Nu tai ir džiūkit, dekit.
ir dziunam, ir degam, ir dziaugiames
Mane tunelinė plovykla šiandien ne skudurais apdalino, o posūkį išlupo. Jau ir aš skundą rašysiu.
Pasilengvinau piniginę atsakančiai - visą namų ofisą susipirkau, kompą, didelį monitorių, spausdintuvą su skaneriu ir klaviatūrą.
Ai, dar alyvą, nu bet čia jau skaitosi ne prie ofiso
mano rytas irg laukime, nes siuntini turi atnesti 9:11-1:11 pastininkas, aukiu kantriai, bet ziuriu, kad pakeite 'strategija' i pristatys siandien vietoje duoto laiko, net sms siunte, o dabar neaisku kada ji tikrai pristatys. o pas mus carnival nuo 12 val tai va susibalamutinus esu nezinodama kaip pasielgti.
Tavo atveju manau jie net siuntinio nenese tik imete lapuka ir tiek. nors kiek matau tai netempia jie tu siuntiniu ant kupros visada privaziuoja su masina arba turi kazkoki rakinama karuti siuntiniam, bet turbut vis vien tingi atlikti tinkamai darba grrr
i sapnu tema, taikartais irgi sapnuoju temos damas, kazi kaip cia taip gaunasi,turbut vis tik per laika tamapame artimos
Tai kad visada atneša, net ir gerokai didesnius siuntinius. Šiandien tik kliūrką dėjo.
Tai pirmiausia įsiutus nuėjau į salę, o jau gerokai išsikvėpus nuėjau į paštą ir pasiėmiau savo augaliukus. Taip ir taikiau prieš pat užsidarant jiems, kad jau būtų parvežti nepristatyti siuntiniai.
Rytas buvo šaltas ir apsiniaukęs, o dabar įdienojus visai į vasarą panašu.
P.s. Nesapnuoju nieko.
Tai kurk dabar planą kaip čia Oragės atgal į Lietuvą neįleidus
...o tai grįš ir vėl orus pagadins
taigi taigi, as apie tai ir mastau nu ryskiai buvo uzspaudus siluma, tai kai tik jos kvapo ant LT nebeliko, ziuuu ir silumos sulaukem
Turkijoj palikt irgi negalima, gaila gi poilsiautoju, atnes salti ir ten
reikia kazka protingo sugalvot, ale siandien nesimasto
Mane tunelinė plovykla šiandien ne skudurais apdalino, o posūkį išlupo. Jau ir aš skundą rašysiu.
kas ten pas tave per tankas, kad vis kazkas toj tunelinej nutinka? netelpa gal masina i tuneli, kad vis kazkas uzsikabina