va ir man taip pat. Ankstybese kava geriu darbo dienom, bet tada ir guluosi atitinkamai anksti. O savaitgaliais norisi pachilint, vakar apie vidurnakti i lova ejau, tai sian 9.30 pabudau. 

varykit i Vilniu, cia tai geras :)

labs.

Aš atsiguliau kelios minutės prieš vidurnaktį. O pabudau tada, kada pabudau. Specialiai tikrai žadintuvo nestatyčiau, kad galėčiau ankstybėse neskubėdama kavą gert.  :D​ 

Atsakyti

Aš atsiguliau kelios minutės prieš vidurnaktį. O pabudau tada, kada pabudau. Specialiai tikrai žadintuvo nestatyčiau, kad galėčiau ankstybėse neskubėdama kavą gert.  :D​ 

nu zinai, tada faktas tik vienas - senatve :lol: sako senatvej vis maziau miego norisi :lol: as vidurnakti jei gulu, tai be 10 ryto niekaip neatsibusiu :D 

dabar ir Terzezza mane suspardys :lol: 

Atsakyti

nu zinai, tada faktas tik vienas - senatve :lol: sako senatvej vis maziau miego norisi :lol: as vidurnakti jei gulu, tai be 10 ryto niekaip neatsibusiu :D

dabar ir Terzezza mane suspardys :lol:

Nespardysiu. Dažnai ir po 12-13h neprabusdama išmiegu. Tai grįžtu į vaikystę. Išvedus vidurkį vysks ore  :D

Dar reikia nepamiršti, kad penktadieniais aš dieną pamiegu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 11 gegužės 2019 - 11:11

Oras š, norisi tik į pledą ir filmą jungti :)

Atsakyti

Guliausi apie pirmą, kilau 3.30  :bigsmile: 

Važiuojam apsipirkti.

Atsakyti