Labas rytas.
Kaunietės, koks oras pas jus? Mb valtį nori pirkti, tai abu važiuojam.
Tesiog ka nors skanaus nupirkusi nuvezk madam . Si karta . Zmogus dziaugsis demesiu. Paimk is jos kokia servetele ,jei pasiulys . Demesio rodymas yra didziausia dovana.
Ji man jau labai dėkojo už dėmesį, už gerą širdį. Nuvažiuosiu aš ten. Sakiau, ponia, man tą kaktusą atgaivinkit, ji prižadėjo...
ale tai ir pastabumas festinos
nu dar Fate skraiduole gaaaal ir pazinciau minioje, bet tai, kad puszentis kuris ten buves, niekaip
Tai kad daugumą skrydžių palydovų žinau, dažnai skraidau tuo pačiu maršrutu O jie kai buvo kartu, meiliai sėdėdavo, jo ranka ant jos keliuko
Labas rytas. Kam ten nesimiega savaitgaliais? Va ka tik akis prakrapciau, kavos i lova atsinesiau. Mazaas dar parpia. Ot miegaliu seimyna mes
O pietu didysis parskrenda savaitei.
Oras, kiek per langa matosi, tai apniukes, saules nei zenklo. Gal gi net palis bent karta normaliai.
Labas rytas. Kam ten nesimiega savaitgaliais?
Va ka tik akis prakrapciau, kavos i lova atsinesiau. Mazaas dar parpia. Ot miegaliu seimyna mes
O pietu didysis parskrenda savaitei.
Oras, kiek per langa matosi, tai apniukes, saules nei zenklo. Gal gi net palis bent karta normaliai.
Aš nuo 6:30 atsikėlus. Man nerealus kaifas sėdėt sau anksti su kava ir niekur neskubėt.