Pamenu ir as, kad i geguzes pabaiga, berods, triju temos nariu gimtadieniai supuola. Tik neatsimenu kas trecia buvo.
Tai lietuviai "ant ledo" kaip visada, zo...Ne musu arkliukas ta evrovizija
labs.
Ačiū Intermora lyg trečia buvo
Turiu pripazinti, kad siemet nebalsavau ir as, pirma karta per 12 metu, nes nu ir nuotaikos nera kazkaip, bet ir tokio pilko pasirodymo is lietuviu as nepamenu. Man atrodo Didziulis su savo sing a song, butu 100 kartu geriau atrode. Dabar visiska pilkuma.
Girdejau, kad vaikai balsavo, tai tradiciskai balsu vistiek is musu namu gavo
Jatau, kaip gaila, Grumpy cat mire.. tokios fainos memes budavo su juo
Maziau stresuok, Orage. As visad is vakaro susimetu smutkes. Juolab, kad skrendat ten kur oras aiskus ir rubai vienos rusies. Cia tau ne LT pajuris, kad "visokiam orui reik, bo negali zinot"
Siaip jau Oraginas ir pats susimest galetu. Beigi vaikas. O ne taves laukt.
Nu, kad realiai, tai vakarais ir ten būna vėsoka. O šiaip stresuoju dėl savęs iš tikrųjų. Šįryt šokau iš lovos su mintom pliac kedų neįsidėjau ir trusų. Po to pačiai juokas, kad realiai aš iš viso NIEKO gi neįsidėjau dar. Bet va pasąmonė jau susitvarkė kaip reik
Bernai jau mačiau +/- susiruošę, man tik prainventorizuot, kad Oragiukas nebūtų kokių nudilusių kojinių ar treningų prisikrovęs
Bet esmė, kad dar darbe milijonas reikalų. Tai man elementariai baisu, kad liksiu nemiegojus, nes nu vis tiek viskam reikia laiko. O miegot aš mėgstu.
Fate, ar išleidai Toyotą į marčias?