Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

nesuk tu kepenu, menka is jos ragana, kad lietu ant Vilniaus prisauktu :lol:

Džiaukis, džiaukis kol gali, Orage grįš, bus tau.  :D 

Atsakyti

jetus, siandien Azerbaidzano dainos kaip ilgai reiks laukt :D 20 vietoj tik :D 

skaiciau, kad siemet pergale prognozuoja Nyderlandu, Svedijos arba Australijos atlikejams. Idomu kaip bus is tikro

Atsakyti

Džiaukis, džiaukis kol gali, Orage grįš, bus tau.  :D

as turiu dar visas 6 dienas sugalvot, ka padaryt, kad ji negriztu :lol: 

Atsakyti

jetus, siandien Azerbaidzano dainos kaip ilgai reiks laukt :D 20 vietoj tik :D

skaiciau, kad siemet pergale prognozuoja Nyderlandu, Svedijos arba Australijos atlikejams. Idomu kaip bus is tikro

Vaje kaip ilgai, ji man gražiausia iš visų dainų. Aš jai duodu pirmą vietą.  :D Švedai tai ne, nenorėčiau, kad laimėtų, Nyderlandai galėtų, patinka taip pat, jeigu Australija laimės nesupyksiu, patinka šou, nors ir prie dainos pripratau jau, dar norvegų linksmas bumčikas visai limpa. 

Atsakyti

Vaje kaip ilgai, ji man gražiausia iš visų dainų. Aš jai duodu pirmą vietą.  :D Švedai tai ne, nenorėčiau, kad laimėtų, Nyderlandai galėtų, patinka taip pat, jeigu Australija laimės nesupyksiu, patinka šou, nors ir prie dainos pripratau jau, dar norvegų linksmas bumčikas visai limpa. 

tiesa pasakius, Nyderlandu dainos visai net neprisimenu :hmm:  vadinasi ne, netinka laimet, neisimenama :lol: man Azerbaidzanas, Norvegija ir turbut Sveicarija yra tos dainos, mano akimis/ausimis, kurios turetu laimeti :) 

Atsakyti

o tai ziuriu Klaipeda vietom skendo visai neblogai :D nupyle lietutis kaip turi but :D db tik foto FB pamaciau 

Atsakyti

kas ten pas tave per tankas, kad vis kazkas toj tunelinej nutinka? :D netelpa gal masina i tuneli, kad vis kazkas uzsikabina :D

Žinok nėra ta mano mašina didelė. Manau, kad jų plovimo įrengimai, kaip čia pasakius, chrenovi. Nu bet posūkį išlupt, tai reikia pasistengt. Išvažiavom, užėjom į parduotuvę, grįžtam prie mašinos, vyras sako, žiūrėk, o ten du laidai styro. Grįžom atgal, surado jie tą posūkį, pasiėmiau koordinates, rašysiu meilės laišką.

Atsakyti

tiesa pasakius, Nyderlandu dainos visai net neprisimenu :hmm:  vadinasi ne, netinka laimet, neisimenama :lol: man Azerbaidzanas, Norvegija ir turbut Sveicarija yra tos dainos, mano akimis/ausimis, kurios turetu laimeti :)

Ai dar Šveicariją pamiršau irgi patinka. 

o tai ziuriu Klaipeda vietom skendo visai neblogai :D nupyle lietutis kaip turi but :D db tik foto FB pamaciau 

Jo, jo iškrušo neblogai, , bet jau saulė, vėjas nurimo, taip gera lauke, šviežia.  :D​ 

Atsakyti

Tai kad visada atneša, net ir gerokai didesnius siuntinius. Šiandien tik kliūrką dėjo. 

Tai pirmiausia įsiutus nuėjau į salę, o jau gerokai išsikvėpus nuėjau į paštą ir pasiėmiau savo augaliukus. Taip ir taikiau prieš pat užsidarant jiems, kad jau būtų parvežti nepristatyti siuntiniai. 

Rytas buvo šaltas ir apsiniaukęs, o dabar įdienojus visai į vasarą panašu.

P.s. Nesapnuoju nieko.

as savo siuntini gavau  3 val.  veliau  ne turejo,bet tik tiek  gerai, kad  nelaukem, o isejom i svente   ir  grizom  laiku. Tiesa gavau ir laiska  is ambasados  del  balsavimo.

taigi taigi, as  apie tai ir mastau  :hmm: nu ryskiai buvo uzspaudus siluma, tai kai tik jos kvapo ant LT nebeliko, ziuuu ir silumos sulaukem :D Turkijoj palikt irgi negalima, gaila gi poilsiautoju, atnes salti ir ten :D reikia kazka protingo sugalvot, ale siandien nesimasto :D

kas ten pas tave per tankas, kad vis kazkas toj tunelinej nutinka? :D netelpa gal masina i tuneli, kad vis kazkas uzsikabina :D

na tai  teks Orage tada   lektuve laikyti, gales sukti  ratus  apie nuostabia planeta  zeme :)

Atsakyti

Žinok nėra ta mano mašina didelė. Manau, kad jų plovimo įrengimai, kaip čia pasakius, chrenovi. Nu bet posūkį išlupt, tai reikia pasistengt. Išvažiavom, užėjom į parduotuvę, grįžtam prie mašinos, vyras sako, žiūrėk, o ten du laidai styro. Grįžom atgal, surado jie tą posūkį, pasiėmiau koordinates, rašysiu meilės laišką.

nu visko buna tose plovyklose, esu girdejusi, bet kad sitaip tai paciai masinai tris kartus nepasisektu, tai kazkokia mistika jau :D prakeike gal kas :D 

Atsakyti

na tai  teks Orage tada   lektuve laikyti, gales sukti  ratus  apie nuostabia planeta  zeme :)

Visą vasarą.  :D  Ot užburs Frofe, gaila man Oragės.  :unsure:​ 

Atsakyti

Jo, jo iškrušo neblogai, , bet jau saulė, vėjas nurimo, taip gera lauke, šviežia.  :D​ 

a bent patiko? :lol: 

Atsakyti