- Nu Tekila, ka siandien veikei?
- O kaip tu galvoji?
20190520_091736-600x800.jpg 174,45KB
0 Parsiųsta kartų
- Nu Tekila, ka siandien veikei?
- O kaip tu galvoji?
20190520_091736-600x800.jpg 174,45KB
0 Parsiųsta kartų
O jums ausų neskauda nuo kamštuku? Man tai visą galvą nuo jų sopa, niekaip nepamiegociau
as keleta kartu juos naudojusi esu, bet nera skaudeje nei ausu, nei juolab galvos. jie gi minksti ( bent tie, kuriuos as turiu), suspaudi, ikisi, issipucia ausyje ir vsio, nebegirdi triuksmo, man asmeniskai jokio diskomforto nuo ju. pvz nuo ausinuko jei ilgau ausyse pabuna tai paskausta, nuo kamstuku ne. galva yra skaudeje po bemieges nakties, kai iki 6 ryto kaimynu triuksmo klausiausi, o nuo kamstuku neskaudejo
Šita knyga lb gera
Oj knygos tai neskaitysiu gal
Oj knygos tai neskaitysiu gal
Man kas pasakytų, kad mano vaiko elgesys panašus į kokį tais sindromą, tai viską perskaityčiau kas ką rekomenduotų. Vien tai, kad pati skundiesi jo elgesiu ir nežinai kaip su tuom tvarkytis. Gal perskaičius knygą tau pačiai lengviau būtų, rastume atsakymus. Na, bet čia tau spręsti aišku.
Na, kiek esu skaiciusi, tai netinka jam. Bent kas del rysiu kurimo su zmonemis, tai jam kaip ir nera bedu. Gabesnis matematikai, bet joks genijus, o domisi labiausiau tuo minecraft zaidimu ir siaip zaidimais ir muzikai klausa turi. Niekad neturejo auskios rutinos, apart kai buvau ivedusi dienotvarke, visada taip pat miegodavo kur bebutume, . Del maisto, tai nera turejes wow! patiekalu. Visko po truputi. O ka butent butent izvelgiate?