Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Orage, 7 maikes, 2 šortai, 1 ilgos kelnes, 1 džemperis, maudymukas, slepkes, basutes, kedus apsiausi I lėktuva. 7 triusikai, kelios kojinės, saulės kremas. Vaistai, higienos priemonės. Gali kokia suknia įsimesti pasipuošimui.  Čia mano rankinio bagažo standartinis savaitinis komplektas. Susįdedu per 15 min

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 17 gegužės 2019 - 16:30
Apsirengi bulviakasio apdaru , ten viska ismeti ir nusiperki naujus. Turkijoje labai pigu dabar viskas.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 05 17, 17:53)
Apsirengi bulviakasio apdaru , ten viska ismeti ir nusiperki naujus. Turkijoje labai pigu dabar viskas.

Bet nieko grazaus nemaciau. Padielkos ant padielku.
Atsakyti
Jo , man net mintis kyla tuos siaubo gamintojus kankint reiketu. Net sintetika ir ta reikia pagamint gi,bet imanoma rast visokiu paprastu medvilniniu ir net lino daiktu. Bet jau reikia paieskot, reikia.Ir as ne turistu zonose shopinuosi.
Atsakyti

Orage, 7 maikes, 2 šortai, 1 ilgos kelnes, 1 džemperis, maudymukas, slepkes, basutes, kedus apsiausi I lėktuva. 7 triusikai, kelios kojinės, saulės kremas. Vaistai, higienos priemonės. Gali kokia suknia įsimesti pasipuošimui.  Čia mano rankinio bagažo standartinis savaitinis komplektas. Susįdedu per 15 min

Aš dar maikių pamažinčiau. Skaičiuoju, kad bent 2 kartus kiekvieną vilkėt. Apatinių max 3, praskalbiu kasdien. Nėra jokio fainumo nešvarius namo vežtis.

Atsakyti

Aš dar maikių pamažinčiau. Skaičiuoju, kad bent 2 kartus kiekvieną vilkėt. Apatinių max 3, praskalbiu kasdien. Nėra jokio fainumo nešvarius namo vežtis.

Na ne, karštam klimate 2 d ta pačia maikes feee, nenorėčiau. Apatinių savaitei įsidėti neužima daug vietos, tai nesuku galvos niekad. Nebent tai kuprinė kurią tampys ant pečių. O į poilsinę važiuojant nieko nereiks nešiotis 

Atsakyti

Tik viena suknele visai savaitei pasipuosti  :unsure:  :D 

Linamog, koja atrodo nieko. Su spec.batu vaikis vaiksto ir snypscia ant viso pasaulio. Tarpuose tarp snypstimo irodineja, kad jau gali zaisti, viskas gerai. Aciu!

Atsakyti

Tik viena suknele visai savaitei pasipuosti  :unsure:  :D

Linamog, koja atrodo nieko. Su spec.batu vaikis vaiksto ir snypscia ant viso pasaulio. Tarpuose tarp snypstimo irodineja, kad jau gali zaisti, viskas gerai. Aciu!

Nu 2 jei lb reikia :D.

Aš tai nesivezu nei puošnių rūbų, nei papuošalų nei makiažo priemonių niekad į atostogas. Nes kaifas nuo viso to pailsėt. Bet čia kaip kam

Atsakyti

Persefone, Upjora su jusu dienele  :birthday2:  :birthday2: 

pas mane lagamine vien sukneles buna  :flirt2: bet kaip zinia, as gi kelniu nenesioju, tai savaime suprantama, neturiu ir sortu :D 

Atsakyti

Nu 2 jei lb reikia :D.

Aš tai nesivezu nei puošnių rūbų, nei papuošalų nei makiažo priemonių niekad į atostogas. Nes kaifas nuo viso to pailsėt. Bet čia kaip kam

as kosmetikos vezuosi lygiai tiek pat, kiek naudoju ir cia - t.y. tusas blakstienoms ir vazelinas lupoms  :D nu vistiek vakare jei kazkur i zmones iseini man tai norisi brukstelti nors blakstienas :) 

Atsakyti

as kosmetikos vezuosi lygiai tiek pat, kiek naudoju ir cia - t.y. tusas blakstienoms ir vazelinas lupoms  :D nu vistiek vakare jei kazkur i zmones iseini man tai norisi brukstelti nors blakstienas :)
Visad nusidažau blakstienas chemiškai prieš atostogas. Ir neimu jokio tušo, nieko

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 17 gegužės 2019 - 18:33

Visad nusidažau blakstienas chemiškai prieš atostogas. Ir neimu jokio tušo, nieko

Čia geras dalykas, jei gerai gaunasi.

Paskutinį kartą dariausi blakstienų laminavimą, bet likau nepatenkinta efektu. Praktiškai niek nesimatė.

Atsakyti