Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pritariu abiems teiginiams.

Bet tai ka noret, kad suprastu ta formuoluote "paprasti" zmones, jei profesoriai po 4 kartus skaito.

DELFI specialioje rinkimų laidoje viešėjęs VU Teisės fakulteto profesorius habil. dr. Vytautas Nekrošius
sake:

Aš nenorėčiau vertinti, tačiau faktas, kad klausimai opūs, kitas man faktas svarbus atrodo, kad turėjau bent keturis kartus perskaityti formuluotę dėl dvigubos pilietybės ir ....

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...o.d?id=81148421

As irgi uztrukau "budelej", kelis kartus skaiciau ta formuluote.

Labs.

Tikra tiesa. Aš irgi 'dėliojausi" visaip tą formuluotę būdelėj.

Įsivaizduoju, atėjo žmogus, norėjo nubalsuoti teigiamai į paprastą klausimą, o ten nesuprantama kalba.

Žiūrėjau tas diskusijas, sudarytojai patys pripažįsta, kad neaiškiai. Bet atseit esmė, kad iš viso toks referendumas pateiktas. Toks įspūdis, kad specialiai papainiota.

Atsakyti

Labas rytas. Kada ta šiluma ateis.  :unsure:  :hmm: Maniškė nukirpta dreba. Vakar užsakiau butuką Jurmaloj liepos mėn, parai, daugiau neišeina, nes MB neturės atostogų, tai daba laukiu patvirtinimo. 

Oho Tere, koks mezginys.  :bigsmile:

Tresnios žaisliukas irgi nuostabus.  :wub: 

Atsakyti
Orchideja, Vilniuj oras tai najpuikiausias. Rytas, tiesa, vesokas, niekingi 6, bet diena 19 zada. O as, kaip ir ketinau, pedkelniu nesidesiu, pradedu nuogu koju sezona.

Pinotija, tu pamenu, geguzes pradzios i Neapoli ketinai, klausinejai lankomu vietu ir norejai dieduliui siurpriza "dingstu keliom dienom" padaryt. smile.gif Nepavyko?
Atsakyti

Ar į Florencija. Gal ne Neapolį. Nu žo, pas italus.

Atsakyti

Orchideja, Vilniuj oras tai najpuikiausias. Rytas, tiesa, vesokas, niekingi 6, bet diena 19 zada. O as, kaip ir ketinau, pedkelniu nesidesiu, pradedu nuogu koju sezona.

Pas mus apsiniaukę, +10, tiek ir težada, ryt +12. Žiūriu gismeteo nuo trečiadienio kils jau daugiau. Sekmadienį kai išvažinėjom iš Kauno, šilta visai buvo, išsirengėm,pavažiavus autostrada toliau ir +18 rodė, bet kuo arčiau Klp, tuo temperatūra krito, atvažiavom į +10, tai brr šalta, palyginus su +18. 

Atsakyti

Ar į Florencija. Gal ne Neapolį. Nu žo, pas italus.

Birželio pradžioj. Florencija.  Bet dabar net nežinau kaip bus, nes senolio sveikata pablogėjo.  Nežinau kaip galėčiau išvykti kažkam sergant, bet tikiuosi, kad pasitaisys iki tol.

Atsakyti

Trešne, o tu čia mums urmu tų kašarnikų neprimegztum (pigiau siųst būtų), nes man taip gražu, kad negaliu. Nors megztą turėčiau :rolleyes:  :wub: Nu ne for free, aišku. :D​ 

Atsakyti

tik dabar? :bigsmile:  as jau balandzio pabaigoj nuogom kojom laksciau :D kaaaaaifas buvo :D ir dabar kartais jei tik iki kokios parduotuves nulekt, tai plikom varau, i darba pedkelnes tik dar maunuosi

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2019 05 13, 12:04)
<p><strong>Trešne</strong>, o tu čia mums urmu tų kašarnikų neprimegztum (pigiau siųst būtų), nes man taip gražu, kad negaliu. Nors megztą turėčiau rolleyes.gif  wub.gif Nu ne for free, aišku. biggrin.gif​ </p>

As ji su tokiu sirdies skausmu dovanosiu, jis man kaip vaikas isnesiotas, isgimdytas biggrin.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti

As ji su tokiu sirdies skausmu dovanosiu, jis man kaip vaikas isnesiotas, isgimdytas biggrin.gifbiggrin.gifwub.gif

Ai, na aišku, kažkas gaus labai gražią dovaną :wub:​ 

Atsakyti
Damos, yra pasiulymas penktadieni po darbu susibegti mytui kazkur Klaipedoje, kas jungtusi?
Atsakyti

Ai, na aišku, kažkas gaus labai gražią dovaną :wub: 

Kol kas labai baisu man kazka uzsakymui daryti, gal po keliu menesiu ir po dar keliu zaislu pasirysiu tam  :) 

Atsakyti