Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Orage, tai cia teorija. Realybe kitokia. 

Kiek tokiu kurie nedeklaruoja. Kiek tokiu kur vazineja tarp dvieju saliu? Tikrai  manai, kad is LT yra emigravusiu tik 300 tukstanciu? As pvz pazistu zmones savarankiskai mokancius PSD, bet gyvenancius cia. 

Pagaliau pasakojau savo vyro issideklaravimo istorija, tai pasirodo dar nepabaiga buvo. Registruojasi zmogus balsavimui, opt pasirodo deklaruotas Lietuvoje. Mokesciu nieko neskolingas, bet is LT niekaip jo neisraso  :lol:  :lol:

Ai, dzin. Juodas debesis pas mane uzejo, reikalauju balionu  :unsure: Nenoriu viesai pasakoti. Vienas is debeseliu tai, kad futbolistui itaria luzusia kulksni. 

Norėjau atsakyt, bet matau Frofesorė atsakė. Taigi yra vienokia teisybė, kitokia teisybė ir statistika, nu. Tai ir rašo tą oficialų skaičių. O kitų gi niekaip ir nesuskaičiiosi. Tai vien oficialiais skaičiavimais balsavo tik 15 proc, o realiais turbūt ir 8% nesusirinko.

Ir dar balionai, pasiimk kiek reik  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Ai, dzin. Juodas debesis pas mane uzejo, reikalauju balionu  :unsure: Nenoriu viesai pasakoti. Vienas is debeseliu tai, kad futbolistui itaria luzusia kulksni. 

Siunčiu daug balionų  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u: 

nu tai oficialiai issideklaravusiu skaiciu ir skelbia. realiai, kaip ir tu sakai, ju dar daugiau yra. bet esme kokia- juk kalba buvo apie tai,  kad patys emigrantai pasyviai balsavo pilietybes klausimu, tai jei ju yra dar daugiau nei 300 000, o balsavo vos ~45 000, tai panasu kad patiems emigrantams nera jau toks svarbus tas dvigubos pilietybes klausimas. 

Taip, ne visiems tas klausimas aktualus. Ber reikalas sušiktas būtent tiems, kam tai svarbu.

O dar kai perskaitai tokį komentarą, kaip "specialiai balsavau prieš, nes jų mažai užsiregistravo balsavimui", tai bloga pasidaro. Koks tūpas turi būti žmogus, kažką tokio darantis specialiai?

Atsakyti

Kokia tu erotiska. Braskes ir bijunai patys seksualiausi augalai. Bijunai pas mane byra dabar ant stalo , istraukiau staltiese ir laukiu kol visi nubyres. Tada roziu pasimerksiu. Visur kitur jau pasimerkiau , tik ant mano stalo tie bijunai liko.
Dar labai patinka ju kvapas kvepaluose. CK cotradiction turejau ,juose man bijunas jautesi. Praeitame tukstantmetyje , gal dabar jau nebera tokiu.
O braskes jau pilna gosere valgom , bulves irgi biggrin.gif

...as siandien freziju nusipirkau pasimerkti irgi labai  nuostabiai  kvepia.

Orage, tai cia teorija. Realybe kitokia. 

Kiek tokiu kurie nedeklaruoja. Kiek tokiu kur vazineja tarp dvieju saliu? Tikrai  manai, kad is LT yra emigravusiu tik 300 tukstanciu? As pvz pazistu zmones savarankiskai mokancius PSD, bet gyvenancius cia. 

Pagaliau pasakojau savo vyro issideklaravimo istorija, tai pasirodo dar nepabaiga buvo. Registruojasi zmogus balsavimui, opt pasirodo deklaruotas Lietuvoje. Mokesciu nieko neskolingas, bet is LT niekaip jo neisraso  :lol:  :lol:

balionai_mix_italija.jpgviskas bus gerai!

Atsakyti

Siunčiu daug balionų  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:

Taip, ne visiems tas klausimas aktualus. Ber reikalas sušiktas būtent tiems, kam tai svarbu.

O dar kai perskaitai tokį komentarą, kaip "specialiai balsavau prieš, nes jų mažai užsiregistravo balsavimui", tai bloga pasidaro. Koks tūpas turi būti žmogus, kažką tokio darantis specialiai?

Na tokių asilų visada buvo ir bus, bet pradinis klausimas buvo lyg ir kaltinimas Lietuvoje gyvenantiems, kad referendume pritrūko iki patvirtinimo. Tai na ne visai teisinga, nes Lietuvoje dalyvavo ne tiek ir mažai ir didžioji dauguma subalsavo už.

Atsakyti

Nu va ir mano katinukas pilnai baigtas  :4u:  :wub:

Pridėta:

Atsakyti

Man gražu pažiūrėti tie žaislai, bet namie kai jų tiek daug ir vis bandai padaryti "dingau" kai nemato, tai į namus jokių žaislų nepageidauju 😁

Atsakyti

Tai katinukas tavo žaislas, o mažas meškutis, kur šalia katinuko žaislas? 😁

Atsakyti

Tai katinukas tavo žaislas, o mažas meškutis, kur šalia katinuko žaislas? 😁

Aha, katinukas savo zaisla turi  :D 

Atsakyti

atnesu ideja mezgejoms :) 60321190_661164160999203_866477140783556

Atsakyti

Aciu uz balionus, jau galiu skristi. 😍

Siandien prisiminiau Eularija. Simta metu nebuvo i tema uzejusi 🤔

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 05 14, 23:40)