Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

dainos tai jo, visos tokios be cinkelio :) as siaip ties 6 daina smigau, siryt pabaigiau ziuret :D kad ir Australijos daina. nu nera ji ten kazkokia ispudinga, bet pasirodymas idomus. islandai irgi, nu daina visiskai be rysio, bet padare kazkoki nesveika sou ir net esu tikra, kad bus labai aukstoj vietoj finale:) 

Atsakyti

portugalai gerai atrode - iguanu sokis kazkoks :D

siaip visos dainos vakar man buvo be rysio, nei 1 nepatiko. pirma kart gyvenime taip kad nei vienos normalios neisgirdau. musiet senatve jau :D

Aš irgi turbūt senstu, nei portugalų, nei islandų nepatiko, mintis viena buvo wtf :D​ , ne vieni jie, buvo ir daugiau, pvz lenkės. 

Atsakyti

ai lenkes tai dzin, man visai patiko :D 

bet jau gi seniai Eurovizijoj kas padaro geresni sou, tie aukstai kyla :) tai nenuostabu, kad tokie kaip islandai pateko i finala :) keista, kaip cia portugalas nepraejo :lol: 

Atsakyti

Tai Eurovizija jau visai nebe dainų, o netikėčiausio šou konkursas. Argi ir pernai rinko gražiausiai sudainuotą dainą. Tiesiog ieško šalys kuo viena kitą gali nustebinti per šou elementus, o ne per dainavimą ...bus įdomu, jeigu šiemet laimės daina, o ne šou  :)  ...gal tuomet vėl visi kitais metais grįžtų prie dainavimo  :mastau: 

Nors 2in1 būtų geriausia variantas...

Atsakyti

Labas rytas! 

Nespėju gyvent šiomis dienomis.

Limcamca, sveikatos futbolistui. Ir tau daug balionų.

Euroviziją pradėjau žiūrėti, bet sujiemė miegai, teks šiandien pratęsti žiūrėjimą.

Lėlei šią savaitę testai mokykloje. Kam tokiems mažiems šitoks stresas??? 

Lekiu.

Geros dienos ir skanios kavos

Atsakyti

Ta situacija su ta koja, ir man žinokit, tokia  :oh:  :mega_shok: ir daktariuks ne anglas, gal koks bulgaras ar slovakas. Paskui pasikviete dar kazka, abu paziurejo ir taip nusprende. Paprasiau foto, parodysiu savo giminaiciui, jis gi traumatologas ortopedas ir butent vaiku, tai bus aiskiau. Bet, foto gausiu per 10 dienu  :aggressive:

O, laikas labai nedekingas, siuo metu klubu kaita vyksta: klubai renkasi naujus zaidejus, zaidejai  naujus klubus.  Vyksta bandomosios treniruotes ir varzybos. Maniskis turi 3 pakvietimus, viena komanda net premjerineje lygoje zaidzia, ir viena isvis akademija.  Ta premjerine komanda jau  mate ji, labai patiko, va si savaitgali turejo dar pas juos eiti. Kita komanda, sutiko laukti, net jeigu jam butu luzes kulksnis ir net fizio gera pasiule. Nu, ka padarysi, su sportu taip jau yra. Cia zaidi, cia ant suoliuko sedi. 

Svarbiausia saule sviecia, karsta  :karsta:  :clap:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 15 gegužės 2019 - 11:24

Nera, kad skaudetu. Tik ciut patine, bet jis po susizalojimo dar i futbolo treniruote nuejo, namo parejo, ir tik vakare pradejo slubuoti ir sakyti, kad koja skauda. 

Atsakyti

Limcamca, 15 Geg 2019 - 12:18, parašė: Ta situacija su ta koja, ir man žinokit, tokia :oh: :mega_shok: ir daktariuks ne anglas, gal koks bulgaras ar slovakas. Paskui pasikviete dar kazka, abu paziurejo ir taip nusprende. Paprasiau foto, parodysiu savo giminaiciui, jis gi traumatologas ortopedas ir butent vaiku, tai bus aiskiau. Bet, foto gausiu per 10 dienu :aggressive: O, laikas labai nedekingas, siuo metu klubu kaita vyksta: klubai renkasi naujus zaidejus, zaidejai naujus klubus. Vyksta bandomosios treniruotes ir varzybos. Maniskis turi 3 pakvietimus, viena komanda net premjerineje lygoje zaidzia, ir viena isvis akademija. Ta premjerine komanda jau mate ji, labai patiko, va si savaitgali turejo dar pas juos eiti. Kita komanda, sutiko laukti, net jeigu jam butu luzes kulnas ir net fizio gera pasiule. Nu, ka padarysi, su sportu taip jau yra. Cia zaidi, cia ant suoliuko sedi. Svarbiausia saule sviecia, karsta :karsta: :clap:
O foto dar tiek laukti :umn: pavogti reikėjo :ax: :D Aš tai va akis šiandien ištatuiravau kolegei :B :D

Pridėta:

Atsakyti

Tai Eurovizija jau visai nebe dainų, o netikėčiausio šou konkursas. Argi ir pernai rinko gražiausiai sudainuotą dainą. Tiesiog ieško šalys kuo viena kitą gali nustebinti per šou elementus, o ne per dainavimą ...bus įdomu, jeigu šiemet laimės daina, o ne šou  :)  ...gal tuomet vėl visi kitais metais grįžtų prie dainavimo  :mastau:

Nors 2in1 būtų geriausia variantas...

nu Sobralis kai laimejo, nebuvo jokio sou, bet vel...tai buvo kazkas kitokio, neiprasta, ir tai turbut leme laimejima :) panasu, kad nebeidomu zmonems iprastos dainos, nori sou, nori kazko kitokio, tai va tokios dainos ir laimi tuomet :) 

man labiausia isimintina iki siol isliko 2012uju Loreen- Euphoria. va ta daina buvo 100% verta laimejimo. man asmeniskai po jos nebuvo ne vienos, kuri buvo tokia wow, ypac paskutiniuosius keleta metu. praejusiu metu daina tai isvis.... nu gal dar 2015ais Mans Zelmerlov- Heroes buvo visai nieko :) 

Atsakyti

Ta situacija su ta koja, ir man žinokit, tokia  :oh:  :mega_shok: ir daktariuks ne anglas, gal koks bulgaras ar slovakas. Paskui pasikviete dar kazka, abu paziurejo ir taip nusprende. Paprasiau foto, parodysiu savo giminaiciui, jis gi traumatologas ortopedas ir butent vaiku, tai bus aiskiau. Bet, foto gausiu per 10 dienu  :aggressive:

O, laikas labai nedekingas, siuo metu klubu kaita vyksta: klubai renkasi naujus zaidejus, zaidejai  naujus klubus.  Vyksta bandomosios treniruotes ir varzybos. Maniskis turi 3 pakvietimus, viena komanda net premjerineje lygoje zaidzia, ir viena isvis akademija.  Ta premjerine komanda jau  mate ji, labai patiko, va si savaitgali turejo dar pas juos eiti. Kita komanda, sutiko laukti, net jeigu jam butu luzes kulksnis ir net fizio gera pasiule. Nu, ka padarysi, su sportu taip jau yra. Cia zaidi, cia ant suoliuko sedi. 

Svarbiausia saule sviecia, karsta  :karsta:  :clap:​ 

Limcamca, jei luzis yra per augimo linija, naturalu kad jis gali nesimatyt. lb daznai tokie luziai vaikams rentgene nesimato. bet butent po 2 sav ir paaiskeja, ar buvo luze ar ne. bet kokiu atveju itvaras reikalingas, net jei neluzo. gi jei skauda, priint negali, koks futbolas gali but, ramybes reikia galunei, net jei tik kokie raisciai paplyso

Atsakyti

Limcamca, jei luzis yra per augimo linija, naturalu kad jis gali nesimatyt. lb daznai tokie luziai vaikams rentgene nesimato. bet butent po 2 sav ir paaiskeja, ar buvo luze ar ne. bet kokiu atveju itvaras reikalingas, net jei neluzo. gi jei skauda, priint negali, koks futbolas gali but, ramybes reikia galunei, net jei tik kokie raisciai paplyso

Ei, Gaile, niekas jo i futbola nevaro, as nesu ant tiek nukvakus. Aisku, kad ilsesis dabar. Net jei luzio nera. 

Atsakyti

Upjore, sekmes dukrytei laikant SATS. Maniskiai ne vienas nestresavo, bet gal todel, kad as visada kartojau, kad cia mokyklos, o ne jusu rezultatas. 

Kas kita bus GSCE kitais metais, tokiu pat. 

Atsakyti