Piene, tu raštinga motera, dabar galvoju - tu sąmoningai jam vis kokių epitetų pridedi ar kitaip nesigauna
Aš taip pat galvoju, kad Šimonytė šansų nebeturi.
Labas rytas!
Tai kur ta šiluma???
Skamba kaip kvernelio ultimatumas
Rytinės mintys apue 2 turo baigtį
Galvoju, kad Šimonytė būtų tikrai tapus prezidente, jeigu į antrą turą būtų patekęs Skernelis.
O dabar juo taps Nausėda, nes nepriklausomas kandidatas surinks ne tik tų balsus, kuriems jis atrodo tinkamiausias kandidatas, bet ir tų, kurie nenori maryti konservatorės kandidatės Prezidentūroj.
Nieko asmeniško, tik tau nebūdinga
Labas rytas. Dėl myto Klp aš už, tik dirbu po pietų, nžn kada baigsiu.
Šitam buvau, bet buvo akcija ir puiki kaina.
Ačiū, jo, brangoka mums.
Piene, paro kur skaitei kiek uzsienyje turi teise balsuoti?
Laba!
Skaičiau kažkur kitur, bet ant greičio dabar radau čia:
Balsavimo teisę užsienyje turi daugiau nei 300 000 lietuvių, tad artėjantis referendumas dėl Lietuvos pilietybės išsaugojimo yra ypatinga galimybė susitelkti ir parodyti, kad esame vieninga, neabejinga ir pilietiška tauta“, - pasakė ministras.
Rytinės mintys apue 2 turo baigtį
Galvoju, kad Šimonytė būtų tikrai tapus prezidente, jeigu į antrą turą būtų patekęs Skernelis.
O dabar juo taps Nausėda, nes nepriklausomas kandidatas surinks ne tik tų balsus, kuriems jis atrodo tinkamiausias kandidatas, bet ir tų, kurie nenori maryti konservatorės kandidatės Prezidentūroj.
Fate, tuomet jau ištaisyk ir kitas mano klaidas . Dar gali ir kitų
Skaičiau kažkur kitur, bet ant greičio dabar radau čia:
Balsavimo teisę užsienyje turi daugiau nei 300 000 lietuvių, tad artėjantis referendumas dėl Lietuvos pilietybės išsaugojimo yra ypatinga galimybė susitelkti ir parodyti, kad esame vieninga, neabejinga ir pilietiška tauta“, - pasakė ministras.
O jetau jetau koks saltinis, nu,bet tipo urm taip skelbia. Galvojau tiksli bus info ir buvo smalsu kaip jie zino kiek turi teise balsuoti uzsienyje? Pagal ka?