Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas, 

Piene, aciu, kad klausi. Koja ideta i itvara ir tik po dvieju savaiciu nuspres luzo ar ne  :unsure: Dabar nesupranta, ar ten luzes kaulas ar tiesiog toks kaulas pas ji  :huh2: 

Siemet  mazai kalbu apie Eurovizija. Ziurit? Ka palaikot?

Atsakyti

Kaip įdomiai, kad negali atskirti kaulo lūžio nuo normalaus kaulo  :hmm:​ 

Atsakyti

Vaikui liūdesys likti be varžybių ir įvarčių  :unsure: 

Tik kaip keista, kad iš rentgeno nuotraukos traumatologas nesupranta lūžo ar ne  :mastau: ...tai ką ten po dviejų savaičių spręs. Jeigu kaulas nuotraukoje atrodys taip pat - tai sakys sorry suklydom ir nuims įtvarą, nes ten tiesiog toks jo kaulas?  :huh2: 

O mamai, kad nebūtų taip liūdna - tai teigiamų pusių paieškoti reikia - turėsi laisvus savaitgalius, atsipūsi nuo sirgaliaus etato  :D​ 

Atsakyti
Tada jau galima sakyt ,kad neluzo. Nes per dvi savaites jau oho kokios granuliacijos uzaugs. O tai jei luzes tai gi gytu kreivai ar kaip. Beto luziams budingas rimtas skausmas.
Atsakyti

Tada jau galima sakyt ,kad neluzo. Nes per dvi savaites jau oho kokios granuliacijos uzaugs. O tai jei luzes tai gi gytu kreivai ar kaip. Beto luziams budingas rimtas skausmas.

Nebūtinai tas rimtas skausmas. Iš patirties rašau.

Atsakyti

Ziurejot Eurovizija? Kaip jums tie islandai? 

Atsakyti

Labas rytas.

Labas rytas, 

Piene, aciu, kad klausi. Koja ideta i itvara ir tik po dvieju savaiciu nuspres luzo ar ne  :unsure: Dabar nesupranta, ar ten luzes kaulas ar tiesiog toks kaulas pas ji  :huh2:

Siemet  mazai kalbu apie Eurovizija. Ziurit? Ka palaikot?

Nu įdomiai su tuo kaulu, kas ten per daktariuks, kad nesupranta.  :hmm:  Tau  :4u: 

Pradėjau žiūrėti euroviziją, bet nesulaukiau pabaigos, pirmą kartą šitaip, jau toks š. Vos kelios dainos normalios, patiko Australijos pasirodymas, ne daina, Šiandien įsijungiau pažiūrėt ko nesulaukiau, tai Graikija, man patinka jų daina ir anksčiau ją girdėjau, San Marinas -neturiu žodžių.  Reik dabar pažiūrėt kas pateko į finalą.

Atsakyti

Jooo, San Marinas tai .. :D ir svarbiausia, kad pateko i finala :D

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 05 15, 09:47)
<p>Ziurejot Eurovizija? Kaip jums tie islandai? </p>

Superiniai, labai patiko.
Atsakyti

Jooo, San Marinas tai .. :D ir svarbiausia, kad pateko i finala :D

Aš apakau sužinojus.  :blink:  :D   Džiaugiuos už Graikiją ir Australiją, bus įdomu finale vėl pamatyti. 

Atsakyti

Superiniai, labai patiko.

nu daina, tai ... gerai vedejas pasake, tokia visiskai antieurovizine. daina man visiskai nepatiko. bet net neabejoju, kad jie paims auksta vieta, butent del to savo sou. 

Atsakyti

portugalai gerai atrode - iguanu sokis kazkoks :D

siaip visos dainos vakar man buvo be rysio, nei 1 nepatiko. pirma kart gyvenime taip kad nei vienos normalios neisgirdau. musiet senatve jau :D

Atsakyti