Taip galvojant gal geriau balsuoti,kad visą seimą panaikinti, vis vien visi ten idiotai, kiaulės, vagys ir tt
čia argumentai žiauriai apskaičiuoti.
Kai bus "monopolija" tai tiesiog stambiau srėbs
![]()
O kam reik į kraštutinumus eit?
Tai įdomu vis tik atsistatydins jis ar ne.
Dėl namo pardavimo tai persigalvojo
![]()
Tai jei žmona neleis, neatsistatydins
O šiaip gi kai išrenka naują prezidentą, visada ministrų kabinetas susistabdo įgaliojimus, formaliai juos iš naujo turi patvirtinti išrinktas prezidentas. Arba paskirt naujus. Nieko naujo jis čia nepadarys realiai
Man įdomiau ką valstiečiai darys, kai EP prakiš. Negi tikrai atiduos valdžią
Šūds, atšaukė rezervaciją buto Jūrmaloje, tipo tą savaitgalį dažys ten kažką.
Kas buvot Jūrmaloj, kur buvot apsistoję, galit ką rekomenduot?
Šitam buvau, bet buvo akcija ir puiki kaina.
yra gi lietuviu liaudies patarle apie juos
'Nei pats eda, nei kitam duoda'
Tiesiog argumentų norėtųsi išgirsti, kodėl tai blogai. Aš kaip tik augindama vaikus kurie neaišku kur pasirinks leisti šaknis, norėčiau, kad neprarastų Lietuvos pilietybės, bet suprantu, kad gyvenant svetur sunku tai gali būti išsaugoti.
Man vis įdomu kodėl žmonėms gaila kitiems tos pilietybės?
yra gi lietuviu liaudies patarle apie juos
'Nei pats eda, nei kitam duoda'
Visai ne dėl to, šiaip vis galvojau balsuoti už, bet kažkaip paskutinę minutę persigalvojau. Žiūrėjom mes labai daug debatų. Visokių minčių ir nuomonių išklausiau. Kas norės grįžti ir gyventi Lietuvoje, tie visada turi galimybę tą pilietybę susigrąžinti. Niekas jos neatima su visam. O jei jau gyveni svetur, pasirinkai kitą pilietybę tai tada ir gyveni juk toje šalyje, sprendi tos šalies klausimus.
Labai neaiškus buvo šis referendumas, normaliai neišgvildenti visi klausimai. Daug neaiškumo.
Plius nenoras, kad kokie rusai gautų tą dvigubą pilietybę ir vėliau tai neatsisuktų prieš Lietuvą.