Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas. 

Kaunietės, koks oras pas jus? Mb valtį nori pirkti, tai abu važiuojam. 

Atsakyti

Tesiog ka nors skanaus nupirkusi nuvezk madam . Si karta . Zmogus dziaugsis demesiu. Paimk is jos kokia servetele ,jei pasiulys . Demesio rodymas yra didziausia dovana.

Ji man jau labai dėkojo už dėmesį, už gerą širdį. Nuvažiuosiu aš ten. Sakiau, ponia, man tą kaktusą atgaivinkit, ji prižadėjo...

Atsakyti

Labas rytas. 

Kaunietės, koks oras pas jus? Mb valtį nori pirkti, tai abu važiuojam. 

Surūgęs, bet šiltas.

Atsakyti

Surūgęs, bet šiltas.

Aišku. Pas mus tai nuostabus, saulutė, šilta. 

Atsakyti

Linkėjimai iš šaltos ir šlapios Norvegijos  :4u: 

Fatės skraiduolę mačiau, bet ji pabėgo, o mes skridom su buvusiu pusženčiu  :rolleyes: 

Šaldytuvas tuščias kaip pas Elą Bandį, mausim apsipirkinėti, be sąrašo, kaip be galvos, jaučiu nesąmonių prisipirksim  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

ale tai ir pastabumas festinos :D nu dar Fate skraiduole gaaaal ir pazinciau minioje, bet tai, kad puszentis kuris ten buves, niekaip :D 

Atsakyti

Nepasigyriau, gavom liukso kambarį, nors užsakiau ekonominį, už tą pačią kainą  :rolleyes:  Oragė neprisipažino, ar ne ji nagus prikišo  :ax:  Bambeklis sakė taip nebūna, reiks lauktuvių parvežti  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Linkėjimai iš darbo.

Nežinau nuo ko pradėt mėžtis  :wacko:  :fool:​ 

Atsakyti

ale tai ir pastabumas festinos :D nu dar Fate skraiduole gaaaal ir pazinciau minioje, bet tai, kad puszentis kuris ten buves, niekaip :D

Tai kad daugumą skrydžių palydovų žinau, dažnai skraidau tuo pačiu maršrutu  :rolleyes:  O jie kai buvo kartu, meiliai sėdėdavo, jo ranka ant jos keliuko :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas. Kam ten nesimiega savaitgaliais?  :D Va ka tik akis prakrapciau, kavos i lova atsinesiau. Mazaas dar parpia. Ot miegaliu seimyna mes  :D  O pietu didysis parskrenda savaitei. 

Oras, kiek per langa matosi, tai apniukes, saules nei zenklo. Gal gi net palis bent karta normaliai.

Atsakyti

Linkėjimai iš darbo.

Nežinau nuo ko pradėt mėžtis  :wacko:  :fool:​ 

Nevaryk vemt. Pas mane krūva darbo, atsinešto į namus.

Atsakyti

Labas rytas. Kam ten nesimiega savaitgaliais?  :D Va ka tik akis prakrapciau, kavos i lova atsinesiau. Mazaas dar parpia. Ot miegaliu seimyna mes  :D  O pietu didysis parskrenda savaitei. 

Oras, kiek per langa matosi, tai apniukes, saules nei zenklo. Gal gi net palis bent karta normaliai.

Aš nuo 6:30 atsikėlus. Man nerealus kaifas sėdėt sau anksti su kava ir niekur neskubėt. 

Atsakyti