Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Madam , orage ,na ir fate , mano meile. Aisku jums svente ,kai saskaitnikai tampa karaliais.
Ygry sudboju smesny i pusty
https://www.youtube....h?v=ZMGwIj9DkYE
Atsakyti

Madam , orage ,na ir fate , mano meile. Aisku jums svente ,kai saskaitnikai tampa karaliais.
Ygry sudboju smesny i pusty
https://www.youtube....h?v=ZMGwIj9DkYE

Kadangi aš ne tavo meilė, o ir į tą balerūną žiūrėt negaliu, tai mą jį galas, kuo ten tie sąskaitininkai tampa.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2019 05 13, 09:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72431611" data-time="1557731105"><div><p>Labas rytas.</p><p>Rezultatai geri, net nesitikėjau, kad Šimonytė truputį aplenks Nausėdą. Dabar įdomu, už ką antrame balsuos Skvernelio rinkėjai?</p></div></blockquote><p>Tegul tie Skvernelio rinkėjai, gal iš viso tegul nebalsuoja biggrin.gif </p><p></p>

Nors nei man tas kvernelis patinka , o karbauckis isvis kosmoso katastrofa , bet jusu poziuris kazkaip nekvepia tolerancija.
Atsakyti

Nors nei man tas kvernelis patinka , o karbauckis isvis kosmoso katastrofa , bet jusu poziuris kazkaip nekvepia tolerancija.

O kodėl jis turėtų kvepėti tolerancija? Ar negaliu aš netolerantiška pabūt? 

Atsakyti
Gali but kokia tik nori. Ka verdi?
As siandien is ryto aprekiau generola , kaimyna siukslinikus . Visi viska man pazadejo ,issigando , padlos.
Atsiprasymui generolui iskepiau bandeliu. Tos bandeles ir arkti istirpdytu. As irgi tolerantiska selektyviai.
Ai policinikus dar labanoro retriveris stela nusivijo ir ikast bande. Siaip ji nera labai kandus suo. Tik itin arshi.
Atsakyti

Gali but kokia tik nori. Ka verdi?
As siandien is ryto aprekiau generola , kaimyna siukslinikus . Visi viska man pazadejo ,issigando , padlos.
Atsiprasymui generolui iskepiau bandeliu. Tos bandeles ir arkti istirpdytu. As irgi tolerantiska selektyviai.
Ai policinikus dar labanoro retriveris stela nusivijo ir ikast bande. Siaip ji nera labai kandus suo. Tik itin arshi.

Verdu a la ukrainietiškus barščius ir plovą orkaitėn kišiu. Bandelių nekepu, bo nemėgstu su tešla terliotis. O tavo Stela, jaučiu nepiktesnė, nei visus mano fyfšunius krūvon sudėjus. Anie irgi labai baisiais žvėrimis jaučiasi. 

Atsakyti
matai stela didele. Gali parverst suaugusi zmogu. Turbut ir suest.
Atsakyti

Mano turbūt pikčiausias už visus :D

Aš  nesuprantu kodėl referendumo dėl seimo mažinimo rezultatai laikomi negaliojantys?

Atsakyti

Mano turbūt pikčiausias už visus :D

Aš  nesuprantu kodėl referendumo dėl seimo mažinimo rezultatai laikomi negaliojantys?

Turėjo balsuoti virš 50 % visų balsavimo teisę turinčių rinkėjų, o tiek nebalsavo. Kaip ir logiška, kad bent pusė pilnamečių Lietuvos piliečių to norėtų, pritartų. 

Atsakyti

Bet kaip keista kad žmonės nenori sumažinti išlaikytinių skaičiaus 

Atsakyti

Bet kaip keista kad žmonės nenori sumažinti išlaikytinių skaičiaus 

Drįstu prieštarauti. O jei iš tų sumažintų, visi būtų tokie, kaip dabartiniai žalieji? Gal vis tik iš didesnio skaičiaus narių, koks vienas kitas ir nedurnas bus? 

Na, bet čia dirva pamąstymams.

Atsakyti

sveikos :)dziaugiuosi ir as rinkimu rezultatais, visgi yra dar like tu protingu zmoguku musu Marijos zemeje :B

Linamog, as mielai :)

Jus rimtai dabar be be petkelniu  vaikstot :hmm:brrr.... :blink: 

Tere, labai labai :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evuxiene: 13 gegužės 2019 - 14:28