Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai kad nepyksta tie rusai, jei lietuviai su jais kalbėt nemoka. Baigėsi tie laikai jau. Nedaug tokių dinozaurų likę 

Nors nemanau, kad tai susiję su referendumu, bet jeigu jau apie tai - bent jau Vilniuje tai tikrai yra ir pykstančių, ir tyčia nekalbančių sočiai  :D 

Atsakyti

Mano anyta balsavo. Jos paso nieks nepaslėpė  :D​ 

Aha, bet jau jos butą tai vertėjo katinui perrašyt. P.S. facebooko išmintis.

Atsakyti

Pagalvoju apie rytojaus darbą ir užpuola Lansbergis, menstruacijos ir depresija...

Atsakyti

Tai kad nepyksta tie rusai, jei lietuviai su jais kalbėt nemoka. Baigėsi tie laikai jau. Nedaug tokių dinozaurų likę 

oi pyksta dar ir kaip, sako jus man turi paaiskinti ta ir ta tipo rusiskai, as tai purtausi nuo tokiu, sias... galvoju  tuoj isversiu...jopsikmat...nu bet cia tai senajai kartai,  jie dar sugeba parasyti rusiskai i valstybines institucijas, dar max 10 metu ir reik tiketis ju nebeliks.Aplamai as manau mums lietuviams uztenka lauzyti liezuvi, butent LT gyvenantiems rusams.

Atsakyti

Pagalvoju apie rytojaus darbą ir užpuola Lansbergis, menstruacijos ir depresija...

vajei...o kaip  Landsbergis su menstruacijomis susijes :D :hmm:

Atsakyti

Žiūriu interviu su Grigaičiu. Ai, šaukit, jūs mane, patinka man jis. Jau vien dėl interjero. Ir ne tik.

Atsakyti

yra gi lietuviu  liaudies  patarle  apie juos :) 'Nei pats eda,  nei kitam  duoda' 

Tikrai taip, atrodo specialiai galvoja mes va jum padarysim  :D 

Visai ne dėl to, šiaip vis galvojau balsuoti už, bet kažkaip paskutinę minutę persigalvojau. Žiūrėjom mes labai daug debatų. Visokių minčių ir nuomonių išklausiau. Kas norės grįžti ir gyventi Lietuvoje, tie visada turi galimybę tą pilietybę susigrąžinti. Niekas jos neatima su visam. O jei jau gyveni svetur, pasirinkai kitą pilietybę tai tada ir gyveni juk toje šalyje, sprendi tos šalies klausimus. 

Labai neaiškus buvo šis referendumas, normaliai neišgvildenti visi klausimai. Daug neaiškumo.

Plius nenoras, kad kokie rusai gautų tą dvigubą pilietybę ir vėliau tai neatsisuktų prieš Lietuvą. 

Man tai ir kazkaip toks sprendimas del referendumo nelabai prie sirdies. Nieko daug bus atsisakanciu lietuvos pilietybes, tevai seneliai ismirs ir nebeliks pinigu gryztanciu i lietuva nes dauguma liks oriai senti uzsieni.  :huh2: idomu kokiu referedumu primastys tada  :D 

o man del to rusu puolimo tai taip juokinga, lietuva patys prisigalvoja kad ten kazkas juos puola. Jei noretu tai jau senai butu uzpuole ir nelike tos lietuvos, dabar kaip peliukas katinui uz usu tampo ir erzina  :hmm:  :rolleyes: 

o del rusu kalbos tai zonokit man isvis skaudi tema. As gryna lietuvaite, o maniskis tai turi ir lenkisko ir rusisko kraujo, nu ir tarpusavi visi kalba rusiskai nors gyvena LT ir kalba puikiausiai visi lietuviskai. O kai mes bunam su jo seima tai man tenka sedet kaip vistai kokiai ir ziuret i viena taska nes jie visi toliau varo rusiskai o as nei bum bum ta kalba...

tai pradzioj dar nekreipiau demesio, po to MB pasakiau, tai jis ten kazka dar pakomentavo, kad prisigalvoju problemu, as i asaras iskarto nu zodziu  :D  :rolleyes:  Nera pas juos mandagumo del kalbu  :unsure:

Atsakyti

Žiūriu interviu su Grigaičiu. Ai, šaukit, jūs mane, patinka man jis. Jau vien dėl interjero. Ir ne tik.

:gun_bandana: 

Atsakyti

vajei...o kaip  Landsbergis su menstruacijomis susijes :D :hmm:

O kas sakė, kad susijęs? :D​ 

Atsakyti

:gun_bandana:

Nu jasna, jaučiuos nušauta.

Atsakyti

Mano puseserę prieš vestuves vyras mokino rusiškai, kad popui nesąmonių neprikalbėtų ir tinkamai linksėtų galvą  :D​ 

Atsakyti

Šitie grasinimai, kad visi išvažiuos arba išmirs, tai skamba panašiai, kaip Karbauskio ir Svernelio gasdinimai, kad išeis jie, jei už juos nebalsuos. Nežinom mes, kaip ten bus. Ir nesu aš prieš dvigubą pilietybę, bet tam reikia pakankamai teisiškai pasiruošti ir pakankamai visuomenę su tuo supažindinti :)

Atsakyti