Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O is kur zinai kiek turi tokia teise? 

Uzsienyje juk balsuoja ir tie, kurie tuo metu siaip uzsienyje buna. Gali ir nuolat gyventi, gali ir tiesiog atostogauti. 

Skaičiau, ne iš lempos gi tuos skaičius sugalvojau.

Atsakyti

Rusų fobija nesergu ir grėsmės nejaučiu (aš čia apie paprastus piliečius). Realiai net nesuvokiu kodėl išskyrė šalis, nes jei esi Lietuvis, tai ir Afrikoje būsi Lietuvis 😁 

As manau turi būti daroma viskas dėl žmogaus patogumo, o visokie ribojimai, populizmai ir popierizmai tik kiršina žmones.

Atsakyti

Karbauskis labai susijęs su rusija, o tai, kad jo valdžia taip puolė tą referendumą organizuoti man pasirodė pernelyg rizikingas. Čia turbūt esminė priežastis, nes taip, aš tikrai rusofobė. 

bet gi  buvo, kad labai artimai  bendravai su rusakalbiais,  tai gal vis tik nesi tokia jau rusofobe :)

Atsakyti

Tiesa, daug skundesi, kad negavo lapeliu, nors uzsiregistrave balsuoti. 

Rytu Londone esancioje vietoje uzluzo sistemos ir zmones negalejo balsuoti. 

Skaičiau, kad ir pas mus užlūžo sistema, negana to, pritrūko biuletenių 😅 Čia keisčiausia, nes man rodos jų turi būti tiek kiek sąrašuose yra žmonių.

Atsakyti

bet gi  buvo, kad labai artimai  bendravai su rusakalbiais,  tai gal vis tik nesi tokia jau rusofobe :)

Taip jau susiklostė, kad ir dabar gyvenu rusų apsupty, laiptinėje net su keliom kaimynėm negaliu susikalbėti, nes jos lietuviškai nešneka. 

O su tuo rusu apie politinius klausimus visai nešnekėdavom, nes per porą minučių susipykdavom. 

Bet juk politika ir meilė tai du skirtingi dalykai. Aš nesu neigiamai nusiteikusi rusų, kurie gyvena Lietuvoje ir prisitaikė, atžvilgiu. Bet tikrai nervina tie, kur per visą gyvenimą lietuviškai neišmoko, šlovina Rusiją ir kažkodėl vis tiek sėdi pad mus.

Atsakyti

Skaičiau, kad ir pas mus užlūžo sistema, negana to, pritrūko biuletenių 😅 Čia keisčiausia, nes man rodos jų turi būti tiek kiek sąrašuose yra žmonių.

Įtariu, kad buvo sugadintų. Net ir mano balsas nežinia ar gerai nuėjo, nes tokia pagyvenus moteriškė pasiklydo tarp visų tų lipdukų, galvojo, kad klijuoja ant mano voko, užklijavo ant kažkieno kito, po to ten ilgiausiai makalavosi tarp tų vokų...

Atsakyti

Taip jau susiklostė, kad ir dabar gyvenu rusų apsupty, laiptinėje net su keliom kaimynėm negaliu susikalbėti, nes jos lietuviškai nešneka. 

O su tuo rusu apie politinius klausimus visai nešnekėdavom, nes per porą minučių susipykdavom. 

Bet juk politika ir meilė tai du skirtingi dalykai. Aš nesu neigiamai nusiteikusi rusų, kurie gyvena Lietuvoje ir prisitaikė, atžvilgiu. Bet tikrai nervina tie, kur per visą gyvenimą lietuviškai neišmoko, šlovina Rusiją ir kažkodėl vis tiek sėdi pad mus.

tai daug ir  lietuviu nemoka  vietines kalbos ten  kur gyvena. o ir manau, kad  gauti pilietybe viena is salygu ir  yra tos salies kalbos mokejimas,  istorijos zinojimas ir t.t.

Atsakyti

Na tų piktybinių ir aš nemėgstu kurie spec nekalba lietuviškai, nes nepripažįsta Lietuvos kaip ne Rusijos dalies. Bet jie greitai išmirs 🙊🙉🙈  yra juk ir Lietuvių kurie gyvena svetur, bet kalba tik lietuviškai ir viskas. O, bet, tačiau, manau ateitis priklauso būtent jaunimui kuris nebus toks sėslus, ir šiais galimybių laikais gyventi net tarp dviejų valstybių galima, galima kurti verslus ir Lietuva neturi būti susitraukusi razina.

Atsakyti

Na tų piktybinių ir aš nemėgstu kurie spec nekalba lietuviškai, nes nepripažįsta Lietuvos kaip ne Rusijos dalies. Bet jie greitai išmirs 🙊🙉🙈  yra juk ir Lietuvių kurie gyvena svetur, bet kalba tik lietuviškai ir viskas. O, bet, tačiau, manau ateitis priklauso būtent jaunimui kuris nebus toks sėslus, ir šiais galimybių laikais gyventi net tarp dviejų valstybių galima, galima kurti verslus ir Lietuva neturi būti susitraukusi razina.

Yra yra tokių lietuvių ir manau nemažai. Bet man tokie žmonės atrodo gana keistai. Tik lietuviai gal bent nesistebi, kad norvegai ar britai lietuviškai su jais nešneka, o vat rusai ir stebisi, ir pyksta, ir piktybiškai nešneka, nors gal ir moka :)

Atsakyti

Na mane tai kaip tik teigiamai nustebino, o ne nuvylė vietinių aktyvumas ir apsisprendimas "už"

Juk "už" balsavo apie 957 tūkstančiai rinkėjų. Tam, kad Konstitucija būtų pakeista, pataisą turėjo palaikyti apie milijonas 200 tūkstančių. Tai, jeigu emigrantams patiems būtų rūpėjęs šis klausimas taip kaip ir čia likusiems, ir būtų visi taip pat aktyviai kaip viena komanda to siekę - tai ir būtų pavykę. Pasikartosiu, kad negražu pykti ant čia likusių, nes net 74% dalyvavusių balsavime tiesė jums ranką ir tarė "už"

Atsakyti

Kažkur dingo citata 🤔

Atsakyti

Yra yra tokių lietuvių ir manau nemažai. Bet man tokie žmonės atrodo gana keistai. Tik lietuviai gal bent nesistebi, kad norvegai ar britai lietuviškai su jais nešneka, o vat rusai ir stebisi, ir pyksta, ir piktybiškai nešneka, nors gal ir moka :)

Tai kad nepyksta tie rusai, jei lietuviai su jais kalbėt nemoka. Baigėsi tie laikai jau. Nedaug tokių dinozaurų likę 

Atsakyti