Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas, damos :4u:

Atsakyti

Labas rytas :) 

Kad LT nepateko į finalą, net nenustebau, kažkaip scenoje jokio vaizdo dar ir aprengti jį normaliau galėjo, o tai išėjo su trikotažine maikute :blink: tik tiek, nu gražiai sušukuotas, simpatiškas vyras :) 

Atsakyti

Tiesą pasakius ir aš, trūko vaizdo, nors daina man patiko. Bet  va Malta beryšio papuolė, geriau būtų Jurijus. Yra kaip yra. 

Va butent. Truko vaizdo, kazkokiu efektu, nezinau. Nu neisimintinas pasirodymas tikrai. Buvo lievu dainu sitam pusfinalyje, bet bent pasirodymas kazkuo isimindavo. Toks vaizdas, kad nepasiruose lietuviai. Todel ir rezultatas toks nenustebino visai.

Atsakyti

Labas rytas. Aš neliūdžiu dėl eurovizijos, nes taip ir maniau, kad bus, šeštadienį žiūrėsiu, yra už ką sirgsiu, manau bus įdomu, ypač balsavimas.  :rolleyes:​ 

turbut tam  yra priezastis :)  o kas butu jeigu laimetume  :)

Jeigu bobutė būtų su kiaušais, būtų dieduks.  :D  Su dabartine daina jokių šansų nebuvo laimėti. Ir neaišku ar bus tokia daina kada nors, nors kaip sakoma viltis miršta paskutinė arba viltis durnių motina ar kaip te sako.  :D 

Atsakyti

Nežiūriu jau Eurovizijos, kažkaip pasidarė visai nesvarbu kas ten laimės, nes balsavimas +- vienodai kaimyniškai, o ir pastoviai "reikalauti" iš svetur gyvenančių balsuoti už Lt kai nesvarbu ar daina, atlikėjas patinka ir nesąmonė. Vėliau dar kaltinimai, kad mažai balsavo, išvis absurdas. 

Reikia pripažinti, kad šalys investuoja ir skiria krūva pinigų, kad užsakyti shou elementus, kurie kainuoja labai didelius pinigus, o mūsų atlikėjams ant bilietų ir maisto kažkiek skiriama 😁

Atsakyti

Nežiūriu jau Eurovizijos, kažkaip pasidarė visai nesvarbu kas ten laimės, nes balsavimas +- vienodai kaimyniškai, o ir pastoviai "reikalauti" iš svetur gyvenančių balsuoti už Lt kai nesvarbu ar daina, atlikėjas patinka ir nesąmonė. Vėliau dar kaltinimai, kad mažai balsavo, išvis absurdas. 

Reikia pripažinti, kad šalys investuoja ir skiria krūva pinigų, kad užsakyti shou elementus, kurie kainuoja labai didelius pinigus, o mūsų atlikėjams ant bilietų ir maisto kažkiek skiriama 😁

bokalai :)

gerai, o  bet  taciau  kol  juos isrenka kiek  TV  buna  laidu su  balsavimais  uz juos, uz konkuretus   ir t.t.t ir  juk, kad atiduoti balsa  tenka siusti  sms,   kuri yra mokama, tai kur tie pinigai nueina, gi tukstanciais  balsuoja savaiciu  savaitem. Ar  cia  tiesiog  dar vienas  neissenkantis  biznis televizijai  ir  porai komisijos  nariu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 17 gegužės 2019 - 09:37

Labas rytas! 

Nebuvo kada įsijungti televizoriaus vakar. Ryt, jei svečiai neprieštaraus, pažiūrėsim finalą. 

Pritariu Rykutei, neinvestuoja mūsiškiai j šou... 

Atsakyti

Upjora, jei atmintis manęs nepaveda, tave šiandien reikia sveikinti  :happybday:  :happybday:  :happybday:​ 

Atsakyti

*Persefonė*, 17 Geg 2019 - 12:14, parašė: Upjora , jei atmintis manęs nepaveda, tave šiandien reikia sveikinti :happybday: :happybday: :happybday:
Man rodos tave reikia pačią sveikinti :birthday2:

Pridėta:

Atsakyti

Ačiukas  :rolleyes: Aš todėl ir prisimenu kada Upjoros gimtadienis, nes lyg trijų buvo tą pačią dieną  :D​ 

Atsakyti

Perfesone, iš kur tokia atmintis (Kaip pas mūsų žaliuzių meistrą! Aš jam vakar skambinu užsisakyti roleto į virtuvę, jis man jo jo, pamenu, langas virtuvėje kairėje pusėje, kur radijo imtuvas ant lentynos. Jis pas mus buvo vieną kartą pernai vasarą. Darbą atliko tobulai, net senas vertikalias žaliuzes atskirai tvarkingai susuko ir gumele apsukęs suriktavo, nors mes jam minėjom, kad mesim lauk, nes senos ir baisios) ??? Ačiū! Ir tave taip pat!  :happybday:​ 

Atsakyti
Ooooo, gimtadienininkiu padave! sveikinimai abiems. Ir buckiai.

birthday.gif birthday.gif flirt.gif 000552.gif 000552.gif happybday.gif cook.gif mamontovas.gif headbang.gif alc.gif

Pamenu ir as, kad i geguzes pabaiga, berods, triju temos nariu gimtadieniai supuola. Tik neatsimenu kas trecia buvo.

Tai lietuviai "ant ledo" kaip visada, zo...Ne musu arkliukas ta evrovizija verysad.gif

labs.
Atsakyti