Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nu tai ir džiūkit, dekit.  :bebe:

ir dziunam, ir degam, ir dziaugiames :D 

Atsakyti

Šūds nuplaukė laivai per tą lietų, niekur neisim.  :unsure:​ 

Atsakyti

ir dziunam, ir degam, ir dziaugiames :D

Tai kurk dabar planą kaip  čia Oragės atgal į Lietuvą neįleidus  :hmm: ...o tai grįš ir vėl orus pagadins  :D 

Atsakyti

Mane tunelinė plovykla šiandien ne skudurais apdalino, o posūkį išlupo. Jau ir aš skundą rašysiu.

Pasilengvinau piniginę atsakančiai - visą namų ofisą susipirkau, kompą, didelį monitorių, spausdintuvą su skaneriu ir klaviatūrą.

Ai, dar alyvą, nu bet čia jau skaitosi ne prie ofiso :D​ 

Atsakyti

mano rytas irg laukime,  nes siuntini turi atnesti 9:11-1:11 pastininkas, aukiu kantriai,  bet  ziuriu, kad  pakeite 'strategija'  i pristatys siandien vietoje duoto laiko, net  sms  siunte, o dabar neaisku kada ji tikrai pristatys.  o pas mus carnival  nuo 12 val   tai va susibalamutinus  esu  nezinodama  kaip  pasielgti.

Tavo  atveju manau jie net  siuntinio  nenese tik imete  lapuka ir tiek.  nors kiek matau tai  netempia jie tu siuntiniu ant  kupros visada  privaziuoja  su  masina  arba  turi  kazkoki  rakinama  karuti siuntiniam, bet turbut vis  vien  tingi atlikti tinkamai darba  grrr

i sapnu tema, taikartais irgi  sapnuoju temos damas,   kazi kaip cia taip  gaunasi,turbut  vis tik  per laika  tamapame  artimos :)

Tai kad visada atneša, net ir gerokai didesnius siuntinius. Šiandien tik kliūrką dėjo. 

Tai pirmiausia įsiutus nuėjau į salę, o jau gerokai išsikvėpus nuėjau į paštą ir pasiėmiau savo augaliukus. Taip ir taikiau prieš pat užsidarant jiems, kad jau būtų parvežti nepristatyti siuntiniai. 

Rytas buvo šaltas ir apsiniaukęs, o dabar įdienojus visai į vasarą panašu.

P.s. Nesapnuoju nieko.

Atsakyti

Dar vis lyja, atvėso. Ai, ėdu braškes, pistaškes. Jau pradedu laukti eurovizijos finalo. Mb iš žvejybos grįžo, ne tuščias, su žuvimi. 

Va, mano lepiordikai. [url=http://www.radikal.ru]75a0ccda574a.jpg[/URL]

Atsakyti

Tai kurk dabar planą kaip  čia Oragės atgal į Lietuvą neįleidus  :hmm: ...o tai grįš ir vėl orus pagadins  :D

taigi taigi, as  apie tai ir mastau  :hmm: nu ryskiai buvo uzspaudus siluma, tai kai tik jos kvapo ant LT nebeliko, ziuuu ir silumos sulaukem :D Turkijoj palikt irgi negalima, gaila gi poilsiautoju, atnes salti ir ten :D reikia kazka protingo sugalvot, ale siandien nesimasto :D

Mane tunelinė plovykla šiandien ne skudurais apdalino, o posūkį išlupo. Jau ir aš skundą rašysiu.

kas ten pas tave per tankas, kad vis kazkas toj tunelinej nutinka? :D netelpa gal masina i tuneli, kad vis kazkas uzsikabina :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 18 gegužės 2019 - 16:54

O, saulė jau lenda, nebelyja, jėga. Turbūt į Vilnių lietus nuėjo.  :D​ 

Atsakyti

O būtinai, kad tik ir mums pagadint? O į vakarus kur pasiųst netiktų? 

Atsakyti

nera ir nebus pas mus lietaus, nesidziauk :D 

Atsakyti

Čia Frofesorei tas lietus, soriukas.  :D 

Atsakyti

nesuk tu kepenu, menka is jos ragana, kad lietu ant Vilniaus prisauktu :lol: 

Atsakyti