Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

a bent patiko? :lol:

Aha.  :P​ 

Atsakyti

as savo siuntini gavau  3 val.  veliau  ne turejo,bet tik tiek  gerai, kad  nelaukem, o isejom i svente   ir  grizom  laiku. Tiesa gavau ir laiska  is ambasados  del  balsavimo.

Aš dar biuletenių negavau.

Psio, susodinau saras į puodus, ir vos pabaigus darbus ėmė lyt. Valio, nereikės kibirų su vandeniu tąsyt.

Atsakyti

na tai  teks Orage tada   lektuve laikyti, gales sukti  ratus  apie nuostabia planeta  zeme :)

reik realaus plano, Sistina, realaus! is kur tu gausi toki lektuva, kuris 3men nenusileides gales skraidyt :D as mastau, kad tiesiog kazkaip krypti reikia pakleisti, kai skris atgal, nu kad ne ant LT nusileistu, o i kokia Laplandija :D nusileidus pvz sugestu lektuvas ir ji taisytu 3 menesius :lol: 

Atsakyti

Kai jau Lietuvos Eurovizijos finale nebėr, o vis tiek žiūrėsim - tai tiesiog pasiskirstėm kiekvienas namuose kuris už kurią dainą sirgsim 😁

Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2019 05 18, 18:48)
na tai  teks Orage tada   lektuve laikyti, gales sukti  ratus  apie nuostabia planeta  zeme smile.gif

norit, kad skraidytu kaip tas italas, kur pamete pasa ir jokia salis jo neprieme? biggrin.gif
Filme "Nepaprasti italu nuotykiai Rusijoj"
Atsakyti

Tėvas su mano sūnum šnekasi mesendžeriu jau pusvalandį. Kaip smagu man. P.S. rašau iš naujo kompo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 18 gegužės 2019 - 18:19

reik realaus plano, Sistina, realaus! is kur tu gausi toki lektuva, kuris 3men nenusileides gales skraidyt :D as mastau, kad tiesiog kazkaip krypti reikia pakleisti, kai skris atgal, nu kad ne ant LT nusileistu, o i kokia Laplandija :D nusileidus pvz sugestu lektuvas ir ji taisytu 3 menesius :lol:

niu tada  teks kazkam aukotis  ir uzgrobti lektuva, kad  ji nutupdyti  kitur nei planuota.   kam cia  labiausia vasaros reikia a? tas ir bus  kandidatas :)

Atsakyti

norit, kad skraidytu kaip tas italas, kur pamete pasa ir jokia salis jo neprieme? biggrin.gif

Na va ir sprendimas ...tiesiog pasą iš Oragės nušvilpt reikia  :lol:​ 

Atsakyti
Kviečia mano rusiška draugė pas ją atvažiuot į Stavropolį. Norėčiau, viza apie du šimtus eurų lyg, regionas gan pavojingas, bet tokie taškai dabar traukia. Į Paryžių nuvažiuot ne problema, į Rusiją gan problematiškai.
Atsakyti

Frofesore atmete  mano  plana kaip niekini :(

o siaip  tai buvo istorija, kai zmogus su pusbrolio pasu (sake sumaise) praejo patikrinima UK  ir klause patarimo ka daryti  kai nusileis LT nes  paso  tai neturi savo pavarde :)  buvo patarimai  sunaikinti turima pasa  ir t.t.  bet finale ji lietuvoje kazkaip identifikavo  ir paleido namo :)

Atsakyti

nu visko buna tose plovyklose, esu girdejusi, bet kad sitaip tai paciai masinai tris kartus nepasisektu, tai kazkokia mistika jau :D prakeike gal kas :D

Jaučiu, dieds... :D Nu bet posūkį atrado, guli daba ant stalo.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2019 05 18, 19:18)
<p>Tėvas su mano sūnum šnekasi mesendžeriu jau pusvalandį. Kaip smagu man. P.S. rašau iš naujo kompo.</p>

tevas, tai cia tavo vyras, ar kaip?
Atsakyti