Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Laba damos.

jau namuose, jau savoj lovoj.

trumpai tariant atostogos buvo geros, bet trumpos. Leidau sau tinginiauti. Tuesiog degintis ir megautis nieko neveikimu. Viesbutis mums patiko. Gavom isskirtini demesi nuo personalo. Aplankem Alanija. Paskui dviese varem i Konakli pasivaiksciot. Mazoji turejo daug veikloa tad tik vos vis idege. As paskrudau.Priedas  IMG_20190513_162938.jpg   142,04KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20190513_163022.jpg   289,99KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20190513_163257.jpg   73,99KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Rykute, kuo sunus argumentavo savo pasirinkima?

Už Lietuviškas vertybes, dar minėjo kelis patikusius teiginius jam. Iš tikro nelabai laiko turėjo studijuoti visų, nes tik tik susivokė, kad jis tai turi eiti daryti. 

Daba ketina balsuoti už Nausėdą, reiks dar padiskutuoti, įdomu kaip jam atrodo.

Atsakyti

Už Lietuviškas vertybes, dar minėjo kelis patikusius teiginius jam. Iš tikro nelabai laiko turėjo studijuoti visų, nes tik tik susivokė, kad jis tai turi eiti daryti. 

Daba ketina balsuoti už Nausėdą, reiks dar padiskutuoti, įdomu kaip jam atrodo.

Maniškiui tai buvo pasakyta - arba už Šimonytę, arba palikimas teks katėms.  :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 13 gegužės 2019 - 20:44

Maniškiui tai buvo pasakyta - arba už Šimontę, arba palikimas teks katėms.  :lol:​ 

Nea, aš leidžiu pačiam spręsti ir rinkti kas jam atrodo tinkama. Palikimo iš vis negaus, ištaškysiu viską pensijoje  :lol:​ 

Atsakyti

Nea, aš leidžiu pačiam spręsti ir rinkti kas jam atrodo tinkama. Palikimo iš vis negaus, ištaškysiu viską pensijoje  :lol:​ 

:lol: 

Nu maniškis paklausė. Aš atsakiau. O ką braukė, tai netikrinau.

Atsakyti

:lol:

Nu maniškis paklausė. Aš atsakiau. O ką braukė, tai netikrinau.

Bet tai kokios katės tavo būtų turtingos, o svarbiausia palikimas jam jas prižiūrėti  :D​ 

Atsakyti

Šitas tai brudas šlykštus man, bet jis ir laikosi ant tokių kaip tavo kaimynai, marketingas jo į juos nukreiptas.

Mano sūnus balsavo už Juozaitį, o mažė nuėjus į darželį pareiškė, kad ji balsavo už Jonaitį kaip ir brolis  :D​  

Atidirbinėja rublius. Ne marketingas. Realios naudos arba naudų apribojimai. Kaip kada kas geriau veikia. 

Atsakyti

Maniškiui tai buvo pasakyta - arba už Šimonytę, arba palikimas teks katėms.  :lol:​ 

Skamba kaip kvernelio ultimatumas  :D​ 

Atsakyti

Oranges kaimynai kaip iš naša raša 😀

Atsakyti

Terezza, va ka  ambasada  'ant'  facebooko parase: 'Svarbi informacija dėl balsavimo antrajame LR prezidento
rinkimų ture ir Europos Parlamento rinkimuose

Jei nebalsavote pirmajame LR prezidento rinkimų ture ir referendumuose, bet norėtumėte balsuoti paštu antrajame, taip pat Europos Parlamento rinkimuose, turite užsiregistruoti elektroninės rinkėjų registracijos sistemoje https://www.rinkejop...ne-registracija

iki 2019 m. gegužės 15 d. 12 val.

Užsiregistravę po gegužės 15 d., paštu balsuoti negalėsite, tačiau galėsite balsuoti rinkimų dieną atvykę į Lietuvos ambasadą arba į vieną iš trijų papildomų balsavimo punktų Rytų Londone, Kings Line ir Lidse.

Jei balsavote paštu pirmajame LR Prezidento rinkimų ture ir referendumuose, Jums nieko daryti nereikia. Jūsų nurodytu adresu bus atsiųsti balsavimo vokai.

Atsakyti

Terezza, va ka  ambasada  'ant'  facebooko parase: 'Svarbi informacija dėl balsavimo antrajame LR prezidento
rinkimų ture ir Europos Parlamento rinkimuose

Jei nebalsavote pirmajame LR prezidento rinkimų ture ir referendumuose, bet norėtumėte balsuoti paštu antrajame, taip pat Europos Parlamento rinkimuose, turite užsiregistruoti elektroninės rinkėjų registracijos sistemoje https://www.rinkejop...ne-registracija

iki 2019 m. gegužės 15 d. 12 val.

Užsiregistravę po gegužės 15 d., paštu balsuoti negalėsite, tačiau galėsite balsuoti rinkimų dieną atvykę į Lietuvos ambasadą arba į vieną iš trijų papildomų balsavimo punktų Rytų Londone, Kings Line ir Lidse.

Jei balsavote paštu pirmajame LR Prezidento rinkimų ture ir referendumuose, Jums nieko daryti nereikia. Jūsų nurodytu adresu bus atsiųsti balsavimo vokai.

Ačiū  :lietuva:​ 

Atsakyti

Rytinės mintys apue 2 turo baigtį  :) 

Galvoju, kad Šimonytė būtų tikrai tapus prezidente, jeigu į antrą turą būtų patekęs Skernelis.

O dabar juo taps Nausėda, nes nepriklausomas kandidatas surinks ne tik tų balsus, kuriems jis atrodo tinkamiausias kandidatas, bet ir tų, kurie nenori maryti konservatorės kandidatės Prezidentūroj.

Atsakyti