Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pamenu ir as, kad i geguzes pabaiga, berods, triju temos nariu gimtadieniai supuola. Tik neatsimenu kas trecia buvo.

Tai lietuviai "ant ledo" kaip visada, zo...Ne musu arkliukas ta evrovizija verysad.gif

labs.

Ačiū :) Intermora lyg trečia buvo  :hmm:​ 

Atsakyti

bijunai%201.jpg  su gimtadieniu  Brangiosios!

Atsakyti

Su gimtadieniu Persefone ir Upjora.  :birthday2:  :birthday2:  :dovana:  :dovana:  :happybday:  :happybday: 

Atsakyti

Oooo ir Upjora, sveikinam, sveikinam!!! 

tulip-garden-birthday-card-carol-groenen

Persefone, ir tave dar karta!!! 

Atsakyti

Labos, su gimtadieniais Persefonę ir Upjorą  :birthday2:  :birthday2:  :sutinku:  :sutinku:  :happybday:  :happybday: 

O aš tuoj išsikraustysiu iš proto. Lėktuvas ryt 5 ryte, mano čiumodanai dar nekrauti. Visų 3 vnt.  :wacko:​ 

Atsakyti

Turiu pripazinti, kad siemet nebalsavau ir as, pirma karta per 12 metu, nes nu ir nuotaikos nera kazkaip, bet ir tokio pilko pasirodymo is lietuviu as nepamenu. Man atrodo Didziulis su savo sing a song, butu 100 kartu geriau atrode. Dabar visiska pilkuma. 

Girdejau, kad vaikai balsavo, tai tradiciskai balsu vistiek is musu namu gavo  :D 

Jatau, kaip gaila, Grumpy cat mire.. tokios fainos memes budavo su juo  :unsure: 

31885126.jpg

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 05 16, 23:10)
cia gi eurovizija, cia ne dainuot reikia, o sou rodyti lotuliukas.gif

Jo, Sobralis tau pritartu. Vakar norvegai pramuse, taip durnai, kad net gerai. Dvi sms issiunciau, bet patvirtinimu nesulaukiau. Ruso gaila buvo, rankos nezmoniskai drebejo, su sitokiu jaudinimusi greit sudegt galima.

Laba diena, sukaktuvininkes sveikinu labiausiai.
Limcamca, kaip tavo kudikio koja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 17 gegužės 2019 - 13:22

Sveikinimai Persefonei ir Upjorai  :lietuva: 

20180626074547_file_5b3297eb52f2a.jpg

Atsakyti

Maziau stresuok, Orage. As visad is vakaro susimetu smutkes. Juolab, kad skrendat ten kur oras aiskus ir rubai vienos rusies. Cia tau ne LT pajuris, kad "visokiam orui reik, bo negali zinot" biggrin.gif
Siaip jau Oraginas ir pats susimest galetu. Beigi vaikas. O ne taves laukt.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2019 05 17, 14:59)
Juolab, kad skrendat ten kur oras aiskus ir rubai vienos rusies.

Tai va, kad neaiskus.
Atsakyti

Tai va, kad neaiskus.

Antroj gegužės pusėj? Nesam pataikę ant tokio.

Atsakyti

Maziau stresuok, Orage. As visad is vakaro susimetu smutkes. Juolab, kad skrendat ten kur oras aiskus ir rubai vienos rusies. Cia tau ne LT pajuris, kad "visokiam orui reik, bo negali zinot" biggrin.gif
Siaip jau Oraginas ir pats susimest galetu. Beigi vaikas. O ne taves laukt.

Nu, kad realiai, tai vakarais ir ten būna vėsoka. O šiaip stresuoju dėl savęs iš tikrųjų. Šįryt šokau iš lovos su mintom pliac kedų neįsidėjau ir trusų. Po to pačiai juokas, kad realiai aš iš viso NIEKO gi neįsidėjau dar. Bet va pasąmonė jau susitvarkė kaip reik  :oh:  :lol:  Bernai jau mačiau +/- susiruošę, man tik prainventorizuot, kad Oragiukas nebūtų kokių nudilusių kojinių ar treningų prisikrovęs  :laugh:  Bet esmė, kad dar darbe milijonas reikalų. Tai man elementariai baisu, kad liksiu nemiegojus, nes nu vis tiek viskam reikia laiko. O miegot aš mėgstu.

Fate, ar išleidai Toyotą į marčias?

Atsakyti